• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık PKO VE OVULASYON TESTİ

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen öyle canım hayırlısı olsun sıkma canını 13 ay uzun bi süre değil. Ama insan bekliyor işte kendimden biliyorum. Bu glifor bende ara ara kahverengi lekelenme yaptı. Bide müthiş iştah kesti. Adet filan olamadım yani.
Yaşlarınız kaç kızlar. 26 benim 2.5 yıllık evliyim

Merhaba arkadaşlar.:KK200:
Pkoyumve konuların hemen hepsini takip ediyorum. 3 aydır gebelik istiyorum. 2 aydır da adet olmuyorum. Bugün ovulasyon testine başlayacağım. Gününü yakalanamak ve değerlendirmek ümidi ile Bismillah diyorum :))
1 aydır hayıt çayı içiyorum. Doktorumda insülin direnci için 3 aylık glifor verdi , 2 aydır da onu kullanıyorum.
Ovulasyon testinin günlük resmini paylaşacağım sizlerle.
Testi kullanıp hamile kalanlar, bilgisi yada önerisi olanlar bana yardımcı olabilir mi ?

Ve benimle aynı durumda olan arkadaşlarım varsa gelin burdan hepimiz yardımlaşalım, fikir alışverişi yapalım ve şu pkonun üstesinden gelelim.:KK74::KK73:
Engin tecrübelerinize güveniyorum ve yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlarım. :KK36:
Bende de var pko üstüne tsh 5.86 çıktı. Guatr ilacına başladım. Kaç yıldır korunmuyoruz zaten ama yok. Kilo da var. Spor salonuna yazıldım bakalım hayırlısı artık.

Bende de var pko üstüne tsh 5.86 çıktı. Guatr ilacına başladım. Kaç yıldır korunmuyoruz zaten ama yok. Kilo da var. Spor salonuna yazıldım bakalım hayırlısı artık.

Hayırlısı canım. Bitkisel şeyler kullandın mı. Soğan kürü veya hayıt ?

015C4088-D471-40A6-9F64-FAB82F16EFCD.jpeg Bu arada bugün ki yani ilk ovulasyon testim.

İyi geceler bayanlar. Deneyipte böyle sonuç alan olmuşmu acaba ovulasyon testiyle. Sizce bu şekilde uzun sürmezmi gebe kalmak

Canım zamanın varsa spor yap en azından yürüyüş ben spor salonuna yazıldım 2 ay kadar oluyo sanki iyi geliyo hem psikolojik hem fizyolojik. Pcos lara zayıflama ve spor öneriyolarmış.
Canım bulunduğum yerde yürüyüş yapamıyorum hatta dışarı bile çıkmıyorum eşim sınırda görevde evde tek kalıyorum evin içinde anca yapabilirsem şu 1 haftadır da taşındım ev yerleştirdim tek başıma baya bi egzersiz oldu :halay:

İyi geceler bayanlar. Deneyipte böyle sonuç alan olmuşmu acaba ovulasyon testiyle. Sizce bu şekilde uzun sürmezmi gebe kalmak

Evet gebe kalanlar olmuş. Ama detaylarını bize anlatırlarsa seviniriz. Uzun sürebilir Ama başka türlü de o günü denk getirmek çok zor bizim gibi düzensiz adet görenler için.

Evet gebe kalanlar olmuş. Ama detaylarını bize anlatırlarsa seviniriz. Uzun sürebilir Ama başka türlü de o günü denk getirmek çok zor bizim gibi düzensiz adet görenler için.
Bende pko yum geçen ay ovulasyon testiyle denedim ama işe yaramadı çift çizgi çıkmıştı bende yumurtlama zamanı diyerekten denedik.. Fakat sonrasında doktora gittim lekenekenmem oluyodu muayene etti yumurtalıklarımın bi köşede toplandığını söyledi çok zayıf dedi...

Canım bulunduğum yerde yürüyüş yapamıyorum hatta dışarı bile çıkmıyorum eşim sınırda görevde evde tek kalıyorum evin içinde anca yapabilirsem şu 1 haftadır da taşındım ev yerleştirdim tek başıma baya bi egzersiz oldu :halay:
Anladım canım yaşam şartları stres hepsi etkiliyo. Yememize içmemize de dikkat etmemiz lazım. Söylüyorum ama yapamıyorum orası ayrı:))

Bende pko yum geçen ay ovulasyon testiyle denedim ama işe yaramadı çift çizgi çıkmıştı bende yumurtlama zamanı diyerekten denedik.. Fakat sonrasında doktora gittim lekenekenmem oluyodu muayene etti yumurtalıklarımın bi köşede toplandığını söyledi çok zayıf dedi...
Lh bizde sürekli yüksek olduğundan o testler çift çizgi çıkabilir canım malesef. Peki ilaç falan verdi mi ne dedi

Lh bizde sürekli yüksek olduğundan o testler çift çizgi çıkabilir canım malesef. Peki ilaç falan verdi mi ne dedi
Canım ben 5 yıllık evliyim bi dönem aşılamayı düşündük yumurta geliştirici hap verdiler bi işe yaramadı o yüzden aşılamayı yapamadık... pko için ilaç tedavisi oluyo sanırım ama ben hiç yapmadım bana sürekli kilo vermemi söylediler... evlendikten sonra 1-2 sene içinde 30 kg aldım. İlaçla tedavide kilo yapıyo diye öncesinde kilo vermemi istemişlerdi. Ben ama artık tüp bebek tedavisi düşünüyorum... 5 yıl bitti korunmada olmadı hiç doktorlarda tüp bebek yapmamı söylüyolar

Canım ben 5 yıllık evliyim bi dönem aşılamayı düşündük yumurta geliştirici hap verdiler bi işe yaramadı o yüzden aşılamayı yapamadık... pko için ilaç tedavisi oluyo sanırım ama ben hiç yapmadım bana sürekli kilo vermemi söylediler... evlendikten sonra 1-2 sene içinde 30 kg aldım. İlaçla tedavide kilo yapıyo diye öncesinde kilo vermemi istemişlerdi. Ben ama artık tüp bebek tedavisi düşünüyorum... 5 yıl bitti korunmada olmadı hiç doktorlarda tüp bebek yapmamı söylüyolar
Ben bu ay hayıt düşünüyorum sen de dene istersen tüp bebeğe gecene kadar

Back