• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık PKO VE OVULASYON TESTİ

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Burda konuşyoruzya böyle dün belim ağrımaya başladı ay acaba hamile miyim acaba yumurtluyo muyum:)) psikolojik olarak çok kolay hamile kalabiliyoruz:)))
Al benden de o kadar benim de bel agrım kasik batmam oldu bugün de midem bulanıyor kafayı yicem ya

Bende pko yum geçen ay ovulasyon testiyle denedim ama işe yaramadı çift çizgi çıkmıştı bende yumurtlama zamanı diyerekten denedik.. Fakat sonrasında doktora gittim lekenekenmem oluyodu muayene etti yumurtalıklarımın bi köşede toplandığını söyledi çok zayıf dedi...

Tüh ya üzüldüm buna :KK43: Ama arkadaşımın dediği gibi hep lh tan bencede. Soğan suyu kürü ve hayıt mutlaka dene canım. Hayıt hormonları dengeliyor. Soğan suyu ise Rahmi temizliyor. Birde 30 kilo birden aldıysan glifor neden vermediler.

Tüh ya üzüldüm buna :KK43: Ama arkadaşımın dediği gibi hep lh tan bencede. Soğan suyu kürü ve hayıt mutlaka dene canım. Hayıt hormonları dengeliyor. Soğan suyu ise Rahmi temizliyor. Birde 30 kilo birden aldıysan glifor neden vermediler.
Hiç bi bilgim yok canım. Her seferinde kilo ver deyip gönderdiler... glifor ne için oluyo canım

Pkolarda insülin direnci ve kilo vermeleri için veriliyor. Gerçektende iştah kesiyor, hem kilo veriyorsun hemse şeker çikolata istemiyor canın. Böylelikle yumurta kalitesi artıyormuş. Benim kilom yok ama gene de verdi. 2 Aydın kullanıyorum. 2-3 kilo verdim bile. İnşallah yumurtalarımı da iyi etkiler :) Pkokulara birebirmiş araştır istersen. Gebeiken bile kullanılıyor ve onunla gebe kalan çok.

Kızlar bi şey sorcam burda konu açarak da sormuştum ama kimse cevap vermedi bana:( normal regl olan kadınlarda progesteron 21. Gun yuksek çıkıyo yani yumurtlamış oluyo. Peki biz gec regl olduğumuz için eğer yumurtlama oluyosa bu değer daha gec yükselir dimi ? Yani bizim 21. Gun vermemiz mantıklı mı bu testi ??

Kızlar bi şey sorcam burda konu açarak da sormuştum ama kimse cevap vermedi bana:KK43: normal regl olan kadınlarda progesteron 21. Gun yuksek çıkıyo yani yumurtlamış oluyo. Peki biz gec regl olduğumuz için eğer yumurtlama oluyosa bu değer daha gec yükselir dimi ? Yani bizim 21. Gun vermemiz mantıklı mı bu testi ??

Pek bilgim yok bu konuda canım. Ama dediğin mantıklı. Bizim regl olduğumuz dönemde yükselebilir.

Pkolarda insülin direnci ve kilo vermeleri için veriliyor. Gerçektende iştah kesiyor, hem kilo veriyorsun hemse şeker çikolata istemiyor canın. Böylelikle yumurta kalitesi artıyormuş. Benim kilom yok ama gene de verdi. 2 Aydın kullanıyorum. 2-3 kilo verdim bile. İnşallah yumurtalarımı da iyi etkiler :) Pkokulara birebirmiş araştır istersen. Gebeiken bile kullanılıyor ve onunla gebe kalan çok.
Yarın kadın hastalıkları doktoruna gidicem canım doktorlar hiç kendisi demedi öyle bişey bana neden acaba ya zaten kiloda var hiç bi doktor demedi yarın doktors bahsedeyim bakalım

Yarın kadın hastalıkları doktoruna gidicem canım doktorlar hiç kendisi demedi öyle bişey bana neden acaba ya zaten kiloda var hiç bi doktor demedi yarın doktors bahsedeyim bakalım

Doktora gittin mi canım ?

Arkadaslar merhaba. Ovulasyon testi konusunda en son aktif bu konuyu buldum. Ben de bu aya kdr hic duzenli test yapmamistim ama shimdi yorumlariniza ihtiyacim var. Normalde dun ve bugun yumurtlamam gerekiyordu, yani doktorumun soyledigine gore. Sizde fikrinizi paylasirsaniz sevinirim.

Eklentiler

• 20171126_122810.jpg
    20171126_122810.jpg
    43,6 KB · Görüntüleme: 538
Arkadaslar merhaba. Ovulasyon testi konusunda en son aktif bu konuyu buldum. Ben de bu aya kdr hic duzenli test yapmamistim ama shimdi yorumlariniza ihtiyacim var. Normalde dun ve bugun yumurtlamam gerekiyordu, yani doktorumun soyledigine gore. Sizde fikrinizi paylasirsaniz sevinirim.
Bugünü yarını degerlendir canım yumurtlamışsın hayırlı olsun inşallah tutar

Back