amin canım cümlemizinkini Rabbim sizede en hayırlı tez zamanda nasip eder inşallah, hayır o değildi aksuvitaldi sanırım. ben aldığımda adet söktürücü içmiştim adetimi bekliyordum hemen başladım adetliykende içilebiliyormuş çünkü o ay inanılmaz yoğun adet oldum. Sabah akşam aç karnına yarım çay bardağı bu sudan koydum üstünü normal su koydum bir sonraki adet dönemine kadar içtim. He birde adetim bittikten 1 hafta sonra 5-6 gün soğan kürü yapıp içtim bu kadar bana fayda etti inşallah size de eder.Canım Allah sana bagislasin bebeğini hazir cam sisedekinden mi kullandin m... diye bir marka ondan mi acaba ve nasıl kullandın anlatirmisin
amin canım cümlemizinkini Rabbim sizede en hayırlı tez zamanda nasip eder inşallah, hayır o değildi aksuvitaldi sanırım. ben aldığımda adet söktürücü içmiştim adetimi bekliyordum hemen başladım adetliykende içilebiliyormuş çünkü o ay inanılmaz yoğun adet oldum. Sabah akşam aç karnına yarım çay bardağı bu sudan koydum üstünü normal su koydum bir sonraki adet dönemine kadar içtim. He birde adetim bittikten 1 hafta sonra 5-6 gün soğan kürü yapıp içtim bu kadar bana fayda etti inşallah size de eder.
Benim kullandığım hayıt suyuda aynı şekilde çay bardağının birazına kadar ondan gerisi suyla tamamlanıyor öyle içtim ve 27. Gün de adet olmuştum bu ay da içtim bi kaç kere hatta ovulasyon testim pik yapınca bugün de içtim bekleyeceğim artık nasip kismetamin canım cümlemizinkini Rabbim sizede en hayırlı tez zamanda nasip eder inşallah, hayır o değildi aksuvitaldi sanırım. ben aldığımda adet söktürücü içmiştim adetimi bekliyordum hemen başladım adetliykende içilebiliyormuş çünkü o ay inanılmaz yoğun adet oldum. Sabah akşam aç karnına yarım çay bardağı bu sudan koydum üstünü normal su koydum bir sonraki adet dönemine kadar içtim. He birde adetim bittikten 1 hafta sonra 5-6 gün soğan kürü yapıp içtim bu kadar bana fayda etti inşallah size de eder.
Benim kullandığım hayıt suyuda aynı şekilde çay bardağının birazına kadar ondan gerisi suyla tamamlanıyor öyle içtim ve 27. Gün de adet olmuştum bu ay da içtim bi kaç kere hatta ovulasyon testim pik yapınca bugün de içtim bekleyeceğim artık nasip kismet
Hayır bence gayet iyi olur ben de öyle yaptım :)Kızlar Şimdi ondanda mı alıp denesembu doktorun verdiği ilaç, inofolic Combi ve hayıt suyu nu içsem çok mu karıştırmış olurum bu ay sizce
Kim ne yazarsa kafam o tarafa gidiyor Allahım aklıma mukayyet ol
canım dr un bir tedavi önerdiyse bence o yoldan git hepsini karıştırma istersen diyecek bir şeyde bulamadım sen bilirsin gerçi amaKızlar Şimdi ondanda mı alıp denesembu doktorun verdiği ilaç, inofolic Combi ve hayıt suyu nu içsem çok mu karıştırmış olurum bu ay sizce
Ah kuzum hangimiz ayni durumda degiliz ki,Esrdbkkk
Dun ovulasyon testi yaptim oldukcabkoyuydu ama esit degildi. Demekki yarin koyulasacak dedim bugun silinmis. Bundan sonra catlar mi acaba
bana inofolicte etki etmemiştiKızlar Şimdi ondanda mı alıp denesembu doktorun verdiği ilaç, inofolic Combi ve hayıt suyu nu içsem çok mu karıştırmış olurum bu ay sizce
Ben senden ümitliyim canım
Canım benimde aynı şekildeydi resim atamıyorum gösterirdim aynı koyuluktaydi dün t c den köyü değildi ama aynı koyuluktaydi bugün de o koyuluga yakin koyulukta cıktı öğlen biraz silik gibiydi akşam tekrar biraz köyü gibime geldi şimdi de sağ kasigimda acayip batma gibi ağrı var bu ne ki acaba catlamami büyüme mi geven ay böyle olmamıştı ertesi gün silinmişti ama inşallah catlarBelki de çatlamıştır dün pik yapmıştır. 10 gün sonra test yapalım sana belli olur
ay hadi inşllah bir belirti var mı peki ?Benim kullandığım hayıt suyuda aynı şekilde çay bardağının birazına kadar ondan gerisi suyla tamamlanıyor öyle içtim ve 27. Gün de adet olmuştum bu ay da içtim bi kaç kere hatta ovulasyon testim pik yapınca bugün de içtim bekleyeceğim artık nasip kismet
Valla yumurtlama için soruyorsan şu an acayip sağ kasigimda batma var inşallah çatlamış ve dolleniyordur ya kafayı yicem çok heyecanlıyımay hadi inşllah bir belirti var mı peki ?
Canım benimde aynı şekildeydi resim atamıyorum gösterirdim aynı koyuluktaydi dün t c den köyü değildi ama aynı koyuluktaydi bugün de o koyuluga yakin koyulukta cıktı öğlen biraz silik gibiydi akşam tekrar biraz köyü gibime geldi şimdi de sağ kasigimda acayip batma gibi ağrı var bu ne ki acaba catlamami büyüme mi geven ay böyle olmamıştı ertesi gün silinmişti ama inşallah catlar
Ay inşallah ya olur da surda kocaman bir HAMILEYIM yazarız
Ooo bu iş oldu canım haydi bakalımmm sonuç beklemeyeee
Bakarsınnn hiç gerek kalmaz büyütmeye falan gittiğinde doktorun yumurtan olgunlaşmış der ve bi iki güne çatlar bir haftan sonra progestron ver der sonra bi bakmışsın hamilesinnnn Olmaz deme öyle güzel olur kii sen bile inanamazsın .. hele bi adetini söktür hormon değerlerini bi ver hele rabbim çok büyük ve hiç ummadığın anda veriyor içine o güzel mutluluğu yeter ki İnan ve asla vazgeçme.. seni çok iyi anlıyorum o pko ile az uğraşmadım her ay adet günü bekleyip olamamak ve sonucun da hamıle kalamamak nedir çok iyi bilirim .. yumurtam catlamıyor galıba derdim halbuki hiçte öyle değilmiş bu bir mucize dua etmekten asla vazgeçme ve kafanı rahat tut 5 ay çok kısa bir Zaman içini ferah tut .. güzel haberlerini beklıyorummmSağol canım iyi ki anlattın burda hepimiz bi umut arıyoruz teşekkürler ilaç gibi geldin.
Haklısın canım. Ben çok kafaya takıyorum gören sanacak yıllardır olmuyor ama daha 5. Aydayız bizde ve polikistik olduğum için sanki hiç gebe olmayacakmışım gibi geliyor bana. Bu ay ilaçla tedaviye başladık önce 3 ayın ardından adet olcam inşallah. Sonrasında da hormon değerlerine göre yumurtaları büyütücez dedi doktorum. İnşallah bizde senin gibi güzel sonuçlar alırız.
Bakarsınnn hiç gerek kalmaz büyütmeye falan gittiğinde doktorun yumurtan olgunlaşmış der ve bi iki güne çatlar bir haftan sonra progestron ver der sonra bi bakmışsın hamilesinnnn Olmaz deme öyle güzel olur kii sen bile inanamazsın .. hele bi adetini söktür hormon değerlerini bi ver hele rabbim çok büyük ve hiç ummadığın anda veriyor içine o güzel mutluluğu yeter ki İnan ve asla vazgeçme.. seni çok iyi anlıyorum o pko ile az uğraşmadım her ay adet günü bekleyip olamamak ve sonucun da hamıle kalamamak nedir çok iyi bilirim .. yumurtam catlamıyor galıba derdim halbuki hiçte öyle değilmiş bu bir mucize dua etmekten asla vazgeçme ve kafanı rahat tut 5 ay çok kısa bir Zaman içini ferah tut .. güzel haberlerini beklıyorummm
Valla yumurtlama için soruyorsan şu an acayip sağ kasigimda batma var inşallah çatlamış ve dolleniyordur ya kafayı yicem çok heyecanlıyım
inşallah benim belim çok ağrımıştı yumurtlama gününden sonra hele hiç geçmedi inşallah seninde vardır Rabbim hepinizin gönlüne göre versin inşallah canlarım :)Valla yumurtlama için soruyorsan şu an acayip sağ kasigimda batma var inşallah çatlamış ve dolleniyordur ya kafayı yicem çok heyecanlıyım
Dun calismadik canim. Bir dolu bi bos yapiyorduk bos gune geldi birde cok koyu olmayinca yarina cikacak demekki dedik oyle eli bos gecirdik.bugunku de dunden silik ahh ahhBelki de çatlamıştır dün pik yapmıştır. 10 gün sonra test yapalım sana belli olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?