• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık PKO VE OVULASYON TESTİ

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
glifor kullaniyorum bnde o istahi kesmek icin seker krizleri geliyo bana .50 den 70 e ciktim bebek tedavisi olurken daha veremedim kiloyu almamak icin ugrasiyorum gercekten cok zor

Zaten aldığını farketmiyosun bile çok acımasızca kilo aldiriyo o tatlılar :sinirli:

İsteyerek Diyet yapmıyorum ama müthiş iştah kapatıyor. Tatlı yemek istemiyorum, yemek hiç istemiyorum. Haliyle kilo veriyorsun canım.

Ben zaten tatli coo yemem. Istahimi evet kapatti ama kilo veremedim. 15 ve 16. Gunum suan ama tik yok.

K Koala4
Esrdbkkk Esrdbkkk
D Dtaskiran
Kizlar ne alemdesiniz. Ben duzgunce takip edememisim yazdiklarinizi.

K Koala4 Esrdbkkk Esrdbkkk tatlim ben glifora devam. Ama benim uyku duzenimde bile bozukluk yapti. Aksam yemeginden sonra iciyorum ama sonra sabaha kadar uyuyamiyorum. Mide bulantisi ve mide yanmasi da yapiyor. Persembe dr gidicem tekrar. Bu sikayetlerimi belirticem. Zaten eger glifora ragmen yumurtalarim buyumediyse klomene baslaticam demisti. Benden bu sekilde.

Sen nasilsin napiyosun canim ?

K Koala4 Esrdbkkk Esrdbkkk tatlim ben glifora devam. Ama benim uyku duzenimde bile bozukluk yapti. Aksam yemeginden sonra iciyorum ama sonra sabaha kadar uyuyamiyorum. Mide bulantisi ve mide yanmasi da yapiyor. Persembe dr gidicem tekrar. Bu sikayetlerimi belirticem. Zaten eger glifora ragmen yumurtalarim buyumediyse klomene baslaticam demisti. Benden bu sekilde.

Sen nasilsin napiyosun canim ?
Bende cumartesi kontrole gittim adetin 2 gunu gel test yapalim. Genol f baslayalim dedi. Oyle bekliyorum iste. Hapi onermiyorum dedi bu arada. Hap 20 yasinda olanlar icin uygunmus. Sonrasinda yan etkileri oluyor dedi. Ogneye baslicaz. Bugun receteyi verdim. Aksama dogru gidip alicam bakalim.mide bulantisi ve uykusuzluk kotu insallah alisir biran evvel bunyen. Toparlanirsin.

Back