Olabilir galiba, yarın gideceğim bi tekrar içim rahat etmedi. Değerlendiremedik maalesef![]()
Sağlık olsun canım yarın doktor aydınlatır
![KK66 :KK66: :KK66:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk66.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olabilir galiba, yarın gideceğim bi tekrar içim rahat etmedi. Değerlendiremedik maalesef![]()
glifor kullaniyorum bnde o istahi kesmek icin seker krizleri geliyo bana .50 den 70 e ciktim bebek tedavisi olurken daha veremedim kiloyu almamak icin ugrasiyorum gercekten cok zor
evet ya bi kac haftada 5 kilo alnisim sok oldum oyle bisey de yemedimZaten aldığını farketmiyosun bile çok acımasızca kilo aldiriyo o tatlılar![]()
Canım bana verdiği ilaçla beraber glifor a devam dedi. Kullancam çünkü güzel kilo verdiriyor 4 kilom gitti
Canim bende kilo verdirmiyor yaaaaadiyet yapiyor musun ? Valla bilemedim ya
İsteyerek Diyet yapmıyorum ama müthiş iştah kapatıyor. Tatlı yemek istemiyorum, yemek hiç istemiyorum. Haliyle kilo veriyorsun canım.
uzun süreli kullanımda etkiliymiş. 3 ay kullandım. Devam edicem bende.Ben zaten tatli coo yemem. Istahimi evet kapatti ama kilo veremedim. 15 ve 16. Gunum suan ama tik yok.
uzun süreli kullanımda etkiliymiş. 3 ay kullandım. Devam edicem bende.
Ben uzun sure kullanabilecegimi sanmiyorum ya bende cok mide bulantisi yapiyor malesef. Dr ile konusuxam bi dahaki gittigimde
Ben de ona gore hareket ederim canım merak etme ama acısı çıkar her türlüBen de ben dee:) Ama pko olduğu için hamilelik döneminde bile dikkatli beslememiz gerekirmiş![]()
Bir aylık kullanım sonrasında normale dönüyorsunuz. Biraz sabır :) bende ilk başladığımda bulantı ishal berbat günler geçirmiştim. Şimdi hiç yan etkisi yokBen uzun sure kullanabilecegimi sanmiyorum ya bende cok mide bulantisi yapiyor malesef. Dr ile konusuxam bi dahaki gittigimde
Ben de ona gore hareket ederim canım merak etme ama acısı çıkar her türlü
Kızlar benim bugün sabah çizgi koyuya yakındı öğlen yine yaptım siliklesti çatladı galiba inşallah çatlamıştır bugün de değerlendirdim bi iki saat önce inşallah tutar artık :)
17. Gün bugün canımInşallah :))) kaçıncı gundesin canim
Bende cumartesi kontrole gittim adetin 2 gunu gel test yapalim. Genol f baslayalim dedi. Oyle bekliyorum iste. Hapi onermiyorum dedi bu arada. Hap 20 yasinda olanlar icin uygunmus. Sonrasinda yan etkileri oluyor dedi. Ogneye baslicaz. Bugun receteyi verdim. Aksama dogru gidip alicam bakalim.mide bulantisi ve uykusuzluk kotu insallah alisir biran evvel bunyen. Toparlanirsin.K Koala4Esrdbkkk tatlim ben glifora devam. Ama benim uyku duzenimde bile bozukluk yapti. Aksam yemeginden sonra iciyorum ama sonra sabaha kadar uyuyamiyorum. Mide bulantisi ve mide yanmasi da yapiyor. Persembe dr gidicem tekrar. Bu sikayetlerimi belirticem. Zaten eger glifora ragmen yumurtalarim buyumediyse klomene baslaticam demisti. Benden bu sekilde.
Sen nasilsin napiyosun canim ?