Gebeliğe Hazırlık PKO VE OVULASYON TESTİ

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yok canım 6 ay deniycem olmazsa özele gidicem Amiiinnnnnn inşalllaah

Kizlar gunaydin. Bugun sabah ovulasyon testi yaptim. Tamamen negatifti. Bugun 13. Gunum gecen ay 36 da adet olmustum. Bu ay hsg cektirdigim icin bosa gitsin istemiyorum . Ne yapacagim yaa

Canım benim inşallah kucağın olsun, sevgiler

Kizlar gunaydin. Bugun sabah ovulasyon testi yaptim. Tamamen negatifti. Bugun 13. Gunum gecen ay 36 da adet olmustum. Bu ay hsg cektirdigim icin bosa gitsin istemiyorum . Ne yapacagim yaa

Canım günaydın sabah çok erken sanki bu akşam yapsana bi. Bir de sonuçta geç yumurtluyosun 13.gün erken bence . Yine belli olmaz ne zaman olacağı devam et sadece 20 yi bulur diye düşünüyorum

Canım günaydın sabah çok erken sanki bu akşam yapsana bi. Bir de sonuçta geç yumurtluyosun 13.gün erken bence . Yine belli olmaz ne zaman olacağı devam et sadece 20 yi bulur diye düşünüyorum
Off canim ya. Her ay olacagindan umutluydum. Bu ay nedense motive edemoyorum kendimi. Korkuyorum sanirim. Is stresi bir yandan bebek stresi bir yandan. Kalbimde karnimda surekli kelebekler ucusuyor gibi. Sakinlestiremiyorum kendimi. Hamile kalirsam diye Sari kantoron otu filan da icemiyorum sakinlesmek icin. Ne yapacagimi sasirdim. Bugun incir kurune baslayacagim

Canım seni şuan çok iyi anlıyorum gerçekten bak bu ay ben de 12.gün de öğrendim incir kürü nu ama riskli olur diye yapmadım bide iş ten dolayı yoğunluğum vardı. Ben de hergun incir yiyorum etkisi olur mu bilinmez. Biraz araştır vaktin varsa bi zararı olur mu diye sonra basla

Sende mi calisiyorsun. Valla ev hanimlarina ozeniyorum. En azinda bununla birlikte is stresi yasamiyorlar. Incir kurune baktim yumurtalari buyutmek icin iyi gibi. Benim yumurta takibinde 18 mm olmasi geren yumurta 16 mm di. Dr etkilemez hamile kalabilirsin ama demisti emin olamiyorum tabi. Bu hafta sonu cumatesi dr kontrolum var bakalim ne diyecek. Ama ben bu aksam incirleri alip baslayacagim. 4 5 gun sonrada havuc suyuyla yapayim diyorum o da catlatiyormus ya. Aksamlari eve gidince yapicam iliyinca icicem birde sabah kalkinca. Sabah sabah yapmak hem zor olur hem icmek. Incir cok faydali eminim cig yemekte iyi geliyordur.

Canim gynositol gida takviyesi diye geciyormus. Yumurtalari buyutmeye ya da catlatmaya yarariyor mu

Ader gununden once ovulasyon pozitif cikiyorsa gercekten o zaman mi catliyordur acaba. Cunku ben 2 aydir catlamiyor diye dusunuyorum adetime yakinda hic iliski yasamiyorum adettennonce agrili oldugu icin. Yasim 31 boy 165 kilo 70 ti 67 simdi 63 gibiyim. Yumurta ve sut iciyorum gunun geri kalaninda acim. Dr kilo vermen gerekli dedi . Senin boy kilo yas kac?

Canim gynositol gida takviyesi diye geciyormus. Yumurtalari buyutmeye ya da catlatmaya yarariyor mu
Canım evet gıda tavkiyesi çünkü aynı zamanda folik asit ama içinde yumurtaları çatlamasının kolaylaşıtran bileşen varmış bana doktorum bu yumurtlamanı kolaylaştıracak dedi

Ayy evet yaa bi ton iş düşünüyorum bununla beraber bide ev isleri Ama akşam yapman mantıklı. Senin için rahat edecekse tabiki yap ama bu şekilde de yumurtan büyümüş güzel bence

Kizlar valla benim bugun 26. Gun ama yumurtalarim olgunlasmamis. Coook cook az akintim var. Ilac bile etki etmemis.
Kimisinde adet duzenli ama yumurta rezervi az. Kimisi pkolu. Kimisinin esinde sikinti var. Gercekten cok zor .. daha bu 6. Ayimiz ama ben etrafimda hic beklemedigim arkadaslarimin bile bebis haberlerini gordukce inancimi yitiriyorum. Sanki benim olmayacakmis gibi..

Bugun bende motivasyonumu zor topladim ama inancimizi yitirirsek geriye birsey kalmayacak. Stres hormonlari yuklselirse isimi daha zor. Birak onlar bebeklerini kucaklarina alsinlar. Senin bebegin sana ozel. Sence bu mutlunhaberi zamani geldiginde paylasacaksin nasilsa. Hic canini sikma. Goruyorsun iste nelerimiz var onumu yapsak yoksa bunumu. Ugrasiyoruz.

Ayy evet yaa bi ton iş düşünüyorum bununla beraber bide ev isleri Ama akşam yapman mantıklı. Senin için rahat edecekse tabiki yap ama bu şekilde de yumurtan büyümüş güzel bence

Catlamiyor ya yumurta demekki yeterince buyumedigi icin diye dusunmustum :)
Ahh bilmiyorum ne yapsam.

Canım boy 170 kilo 70 yaş 33.
doktor yumurtlama düzensizliğimin olduğunu, yumurtlamanın da çatlatmanın da yalnış zamanlarda olduğunu söyledi. Ovulasyon testinde o sebeple adettten önce pozitif çıktığını söyledi. Yani evet adetten önce çatlıyor ama rahim bir taraftan da adet olmaya hazırlık yapıyor. Hamile kalsam bile düşük oluyor. Tam bir kısır döngü teslim alıyor seni.
Yine doktorum iğne ve ilaç tedavisi ile hamile kalabileceğimi söyledi. Tedaviler dışında hamile kaldım tedaviler de olmadı onlar da düşükle sonuçlandı. yani ilaç iğnede işe yaramadı.
Beslenme ile ilgili söylediklerine suyu eklemek istiyorum, su çokkk önemli.

Kayiplarin icin cok uzuldum. Umarim bir an evvel dongunu yakalar saglikli hamilelik yasarsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…