- 30 Aralık 2010
- 1.650
- 1.161
- 333
- 39
Benim ovulasyon testi de silik çıkıyor hepdaha önce
bugün ovulasyon testi yaptım silik çıktı yine bilmiyorum ya kafam iyice karıştı. bazıları ovulasyon testi ile de ögrenmişler ya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim ovulasyon testi de silik çıkıyor hepdaha önce
bugün ovulasyon testi yaptım silik çıktı yine bilmiyorum ya kafam iyice karıştı. bazıları ovulasyon testi ile de ögrenmişler ya
biz pkolu olduğumuz için hep yüksek oluyor galiba çok belirleyici bir şey değil galiba sadece şu muayene işini becerebilirmiyim bilemedim. Tebrik ederim valla seni :)Benim ovulasyon testi de silik çıkıyor hep
Aslında çok bi şey yok ama herkesin var kendince bir şeyibiz pkolu olduğumuz için hep yüksek oluyor galiba çok belirleyici bir şey değil galiba sadece şu muayene işini becerebilirmiyim bilemedim. Tebrik ederim valla seni :)
daha önce
Çok sabırsızlanıyorum ya :) nasıl geçecek son 6 günCanım daha çok erken testte çıkması için. 10-12 gün sonra kanda yükselmeye başlıyor. Daha sonra idrarda yükseliyor. Acele etme test için.
Çok sabırsızlanıyorum ya :) nasıl geçecek son 6 gün
Amin insallah. Kabul olmasini diledigimiz dualarimiz bebis icin.Inşallah canım hepimiz biran once hamile kalırız da sağlıklı tatlı bebislerimiz olur :)
Degil mi. Insan hemen acaba mi diyor. Bir yandan hamilelik testi yapsam mi yarim saat icinde fikir degistirip yok yapmicam gunum gecsin dedigim kac ay boyunca hamilelik testi yaptim. Cok silikte ben mi gormuyorum acaba dedigim bile oldu. Ertesi gun tekrar test yap bi umutla. Daha cok aratmasin Allahim.Amin canım inşallah. İnan bende çok özeniyorum. Başım dönse acaba gebemiyim, üşütsem midem bulansa acaba gebemiyim diye düşünüp duruyorum. Ha bire test test oda moral bozuyor..
Bence hiç canını sıkma.
Ben de aynı şekilde pozitif yaklaşmaya çalışıyorum ama çift çizgiyi yakalayamıyorum hatta bu akşam ikinci çizgi de komple kayboldu :) kasık agrım ve akıntım başlarsa artık o zaman sanırım ovu. çift göstericek...
Insallah hamilesindir onerilerini bekliyoruz.Yazarım hamile olursam eğer paylaşacağım çok şey var. Hormon uzmanı oldum artık :)
Kaç günde bir oluyorsun canımKizlar 1 aralikta adet olmustum. 8 gun surdu. Bittigi gun hsg cekildi. Bugun 12. Gunum ovulasyon testine baslasam mi acaba :) incir kuru icin gec kaldim sanirim. Simdi yapsam olur mu? Arkadaslardan biri hayit onermisti ama sac sdokulmesi yapabiliyormus. Benim demir eksikligim yok ama sac dokulmem maalesef var hatta onun icin matrix diye bir sampuan kullaniyorum hayitta emin olamadim yani.
Degisiyor en son 36. Gunde olmustum. Kafam cok karisik.Kaç günde bir oluyorsun canım
Merhaba; hormonlarin duzenliyse bile pko oldugu icin buyuyen yumurtalarin her ay catlamiyor olabilir. Ovulasyon testiyle tutturmaya calismak senin icin ise yarar bence.Merhaba,
Bende pkoluyum. Korunmamamıza rağmen 1 yıldır hamile kalamadım. Bütün hormon testlerime ve yumurtlama testi yapıldı hepsi gayet normal çıktı. Sanırım yumurtlama gününü tutturamıyoruz. Çünkü her ay ya 33 günde ya 35 günde ya 40 günde yada 30 günde adet oluyorum. Yumurtlama günümü nasıl tutturabilirim ki. Ovulasyon testiyle mi kızlar. Deneyimli olanlar yardım edin.
Boyle insanlarada hastayim. Nasil hamile kaldigindan haberi olmiyor o kadar mi dalgin :) incir kuru yaptin mi hic yumurtalari gelistirmek icinSelam kizlaaar
Hatirlarsaniz glikofen kullaniyordum ben. Dr 10 gun sonra gel iliski onericem demisti. Dun gittim ve malesef suanlik ilaca cevap vermemis. Yumurtalarim gelismemis hic. Cuma tekrar gidicem. Bir daha bakicak. Belki ilac degistirecek. Her gittigimde de alttan muayene oluyorum.
Dr gittigimde bi kadinla konustum hamile kaldigindan haberi yoktu. Orada ogrenmis. Sans mi diyim artik...
Boyle insanlarada hastayim. Nasil hamile kaldigindan haberi olmiyor o kadar mi dalgin :) incir kuru yaptin mi hic yumurtalari gelistirmek icin
belli değil ise adet bitimi hemen başla canımDegisiyor en son 36. Gunde olmustum. Kafam cok karisik.