• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık PKO VE OVULASYON TESTİ

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
daha önce

bugün ovulasyon testi yaptım silik çıktı yine bilmiyorum ya kafam iyice karıştı. bazıları ovulasyon testi ile de ögrenmişler ya

Canım daha çok erken testte çıkması için. 10-12 gün sonra kanda yükselmeye başlıyor. Daha sonra idrarda yükseliyor. Acele etme test için.

Amin canım inşallah. İnan bende çok özeniyorum. Başım dönse acaba gebemiyim, üşütsem midem bulansa acaba gebemiyim diye düşünüp duruyorum. Ha bire test test oda moral bozuyor..
Degil mi. Insan hemen acaba mi diyor. Bir yandan hamilelik testi yapsam mi yarim saat icinde fikir degistirip yok yapmicam gunum gecsin dedigim kac ay boyunca hamilelik testi yaptim. Cok silikte ben mi gormuyorum acaba dedigim bile oldu. Ertesi gun tekrar test yap bi umutla. Daha cok aratmasin Allahim.

Bence hiç canını sıkma.
Ben de aynı şekilde pozitif yaklaşmaya çalışıyorum ama çift çizgiyi yakalayamıyorum hatta bu akşam ikinci çizgi de komple kayboldu :) kasık agrım ve akıntım başlarsa artık o zaman sanırım ovu. çift göstericek...

Benim akıntım hep var, ordan da anlamıyorum. Arada kasıklarım ağrıyor aha çatladı diyorum çizgi yok, yada çok silik. E oda bişey ifade etmiyor haliyle. Bakalım ne zaman çatlar nasip artık.

Kizlar 1 aralikta adet olmustum. 8 gun surdu. Bittigi gun hsg cekildi. Bugun 12. Gunum ovulasyon testine baslasam mi acaba :) incir kuru icin gec kaldim sanirim. Simdi yapsam olur mu? Arkadaslardan biri hayit onermisti ama sac sdokulmesi yapabiliyormus. Benim demir eksikligim yok ama sac dokulmem maalesef var hatta onun icin matrix diye bir sampuan kullaniyorum hayitta emin olamadim yani.

Kizlar 1 aralikta adet olmustum. 8 gun surdu. Bittigi gun hsg cekildi. Bugun 12. Gunum ovulasyon testine baslasam mi acaba :) incir kuru icin gec kaldim sanirim. Simdi yapsam olur mu? Arkadaslardan biri hayit onermisti ama sac sdokulmesi yapabiliyormus. Benim demir eksikligim yok ama sac dokulmem maalesef var hatta onun icin matrix diye bir sampuan kullaniyorum hayitta emin olamadim yani.
Kaç günde bir oluyorsun canım

Selam kizlaaar

Hatirlarsaniz glikofen kullaniyordum ben. Dr 10 gun sonra gel iliski onericem demisti. Dun gittim ve malesef suanlik ilaca cevap vermemis. Yumurtalarim gelismemis hic. Cuma tekrar gidicem. Bir daha bakicak. Belki ilac degistirecek. Her gittigimde de alttan muayene oluyorum. :kusmuk:

Dr gittigimde bi kadinla konustum hamile kaldigindan haberi yoktu. Orada ogrenmis. Sans mi diyim artik...

Merhaba,

Bende pkoluyum. Korunmamamıza rağmen 1 yıldır hamile kalamadım. Bütün hormon testlerime ve yumurtlama testi yapıldı hepsi gayet normal çıktı. Sanırım yumurtlama gününü tutturamıyoruz. Çünkü her ay ya 33 günde ya 35 günde ya 40 günde yada 30 günde adet oluyorum. Yumurtlama günümü nasıl tutturabilirim ki. Ovulasyon testiyle mi kızlar. Deneyimli olanlar yardım edin.

Merhaba,

Bende pkoluyum. Korunmamamıza rağmen 1 yıldır hamile kalamadım. Bütün hormon testlerime ve yumurtlama testi yapıldı hepsi gayet normal çıktı. Sanırım yumurtlama gününü tutturamıyoruz. Çünkü her ay ya 33 günde ya 35 günde ya 40 günde yada 30 günde adet oluyorum. Yumurtlama günümü nasıl tutturabilirim ki. Ovulasyon testiyle mi kızlar. Deneyimli olanlar yardım edin.
Merhaba; hormonlarin duzenliyse bile pko oldugu icin buyuyen yumurtalarin her ay catlamiyor olabilir. Ovulasyon testiyle tutturmaya calismak senin icin ise yarar bence.

Selam kizlaaar

Hatirlarsaniz glikofen kullaniyordum ben. Dr 10 gun sonra gel iliski onericem demisti. Dun gittim ve malesef suanlik ilaca cevap vermemis. Yumurtalarim gelismemis hic. Cuma tekrar gidicem. Bir daha bakicak. Belki ilac degistirecek. Her gittigimde de alttan muayene oluyorum. :kusmuk:

Dr gittigimde bi kadinla konustum hamile kaldigindan haberi yoktu. Orada ogrenmis. Sans mi diyim artik...
Boyle insanlarada hastayim. Nasil hamile kaldigindan haberi olmiyor o kadar mi dalgin :) incir kuru yaptin mi hic yumurtalari gelistirmek icin

Boyle insanlarada hastayim. Nasil hamile kaldigindan haberi olmiyor o kadar mi dalgin :) incir kuru yaptin mi hic yumurtalari gelistirmek icin

Yok canim yapmadim ilacla yan etkisi olur mu diye korktum.

Ya valla bende anlamiyorum. Istememek mi lazim acaba. Istemeyince pat diye oluyor galiba

Back