Kizlar valla benim bugun 26. Gun ama yumurtalarim olgunlasmamis. Coook cook az akintim var. Ilac bile etki etmemis.
Kimisinde adet duzenli ama yumurta rezervi az. Kimisi pkolu. Kimisinin esinde sikinti var. Gercekten cok zor .. daha bu 6. Ayimiz ama ben
etrafimda hic beklemedigim arkadaslarimin bile bebis haberlerini gordukce inancimi yitiriyorum. Sanki benim olmayacakmis gibi..![]()
Kizlar valla benim bugun 26. Gun ama yumurtalarim olgunlasmamis. Coook cook az akintim var. Ilac bile etki etmemis.
Kimisinde adet duzenli ama yumurta rezervi az. Kimisi pkolu. Kimisinin esinde sikinti var. Gercekten cok zor .. daha bu 6. Ayimiz ama ben etrafimda hic beklemedigim arkadaslarimin bile bebis haberlerini gordukce inancimi yitiriyorum. Sanki benim olmayacakmis gibi..![]()
Canım üzme kendini her ay aynı olacak diye bişey yok bebiş için 1 ay büyümesi yetiyo sonuçta. Ben de 25. Günümdeyim ovu. Testiyle takip ediyorum hala kırmızı olmadi çizgi kendini üzme herkesin çocuğu oluyo bizim de olucak ☺