İdrarı dökünce ikinci cızgi hemen cıkıyo zaten koyu çıkıyo hemenBana da öyle geliyo :) merak ettigim idrar dökülür dökülmez çizgi koyulasiyo mu? 21.gundeyim bugün takip edicem daha :)
Sorma canım sinirimden uyuyamadım. Talihsizliğimemi yanayım dedim yoksa kocama olan sinirimemiAyy en sinir olduğum şey o kadar uğraş sonra eş uyusun yok sen iki günü mutlaka değerlendir çatladıktan sonra eğer kaliteli bi yumurtaysa 24 canlı kalıyo Cnm akşamı değerlendirseydin süper olurdu
Allah kucaklarimza saglikli omurlu evlatlar nasip etsin Esrdbkkk . Hic aramadannhamile kalanlara gipta ediyor insan. Sonunda mukafatini alalimda hayirlisiylaDüzensiz olsa bile, böyle belli aralıkta adet görmen bile çok iyi bi kriter canım. Ben buna adet düzensizliği demiyorum bile. Hiç olamayan var mesela ben :)
Evet 42. Günde yakaladım okuduklarıma göre yumurtlama tarihinden sonra 14 gün sonra adet olunuyormuş bu tarih değişmiyor diye biliyorum. Yakaladığım tarih 2 aralıktı 3 aralıkta silikleşti ve ilişki oldu. Şuan beklemedeyim :) bat 17 aralıkLaboquick 'ın 24 lü testini aldim internette uygun fiyatlı. Hergün yapıyorum bikac gündür. Bir de en son 53.cu günde adet oldum belki yine 40 ları bulur yumurtlama . Siz kaçıncı gundesiniz şuan anladigim kadarıyla yumurtlamayı yakaladınız şuan bekliyorsunuz:)
İnşallah mutlaka paylaşın :)Allah yardımcınız olsun inşallah tez zamanda hayırlı haberleri alırsınız sizde :) inşallah bende size burda müjdeyi paylaşırım tutturursam :)
53-14= 39. Gün yumurtlayabilirsiniz siz yine test yapmaya 30. Gün başlayın bir de silik yakaladığınız zamanlar sabah akşam yapın sıvı alımına dikkat ederek.Laboquick 'ın 24 lü testini aldim internette uygun fiyatlı. Hergün yapıyorum bikac gündür. Bir de en son 53.cu günde adet oldum belki yine 40 ları bulur yumurtlama . Siz kaçıncı gundesiniz şuan anladigim kadarıyla yumurtlamayı yakaladınız şuan bekliyorsunuz:)
Evet 42. Günde yakaladım okuduklarıma göre yumurtlama tarihinden sonra 14 gün sonra adet olunuyormuş bu tarih değişmiyor diye biliyorum. Yakaladığım tarih 2 aralıktı 3 aralıkta silikleşti ve ilişki oldu. Şuan beklemedeyim :) bat 17 aralık
53-14= 39. Gün yumurtlayabilirsiniz siz yine test yapmaya 30. Gün başlayın bir de silik yakaladığınız zamanlar sabah akşam yapın sıvı alımına dikkat ederek.
Maalesef bizim işimiz daha zor yumurtlama tarihini bilemediğimiz içinYa pko olduğundan her ay 53 olmuyo maksimum 53 günde oldum geçen. 32 günde olduğum 42 günde olduğum da oluyo takvim tuttum her ay degisiyo :) o yüzden her akşam 8 de yapıyorum belki yakalarım
AllaMerhaba
Pko teşhisini neye göre koydular o zaman? Bak çok klasik olucak ama şuan biliyosun ki hamile kalabiliyosun üstelik doğal yollarla. Çevredekilerin hamilelik haberleri seni üzmesin biz korunurken hamilelik haberi alsam ben de ozeniyodum çünkü eşim o dönem istemiyodu. Daha erken biraz gezelim önümüzü görelim diyordu. Doktorun iyi bi doktor olmalı sana moral verebilecek ve rahatlatabilecek. Cevremde rahatsızlığı olduğu halde iyi doktorlarla hamile kalan insanlar var birinde miyom vardı diğeri tüp bebek denemesinden sonra akışına bıraktığında oldu. Yani demem o ki icini ferah tut uzme kendini. Kendinle eşinle, calisiyosan işinle ilgilen. Cevrene de suan istemiyoruz desen cok guzel olurmus. Sen kendi moralini hep yüksek tut Allah isteyince herşey oluyo. Emin ol biraz rahatladiginda olacaktır inşallah canım
Gerçekten ben günü gününe regli olanlara o kadar özeniyorum ki en azından günümüz belli olsa bu kadar üzülmeyeceğiz gebelik içinMaalesef bizim işimiz daha zor yumurtlama tarihini bilemediğimiz için
Kesinlikle, her gün ovulasyon testi yapmak da sıkıcı oluyor. Ben normalde sabah kalkar kalmaz su içen biriyim. Test düzgün çıksın diye 11 kadar neredeyse hiç bit şey içmiyorum. Bu arada doktorum bana gynositol adında bir folik ast verdi. Hem folik asit hem de yumurta çatlamasını kolaylaştırıyormuş.Gerçekten ben günü gününe regli olanlara o kadar özeniyorum ki en azından günümüz belli olsa bu kadar üzülmeyeceğiz gebelik için
Gynositol bende araştırdım ama o kadar çok şey denedim ki 2.5 yıldır bi de pahalı olduğunu görünce vazgeçtim. İnşallah işe yarar da regli nedir unutursun canımKesinlikle, her gün ovulasyon testi yapmak da sıkıcı oluyor. Ben normalde sabah kalkar kalmaz su içen biriyim. Test düzgün çıksın diye 11 kadar neredeyse hiç bit şey içmiyorum. Bu arada doktorum bana gynositol adında bir folik ast verdi. Hem folik asit hem de yumurta çatlamasını kolaylaştırıyormuş.
İnşallah pahalı gerçekten bir de günde iki doz iç dediği için ayda 95 TL biraz fazla ama işe yararsa eğer mutlaka tavsiye ederim bakalımGynositol bende araştırdım ama o kadar çok şey denedim ki 2.5 yıldır bi de pahalı olduğunu görünce vazgeçtim. İnşallah işe yarar da regli nedir unutursun canım
Kesinlikle, her gün ovulasyon testi yapmak da sıkıcı oluyor. Ben normalde sabah kalkar kalmaz su içen biriyim. Test düzgün çıksın diye 11 kadar neredeyse hiç bit şey içmiyorum. Bu arada doktorum bana gynositol adında bir folik ast verdi. Hem folik asit hem de yumurta çatlamasını kolaylaştırıyormuş.
Lh pikini sabah saatlerinde daha kolay yakalanıyormuş. O yüzden sabah yapıyorum. 8 gibi kalkıyorum.Insanlar 25 günde bir düzenli olarak oluyo saati şaşmaz diyenler var. O kadar uzak geliyo ki bu tür şeyler bana . Akşamları yapman daha sağlıklı olmaz mı 11 sabah için çok geç eğer erken kalkıyorsan. Gynotisolu ben de araştırıcam bakalim
Lh pikini sabah saatlerinde daha kolay yakalanıyormuş. O yüzden sabah yapıyorum. 8 gibi kalkıyorum.
Tereddüte düştüğün zaman görseli paylaşAnladım canım ben de akşam yapıyorum bakalım inşallah çok geçi bulmaz yumurtlama
Tereddüte düştüğün zaman görseli paylaş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?