- 15 Temmuz 2014
- 494
- 232
- 53
Sen kaç yıldır istiyorsun ?
4 Aydır deniyoruz canım.
Onu aynı anda alabilirsin cnm evet çok iyi o
teşekkürler
Herkese merhaba
Ilk defa yazıyorum ama bikac aydır takip ediyorum. 28 yaşıma yeni girdim 1.5 yıllık evliyim. Şimdi çocuk düşünmeye başladık. Sorunum pco Adet görmeye başladığımdan beri adetlerim düzensiz. 30, 42, 53, 37, 45 günlerde bir oluyo hiçbi zaman düzenli olmadı. Dönem dönem 2 ay veya 3 ay doğum kontrol hapı kullandım evlenmeden önce ama beni çok rahatsız ettiği için bu hapı kullanmayı hemen bırakıyordum. Şimdi doktora gittim hormon seviyeleri normal yumurtaliklarda kistler var ve adet düzensizliği mevcut. 19 Kasım son adet tarihim. Ilk defa korunmayı bıraktık bi taraftan çok hevesliyim bi taraftan çok korkuyorum Eşim herşey senin elinde psikolojini bozma diyor ve çocuk olsa da olur olmasa da olur kafasında yasıyor Ben her ay yumurta olmadığını düşünmüyorum doktor 6 ay denememi ama n9rmal yollarla şansımın düşük olduğunu söyledi. Ben de biraz araştırdım ve bal corel otu karışımını yapıyorum 1 haftadır yumurtaların büyümesine katkıda bulunsun diye. Bir de dün 5 li ovu testi aldim ilk defa yaptım dün silik çıktı. 2 günde bir takip edicem geç yumurtladigim icin. Ilave olarak soylıyım annem de pci hastası ama pci olduğunu bilmiyor. 3 kardeşiz ve sorunsuz hamile kalmış hepimize. Annemin adetleri daima düzensiz 4 ay adet olmadığı oluyordu. Ben de takipteyim bakalım kısmet inşallah Rabbim herkese sağlıklı bebisler verir
Hoşgeldin canım. Benimde adetlerimde sen gibi hatta arası daha uzun da oluyor. Annemde aynı, kızkardeşimde. Ama annem tedavi ile hamile kalmış. Bizim genetikte var yani. :) bende ilk denemede hemen 12 gün sonra test yapmalar filan sanki ilk seferde tutacakmış gibi kafa direk oraya çalışıyor. Malesef bizim gibilerin biraz zor. 4 Aydır beynim sanki sadece oraya odaklı gibi. Ama bu ay kafamı rahatlatmaya çalıştım spor a başladım işe de yaradı. Benden sana tavsiye. Kafayı oraya odaklama sürekli hayal kırıklığı oluyor bu sefer üzülüyorsun. Akışına bırak.