• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık PKO VE OVULASYON TESTİ

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Esrdbkkk

Biricik'le
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2014
494
232
53
Merhaba arkadaşlar.:KK200:
Pkoyumve konuların hemen hepsini takip ediyorum. 3 aydır gebelik istiyorum. 2 aydır da adet olmuyorum. Bugün ovulasyon testine başlayacağım. Gününü yakalanamak ve değerlendirmek ümidi ile Bismillah diyorum :))
1 aydır hayıt çayı içiyorum. Doktorumda insülin direnci için 3 aylık glifor verdi , 2 aydır da onu kullanıyorum.
Ovulasyon testinin günlük resmini paylaşacağım sizlerle.
Testi kullanıp hamile kalanlar, bilgisi yada önerisi olanlar bana yardımcı olabilir mi ?

Ve benimle aynı durumda olan arkadaşlarım varsa gelin burdan hepimiz yardımlaşalım, fikir alışverişi yapalım ve şu pkonun üstesinden gelelim.:KK74::KK73:
Engin tecrübelerinize güveniyorum ve yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlarım. :KK36:

Canım ben de merak ediyorum ya bunu bende pkoluyum diğer ay ovulasyon testi kullanacağım netten siparişini verdim bu ay seyrek ilişki oldu gebelik şansımı bilmiyorum ama olmazsa diğer aya boyle olanlar varsa yazsinlar tecrübelerini ben de çok merak ediyorum

Aynı durumdayız... yumurtlama akıntınızı yakalayabiliyo musunuz kızlar ? Yakalıyosanız adetinizden kaç gün sonra?
. Ben yakaladığımı zannediyordum ama İki Aydır adet görmeyince yanıldığımı anladım. Ya yumurtlamıyorum yada çatlamıyor çözemedim. Adetim düzenli olsa keşke, hesap kitap yapabilirim ama böyle iki üç ayda bir adet olunca çaresiz kalıyorum. Senin nasıl ?

Galiba benim de çatlamama problemim var LH yuksek geçen ay hayıt suyu içtim rahim filmi cekildim adetim 27. Gün geldi bu ay ne alemde bilmiyorum glifor ve gyno ferro sanol kullanıyorum bu ay ve diğer ay da olmazsa aşılamaya gececgiz

Benim yumurta akı kıvamında akintim gelmiyor hiç akintim yok diyebilirim hatta kasık ağrısından başka hiç bişey yok

. Ben yakaladığımı zannediyordum ama İki Aydır adet görmeyince yanıldığımı anladım. Ya yumurtlamıyorum yada çatlamıyor çözemedim. Adetim düzenli olsa keşke, hesap kitap yapabilirim ama böyle iki üç ayda bir adet olunca çaresiz kalıyorum. Senin nasıl ?
Temmuz başı adet oldum sonra da ekim ortası. Ekimin başı gibi ağrı ile beraber gördüm akıntıyı 3 gun kadar sürdü. Ama gene bebek yok. Dediğin gibi ya yumurtlama olmuyo ya oluyo ama kalitesiz ya da yine oluyo ama çatlamıyo

Galiba benim de çatlamama problemim var LH yuksek geçen ay hayıt suyu içtim rahim filmi cekildim adetim 27. Gün geldi bu ay ne alemde bilmiyorum glifor ve gyno ferro sanol kullanıyorum bu ay ve diğer ay da olmazsa aşılamaya gececgiz
Lh benim de yüksek . Lh 8.5 fsh 5.5 gibi bi şey. Sanırım sağlıklı yumurtalarımız olmuyo. Hayıt suyunu ben de düşündüm ama korkuyorum da daha beter olur diye

Benim LH 37 cıktı bilmiyorum ya uğraşmaktan biktim çevreninde baskısı oluyor artık tükendim ne olacaksa olsun diyorum olacağı da yok gibi

Canım ben de merak ediyorum ya bunu bende pkoluyum diğer ay ovulasyon testi kullanacağım netten siparişini verdim bu ay seyrek ilişki oldu gebelik şansımı bilmiyorum ama olmazsa diğer aya boyle olanlar varsa yazsinlar tecrübelerini ben de çok merak ediyorum
Canım lh miz yüksek olduğu için ovülasyon testleri çift çizgi gözükebilir. Çünkü o testler lh ye bakıyo

Glifor kullanınca lh düşer dedi doktorum.

Lh benim de yüksek . Lh 8.5 fsh 5.5 gibi bi şey. Sanırım sağlıklı yumurtalarımız olmuyo. Hayıt suyunu ben de düşündüm ama korkuyorum da daha beter olur diye

Benimde LH 11 çıktı fsh 5.5 Hayıt suyu içiyorum iki ay daha içicem valla bitkisel yolların işe yarayacağına inanıyorum. Tabii önce Rabbime..

Benim LH 37 cıktı bilmiyorum ya uğraşmaktan biktim çevreninde baskısı oluyor artık tükendim ne olacaksa olsun diyorum olacağı da yok gibi

Bitmek tükenmek yok arkadaşım ümitsizlik en büyük düşmanımız bizim. Ne zamandır düşünüyorsun gebelik ?

Glifor kullanınca lh düşer dedi doktorum.

Benimde LH 11 çıktı fsh 5.5 Hayıt suyu içiyorum iki ay daha içicem valla bitkisel yolların işe yarayacağına inanıyorum. Tabii önce Rabbime..
İnşallah canım ben 15 gun soğan suyunu içtim. Ben de mi denesem hayıtı.. peki ona başlama günü var mı herhangi bi gün başlayabilir miyim

Bitmek tükenmek yok arkadaşım ümitsizlik en büyük düşmanımız bizim. Ne zamandır düşünüyorsun gebelik ?
13 ay olacak evleneli 1 kere kimyasal geçirdim evlendigimin 2. Ayında ondan sonra olanlar oldu zaten aşırı kilo almalar 2 aya varan adet sarkması glifor içtim içeli en fazla 41. Gün de geldi adetim düzene giriyor yavaş yavaş ama hala tik yok sınanıyoruz iste rabbim kimine veriyor siniyor kimine de vermiyor siniyor hayırlısı olsun

İnşallah canım ben 15 gun soğan suyunu içtim. Ben de mi denesem hayıtı.. peki ona başlama günü var mı herhangi bi gün başlayabilir miyim

Valla benim zaten düzensiz olduğu için ben kafama göre başladım canım. Bide adet olmayı beklersem 4-5 ay sürerdi heralde :KK70:

13 ay olacak evleneli 1 kere kimyasal geçirdim evlendigimin 2. Ayında ondan sonra olanlar oldu zaten aşırı kilo almalar 2 aya varan adet sarkması glifor içtim içeli en fazla 41. Gün de geldi adetim düzene giriyor yavaş yavaş ama hala tik yok sınanıyoruz iste rabbim kimine veriyor siniyor kimine de vermiyor siniyor hayırlısı olsun
Canım zamanın varsa spor yap en azından yürüyüş ben spor salonuna yazıldım 2 ay kadar oluyo sanki iyi geliyo hem psikolojik hem fizyolojik. Pcos lara zayıflama ve spor öneriyolarmış.

Aynen öyle canım hayırlısı olsun sıkma canını 13 ay uzun bi süre değil. Ama insan bekliyor işte kendimden biliyorum. Bu glifor bende ara ara kahverengi lekelenme yaptı. Bide müthiş iştah kesti. Adet filan olamadım yani.

Back