• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Pko ve ne yapacagimi bilememek?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

srplmtmtk

Allah im ne olur bebeğim benimle olsun🙏😇❤️
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
3.862
Puanlar
133
Arkadaşlar hafif pko var hormonlar normal ultrason da küçük kistler gözüküyor 2 senelik evliyim 1 senedir bebek düşünüyoruz 3 ay klomen kullandım son ay çatlatma ignesi de oldum negatif oldu sonuç ara verdim 2 ayda geldi adetim başka bi doktora gittim 3 ay daha klomen kullanabilirsin dedi ama benim önümde farklı bi süreç var lise matematik öğretmeni yim atanamadigim için ilköğretim matematik öğretmenliği okuyacağım 1-2 sene kadar bu süreçte ne yapacağıma karar veremedim bi yandan pko bi yandan eğitimim hamile olursam bu süreçte zorlanacagjmi düşünüyorum ama pkodan da korkuyorum ne zaman olacağı hiç belli olmuyor çünkü tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim:)

Benimde daha okulum bitmedi son sınıf öğrencisiyim ama bebeğim olacaksa bunu çok dert etmiyorum, öğrenci ve hamile arkadaşlarım da var inan hiçbiri çekilmedi geriye arkadaşım. Bu konuda adım atacaksan ve yalnız hissediyorsan hissetme :)

Yok o konuda biliyorum bilhassa yakınımda kpss kursuna gelenler oldu ama ben Sivas tan Erzincan a gidip gelme ihtimalim var yani otobüs yolculuğu na çıkacağım ve kendi kendimi çıkmaza sokmak istemiyorum

Anladım canım otobüs yolculuğu için bir şey diyemiyorum yollarını da bilmiyorum oraların

Arkadaşlar hafif pko var hormonlar normal ultrason da küçük kistler gözüküyor 2 senelik evliyim 1 senedir bebek düşünüyoruz 3 ay klomen kullandım son ay çatlatma ignesi de oldum negatif oldu sonuç ara verdim 2 ayda geldi adetim başka bi doktora gittim 3 ay daha klomen kullanabilirsin dedi ama benim önümde farklı bi süreç var lise matematik öğretmeni yim atanamadigim için ilköğretim matematik öğretmenliği okuyacağım 1-2 sene kadar bu süreçte ne yapacağıma karar veremedim bi yandan pko bi yandan eğitimim hamile olursam bu süreçte zorlanacagjmi düşünüyorum ama pkodan da korkuyorum ne zaman olacağı hiç belli olmuyor çünkü tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim:)
Merhaba, hafif pko nasıl oluyor, adet düzeniniz var mı ,klomeni kac denemeden sonra veriyorlar

Back