Tek temennimiz kistin erimesi bende de başlarda hafif baş dönmesi yapmıştı ama çok hafif ama mide bulantısı vardı kasiklarim da çok ağrı vardı bende şimdi ikinci kutuya geçtim inşallah erir kistler giderler ben hemen hap bitince havuç incir kürü yapcam ki kist gittiyse hemen o ay hamile kalmam lazım diye uğraşmak lazım esimede keçiboynuzu kürü havuç kürü icircem ben hap bitince hayıt otu sabahları da soğan suyuna devam etcem bakalım diğer ay gelişme olacak mı Yasmin ikinci kutunun yarisindayum doktorum bir sene kullan dedi ama ben bu hapları çok kullanma taraftarı değilim zaten yumurtalıklar tembel bizim bu haplar iyice tembellestiriyormus bir arkadaşımın da aynı şekilde doktor 6 ay kullan demiş o iki ay kullanmış üçüncü ay kendiliğinden hamile kalmış belki bizede bir umut Rabbim verir inşallah hayırlı bir evlat hepimizeBide kistim erimismidir bu ay aşılama olucam eğer kist erimezse gene ertelencek
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.