Ben soğan suyunu içtim doktora gitmeden bir ay önce size anlatayım o içtiğim zaman çok ağır v koyu regl olmuştum ultrasonda girdim herhangi bir kistik yapı bulunmuyor denildi bana verilen kâğıtta ama bundan 3 yıl önce kistim vardi biliyordum neyse doktora gittim kist yok temiz galiba dedim ama hayır dedi hormonlara bakınca kist var dedi bazen böyle olabilir dedi yani bilmiyorum ben zaten sürekli soğan suyu içen birisiyim hiçbir zararını görmedim bilakis soğan kadınlar için nimettir diyor Saraçoğlu ben hep regl im gecikme yapsa hemen soğan suyu içerim üç dört gün sonra hemen hasta olurum yada mesela tatile gitceksiniz hasta tarihinize mı geliyor için soğan suyunu hemen olduruyor benim bünyemde böyle yapıyor yani deneyin ve midenizde sorun yoksa dayanin ve için başta çok kötü geliyor dayanamıyor insan gibi ama ben ictiysem herkes içer iki üç gün için midenizde herhangi bir sorun olmazsa bir ay içinde devam edin sonrasında da incir ve havuç kürü yapın ben havuç yaptım ama hap kullandığım için sonrasında yapmam lazımdı sadece tadı nasıl diye yaptım içtim prolaktun yüksek ise incir pek tavsiye edilmiyor Muş bende bir zamanlar yüksek ti şimdi iyi dedi doktor ama yinede emin olmadığım için inciri öyle yerim ama yumurta gelişimi ve çatlatma için birebir mis deneyen hamile kalan çok kişi var sizde deneyin isterseniz.Rabbim hayırlısını versin inşallah bende kendimi çok dinliyorum doktor stresten hamile kalamayan insanlar da var dedi o yüzden ben kafama takmiycam kendimi meşgul edecek isler yapıyorum kime sorsam aman artık ugrasmiycam diyip bıraktığı ay hamile kalmış o yüzden stres yok hamilelik testi de internetten sipariş etmiycem artık oluruna bırakmak lazım ki vücut o sürekli kendini hamile hissetme psikolojisinden kurtulsun haksız mıyım