Pko su olup yumurta takibi ile hamile kalan var mı ?????

Senin ne dedi peki yumurta takibi bn tam.ortasi diye hesapliyodum hep demek degilmis bnm HC gebelik olmadı cnm ins olur ikimznde☺

Senin ne dedi peki yumurta takibi bn tam.ortasi diye hesapliyodum hep demek degilmis bnm HC gebelik olmadı cnm ins olur ikimznde☺
İnşallah canım inşallah canım benim yumurta gelişimi yavaş oldu 20.gününü buldu yani ilişki günü verdi bakalım hayırlısı olsun ikimiz içinde canım ☺ senin usg de kist mi var dedi çok sayıda yumurta mı var dedi bi de kaçıncı günü gittin canım adetin

Bu mesajı yemi gördüm.
Düzenli adet görüyorum ilk adetimden beri. Ama geçen Kadın Doğum Dr sen de polikistik var dedi. Şaşırdım açıkçası, demek ki düzenli adette de oluyormuş.
1 senedir demiyoruz henüz bir gelişme Yok ben de malesef siz de nedir durumlar ?

Canım biz o takvim uygulamalarında yazan tarihlerde yumurtlayamıyoz malesef doktor kontrolü olması gerekiyo muhakkak iki güne bir transvajinal kontrol yapıo eğer uygun boyuta gelip çatlamadıysa iğne ile çatlatıyor doktor..

Blki bnmde yavaş oluyordur haklsn cnm adetim bgun tam btti ayin ücunde olmstum hftasnu gtsem yumurta takibine iki güne bir kontrol için cagrck öyle mi oluyor alttan usg de dizili polikistler varmış polikistik over dedi yani seninki gbi

Canım bana kist değil yumurta seninkiler dedi. Bence cuma gitmelisin canım 3. Günü hormonlara bakması lazım önce..

Ee ikisi farklı şey mi oluyor yani yumurta çevresinde inci gibi dizili dedi bna hormonlara bakilmsti 3.gün adetin normaldi sonuclar

Bence de öyle bir durum var, yanı klasik yumurtlama günlerinde hep denemeler yaptık lakin herhangi bir sıkıntı olmamasına rağmen olmadı. Dr başladım geçen ay bu ay yumurta takibi isteyeyim

Canım yazali bayağı olmuş ama merak ettim hamile kalabildin mı?

merhaba fsh 4.13, lh:4,88, estradiol 29 değer aralığı 21-251, DHEA-S 301,1 değer aralığı 95,8-511,7 , yumurtalıklarımda polikistik görünümü var fakat adetlerim düzenli kilo problemimde yok sonuçlarım adetin 2. günü yapıldı tsh 2 nin altında sonuçlarımı yorumlayabilir misiniz ? ayrıca prolaktin :22,03 deper aralığı 5,18-26,53

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…