• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pko su olup yumurta takibi ile hamile kalan var mı ?????

Başka doktorada git bence canım bakalım o da aynı şeyi söylüycekr mı benim yaş 27 oldu canım
Salı günü kesin pko sun derse gidicem canım hemen ben 4ay önce bi gebelik de geçirdim canım aslında kazaydı hatta o yüzden hemen kalırım gibigeliyodu ama kısmet daha cok yeniyiz

Pko su olan arkaslar bişeler yazsanız yardımcı olsanız ne güzel olur
Canim görünce yazmak istedim umut olmak istedim biraz uzun olcak ama eminim ki umut olcaktir. Ben 6 sene önce ewlendim 3 ay sonra ilk denememizde hamile kaldım ve cok güzel bi hamilelik doğum derken kızımı kucağıma aldım şimdi 5 yaşında Rabbine şükürler olsun. Tabi ben hamile kaldım ya hemen nede olsa ceket atsa hamile kalırım ayağında gidiyorum kızım 3.5 yaşındayken dedim bi kardes yapalım. Bu arada adetlerim düzensiz ara kanamalar fln doktora gittim tabi bi şok pco var dedi doktor ben çokta onemsemedim bitane olduysa olur diodum hep derken 4 ay sonra hamile kaldım ama kimyasal gebelikti 5 ay sonra yine kimyasal gebelik gibi 2. Dusugum oldu 6 ay sonra bozuk kese bi kürtaj 2 senem böyle geçti ve bütün testlerden gectim genetik kan pıhtılaşma rahim filmi fln hiç bi sorun yoktu en son yumurta takibi istedim ve o ay yumurtam olusmamisti doktorum ertesi ay klomen ve çatlama iğnesi verdi ve hamileyim düzgun kesemi gordum kalp atışları için gün sayıyorum kesinlikle doğru tedaviyi bulmak gerekiyo cnm

Pko su olan arkaslar bişeler yazsanız yardımcı olsanız ne güzel olur
Canim görünce yazmak istedim umut olmak istedim biraz uzun olcak ama eminim ki umut olcaktir. Ben 6 sene önce ewlendim 3 ay sonra ilk denememizde hamile kaldım ve cok güzel bi hamilelik doğum derken kızımı kucağıma aldım şimdi 5 yaşında Rabbine şükürler olsun. Tabi ben hamile kaldım ya hemen nede olsa ceket atsa hamile kalırım ayağında gidiyorum kızım 3.5 yaşındayken dedim bi kardes yapalım. Bu arada adetlerim düzensiz ara kanamalar fln doktora gittim tabi bi şok pco var dedi doktor ben çokta onemsemedim bitane olduysa olur diodum hep derken 4 ay sonra hamile kaldım ama kimyasal gebelikti 5 ay sonra yine kimyasal gebelik gibi 2. Dusugum oldu 6 ay sonra bozuk kese bi kürtaj 2 senem böyle geçti ve bütün testlerden gectim genetik kan pıhtılaşma rahim filmi fln hiç bi sorun yoktu en son yumurta takibi istedim ve o ay yumurtam olusmamisti doktorum ertesi ay klomen ve çatlama iğnesi verdi ve hamileyim düzgun kesemi gordum kalp atışları için gün sayıyorum kesinlikle doğru tedaviyi bulmak gerekiyo cnm

Canımmmm inş sağlıkla al bebeğini kucağına inş bizlerden de duanı eksik etme ... bende hep öyle düşündüm bakalım salı günü ne olacak ... şimdilik bana umut oldunuz allahım benim yüzümü de güldürür inşallah ☺

Canımmmm inş sağlıkla al bebeğini kucağına inş bizlerden de duanı eksik etme ... bende hep öyle düşündüm bakalım salı günü ne olacak ... şimdilik bana umut oldunuz allahım benim yüzümü de güldürür inşallah ☺
Amin canım inşallah mutlu haberlerini alırız Rabbim isteyen herkese nasip etsin gerçekten zor beklemek belirsizlik Rabbim hepimizi selamete çıkarır inşallah. ..

bende varım yumurtlalıklarda polikistler varmış ama belirtilere uymuyorum adetm düzenlidr sivilce kıllanma vs hç biri yok hormon testleride normal ama bu nasıl pko oluyor anlamadım 3 aydr deniyoz cocuk için olmadı henüz sizin durum nedir
Canım bizim ilk ay o yüzden ne olur henüz bilmiyorum.. ben yumurta takibi istedim doktordan canım bence tam bizler için çünkü genelinde geç yumurtlama oluyomuş denk getiremiyor olabiliriz.. bende aynı hormon ve adet düzenli bitek ultrason görüntüsü pko canım.. kaç yaşındasın

bnmde birebir aynı seninle usg görüntüsü polikistik testler normal yaşım 28 yumurta takibi nasıl oluyor aslnda yumurtluyoz biz akıntı kasık agrısı oluyor bndede ama dedgn gbi denk glmiyor kaç aydr deniyorsunuz

bnmde birebir aynı seninle usg görüntüsü polikistik testler normal yaşım 28 yumurta takibi nasıl oluyor aslnda yumurtluyoz biz akıntı kasık agrısı oluyor bndede ama dedgn gbi denk glmiyor kaç aydr deniyorsunuz
İlk ayımız canım :KK66: Canım doktora söyle yumurta takibi istiyorum de seni adetin 3. Günü çağırıp hormonlarına bakar sonrada 9. Günden itibaren 2 güne bir kontroleçağırıp yumurtanın gelişimini takip edecek. Eğerki gelişmeyip çatlamıyosa bi sonraki ay ona göre iğne ve hap verecek canım. Ama bizde hormonlar düzenli olduğundan gelişip çatlıyoama bu süreç diğer bayanlara göre daha uzun oluyo .. onlar 14. Gün yumurta çatlatırken bizim 20 günü buluyo canm

Back
X