Canim görünce yazmak istedim umut olmak istedim biraz uzun olcak ama eminim ki umut olcaktir. Ben 6 sene önce ewlendim 3 ay sonra ilk denememizde hamile kaldım ve cok güzel bi hamilelik doğum derken kızımı kucağıma aldım şimdi 5 yaşında Rabbine şükürler olsun. Tabi ben hamile kaldım ya hemen nede olsa ceket atsa hamile kalırım ayağında gidiyorum kızım 3.5 yaşındayken dedim bi kardes yapalım. Bu arada adetlerim düzensiz ara kanamalar fln doktora gittim tabi bi şok pco var dedi doktor ben çokta onemsemedim bitane olduysa olur diodum hep derken 4 ay sonra hamile kaldım ama kimyasal gebelikti 5 ay sonra yine kimyasal gebelik gibi 2. Dusugum oldu 6 ay sonra bozuk kese bi kürtaj 2 senem böyle geçti ve bütün testlerden gectim genetik kan pıhtılaşma rahim filmi fln hiç bi sorun yoktu en son yumurta takibi istedim ve o ay yumurtam olusmamisti doktorum ertesi ay klomen ve çatlama iğnesi verdi ve hamileyim düzgun kesemi gordum kalp atışları için gün sayıyorum kesinlikle doğru tedaviyi bulmak gerekiyo cnm