ben 2,5 yıllık evliyim hiç korunmamama rağmen evliliğimizin birinci yılı sonuna kadar bebek olmayınca doktora gittim. PKO olduğumu ve tedavi göremden hamile kalamayacagımı söyledi. hormonlara bakıldı prolaktin yüksekti. hep içimde kendiliğimden hamile kaırım ümidiyle biraz erteledim. her ay adetim gecikir her ay test yaparım ve negatif çevremdeki arkadaşlarımdan hamile haberi aldıkça içimde duyduğum ince bir sızı... neyse en son klomen kullanmaya karar verdik.3 ay kullandım yumurta gelişti çatlatma iğnesi oldum ama sonuç yok. doktor senin tüplerinde problem var bence hsg çekelim dedi. hsg çekildim sonuçta tüplerimin açık olduğunu öğrendim. Bir ay sonra yeniden klomene başladım adetimin 12 günü gittiğimde doktorum yumurtamın güzel geliştiğini ancak endimetrium tabaksının 3,5 mm düştüğünü alt sınırın 7 normalin 10 olduğunu yumurta döllense bile bu tabakaya tututanamayacağını bu şekilde tüp bebek bile yapılamayacagını söyledi. büyük bir yıkımla eve döndüm.adetimin 14. günü yeniden doktora gittiğimde 7,5 olmuştu doktor çok şaşırdı tabi bende... aradan 15 gün geçti daha adetim bile geçmemeişken evde idrar testi yaptım silik bir çizgi daha önce hiç böyle olmamıştı, ama inanamıyorum tekrar yaptım yine çıktı eşimi aradım, hatta bir gece önce onunla konuşmuştuk umudumu iyice kaybettiğimi söylemiştim tedaviye devam etmiycem demiştim, ama ertesi gün Allahım bana bir mucizeyi gösterdi şu an 7 haftalık hamileyim... allahım inşallah sağlıkla kucağıma almamı nasip eder. İNANIN HEPİNİZ İÇİN DUACIYIM Allah isteyen herkese tattırsın...