• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

PKO olupta hamile kalanlar burayaa...hikaye zamanı

Meraba arkadaşlar bende pkoluyum 23 yaşındayım ve 5 aylık evliyim hic korunmadik eşimle ama hala hiç birşey yok adetim de öyle 2 3 ayda bir falan olmuyor her ay en geç 30 35 gün içerisinde adet oluyorum acaba hamile kalabilirmiyim birde nasıl bir tedavi yolu izlemeliyim doğal yollarla önerileriniz varsa cankulagiyla dinlerim yardimci olursanız sevinirim :)

Aynen canım maalesef. Ben daha yeni başladım tedaviye 3. Ayım. Ümitliyim kuzular dua edin nolur :/

Bende aynılarını yapıyorum. Ve yarın folik asitin toz olanını Alcam. Sonrada Allah ın izni ile hamileyimmm yazıcam :)) İnofolic combiyi kaç gün kullandın canım ?
Gerçekten çok etkili bir ilaç folik asitin toz hali 2 ay kullandım o yumurtlamayı kaliteleştiriyor allahın izniyle en kısa zamanda gebe kalırsın. Bak görümcem 41 yaşında ve mol gebelik geçirdi daha çocuğun olmaz dediler 6 ay sonra folik asidin o toz halinden kullandı 2 ay sonra hamile kaldı ve çok da rahat ve düzgün bir gebelik geçirdi.. o yüzden asla üzülme çok takılma inşallaj en kısa zamanda kalırsın

Meraba arkadaşlar bende pkoluyum 23 yaşındayım ve 5 aylık evliyim hic korunmadik eşimle ama hala hiç birşey yok adetim de öyle 2 3 ayda bir falan olmuyor her ay en geç 30 35 gün içerisinde adet oluyorum acaba hamile kalabilirmiyim birde nasıl bir tedavi yolu izlemeliyim doğal yollarla önerileriniz varsa cankulagiyla dinlerim yardimci olursanız sevinirim :)
canım bence 6 ay akışına bırak sonra doktora git çünkü pko öyle önemsiz bişey değil. Ben henüz yeni yeni yapıyorum bişeyler henüz sonuç almadım. Hayır çayı iç, spor yap soğan kürü yap. Tabi hepsini bir seferde değil sırayla. :)

Gerçekten çok etkili bir ilaç folik asitin toz hali 2 ay kullandım o yumurtlamayı kaliteleştiriyor allahın izniyle en kısa zamanda gebe kalırsın. Bak görümcem 41 yaşında ve mol gebelik geçirdi daha çocuğun olmaz dediler 6 ay sonra folik asidin o toz halinden kullandı 2 ay sonra hamile kaldı ve çok da rahat ve düzgün bir gebelik geçirdi.. o yüzden asla üzülme çok takılma inşallaj en kısa zamanda kalırsın

Bak moral oldu bu bana şimdi :) Alıcam bende inşallah. Birde günde 2 kez mi kullandın canım sen onu ?

Bak moral oldu bu bana şimdi :) Alıcam bende inşallah. Birde günde 2 kez mi kullandın canım sen onu ?
Ben ilk baş da günde 1 tane aç karnına başladım 2 tane içende var biz 1 le başladık sen dr na yada eczacına danış onlar ne derse öyle başla zararı yok zaten

Bekleyelim bakalim ay böyle okudukça moralim bozuluyor iyice kafaya takiyorum:) buarada çok teşekkür ederim

Bekleyelim bakalim ay böyle okudukça moralim bozuluyor iyice kafaya takiyorum:) buarada çok teşekkür ederim
Kafaya taktıkca olmuyor kendimden biliyorum 2 yıl denedik olmadı en sın vazgeçtim artık. Nasip yaradan ne zaman isterse o zaman oluyor inşallh bir an evvel isteyen tüm arjasaşların kucakları dolsun

Geçmiş olsun canım rabbim kucağını boş bırakmasın. 57 çok değil aslında boyun kaç ki ? Bende 61 dim 57 oldum ama boyum 164 cm. Glifor ile zayıfladım, sıra gebe kalmada. Allahım duy sesimizi :/
Canım boyum 1,68 kilon ideal dedi doktorlar bu zamana kadar 4 yıldır tedavi görüorm herkes kilo verir zamanla ben aldm 10 kiloyu geçti hala da alıorm

Folik asidin toz hali ne oluyor acaba tam olarak? Eczacıya danışarak kullanabilir miyiz? Benim dr um Folidoc yazmıştı 3 aydır onu kullanıyorum ama o doktor pko olduğumu anlayamamıştı, şimdi farklı tür bir folik asit mi kullanmam gerek?

Folik asidin toz hali ne oluyor acaba tam olarak? Eczacıya danışarak kullanabilir miyiz? Benim dr um Folidoc yazmıştı 3 aydır onu kullanıyorum ama o doktor pko olduğumu anlayamamıştı, şimdi farklı tür bir folik asit mi kullanmam gerek?
Pkolar için inofolic asit var o etkili oluor genelde yumurtaları geliştirior kalitesini arttırıyor diye biliorm doktorm bana vermişti evet yumurtalarm gelişti büyüdü ama gebelik olmadı ablam da etkili oldu hamile kaldı

Pkolar için inofolic asit var o etkili oluor genelde yumurtaları geliştirior kalitesini arttırıyor diye biliorm doktorm bana vermişti evet yumurtalarm gelişti büyüdü ama gebelik olmadı ablam da etkili oldu hamile kaldı
Bana neden vermedi dr anlamadım, folik asitten bahsetmedi bile. Direkt klomen verdi istersen direkt aşılama da olur dedi. Şehir dışına gideceğim için kullanamadım klomeni de. Adetim bitsin soğan kürüne başlicam inşallah.

Bana neden vermedi dr anlamadım, folik asitten bahsetmedi bile. Direkt klomen verdi istersen direkt aşılama da olur dedi. Şehir dışına gideceğim için kullanamadım klomeni de. Adetim bitsin soğan kürüne başlicam inşallah.
Bir de bu inofolic combi dr tavsiyesi olmadan kullanılır mı eczaneden direkt alınarak? Çok teşekkür ederim cevabınız için.

Bir de bu inofolic combi dr tavsiyesi olmadan kullanılır mı eczaneden direkt alınarak? Çok teşekkür ederim cevabınız için.
Merhaba rasgele gördüm msji ben inofolic combi ile hamile kaldım kaldım 2. Kez ilki kürtaj olmak zorunda kaldım gelişmedi dr tavsiyesine gerek yok bence bitkisel ve pko olanlar için bence mükemmel bir folik asit ben kürtajdan sonra devamlı olarak kullandım olması diye bırakmadım kürtajdan sonra 4. Ayımda hamile kaldim

Cnm şimdiden folic asit kullanman lazım çoğu doktor gebelik öncesi başlatıyor ben bayağıdır kullanıorum yarın da femaraya başliorm yanında da inofolic verdi bakalım hakkımzda hayırlısı canım sende başla şimdiden folic asite soğan suyuda yap mutlaka faydası oluor onunda

Cnm şimdiden folic asit kullanman lazım çoğu doktor gebelik öncesi başlatıyor ben bayağıdır kullanıorum yarın da femaraya başliorm yanında da inofolic verdi bakalım hakkımzda hayırlısı canım sende başla şimdiden folic asite soğan suyuda yap mutlaka faydası oluor onunda
Folik asidi Mart ayında devlet hastanesinde gittiğim dr yazmıştı, pko olduğumu söylemedi, kullanıyorum bittikçe tekrar alarak. Ama sonradan gittiğim özel hastanedeki dr pko var dedi, klomen yazdı, istersen aşılama da yapabiliriz dedi. Ona şaşırdım ben de, folik asidin lafını bile etmedi, ben de unuttum sormayı.

Back