Kızlar bende sizin gibi bu siteye girip durdum. 1 sene 2 ay çocuğum olmadı. 2 kere doktora gitmiştim. Ikisi de hersey normal diyip göndermişti. Artık 1 seneyi geçince Psikolojim bozulmuştu. Doktora gittim. Devlet hastanesine. Doktor bakar bakmaz. Pko dedi. Aslında anlamaliydim. Adetim arada bir düzensiz oluyordum. Çok geç adet oldum örneğin gençken. Tüylü biriyim de. Herneyse dediki önümüzdeki ay rahim filmi cekelim. Tuplerini de bakalım. Ondan sonraki ay tedaviye baslariz
Ben randevu bile aldım. Ayrıca 21 gün yumurtluyor muyum diye tahlil istedi. 10 çıktı. Bu yumurtluyorum anlamına geliyormuş. Ben o arada Memleketim olan samsuna gittim. Nasıl olsa olmuyor diyordum. Unutmustum. Adet günü geldi çattı. Adet olmadım. Ama test yapmadım. Çünkü biliyordum tek çizgi olduğunu. Artık 3 gün geçmişti. Hadi alayım dedim. Ne göreyim 2 tane koyu çizgi. Şimdi 3 aylık bir kızım var. Size bir tavsiyede bulunmak istiyorum. Hamile kalırsam buradaki insanlara yardım edeceğim diye söz vermiştim kendime. Ben hamile kaldığım ay Ibrahim Saraçoğlunu dinlemistim. Hayıt tohumu, Aslan pençesi ve civan perçemi karışımından bahsediyordu pkolular için. Onu deneyeyim dedim. Üçünü karıştırıp sabah akşam tok karnına 1 bardak kaynamis suyun içine atın. 10 dakika bekleyip için diyordu. Ben adetim bittikten 2 gün sonra başlayıp bir 15 gün içtim. Hamile kaldım. Bence kesinlikle etki etti. Bizim aktarda ucu karışmış şekilde vardı. Ama yoksa siz ayrı ayrı alıp karıştırıp 1 tatlı kaşığı atabilrsiniz kaynamis suya. Şu kaynamis olacak. Sakın demlemeyin demlikte çay gibi. Sorularınız varsa yazın. Bir deneyin derim. Bir de şunu unutmayın. Herkesle konuşmayın. Aklınızdan atmaya çalışın. Allah büyüktür.