Arkadaşlar ben pko değilim. Ancak çocuk konusunda şansız olanlardanım. 4 yıllık evliyim ve 5 aylik bebeğim var çok şükür. Ama bu noktaya kolay gelmedim. 2013 yılında çocuk isteği ile genel kontrol için doktora gittim ve yumurtalık rezervinin azaldığını yardımsız çocuk sahibi alamayacağım söylendi. Tüp bebek merkezine yönlendirildim. Bir çok uzmanlar görüştüm ve bu arada arı sütü ve bal karışımı kullanmaya başladım. 15 gün içinde adetim düzenli hala geldi. Ve 5 ay sonra rezerv testi amh yapıldı ve 3 doktor da herhangi bir sorun olmadığını 6 7 ay kendimiz denememızı olmazsa başka yöntemler deneyebilecegimizj söylediler. Çalıştığım için zamanı unuttum. 8 ayın sonunda ilk bebeğime hamileydim ve hiçbir ilaç ve yardım olmadan. Malesef bebeğim 2 aylıkken kalp atışları durdu. Adete yıkıldım depresyona girdim resmen ve hayatla bağım koptu. Değil evden çıkmak camdan bile dışarı bakmaz kimseyle konuşmaz olmuştum. 2015 yılı ramazan ayınin başında bi anda göğüslerim acır oldu. Adetime de daha vardı. ben ya negatif çıkarsa diye test bile yapmiyordum. Bir sabah gidip kan tahlili verdim ve evet hamileydim. Rabbim bana bir evlat verdi dünyalar tatlısı.
Yaşadıklarınızı ve hissettiklerinizi çok iyi anlıyorum. Ben tavsiye ederim arkadaşlar deneyin bir arisutunu. Ben faydasını gördüm önerdiğim 2 arkadaşımda birinin kızı oldu diğeri de gün sayıyor oğluna kavuşmak için.
Rabbim hepinize acil şifa versin ve Rabbim isteyen kimseyi evlatsiz bırakmasın...