• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

pko olup hamile kalmayı başaranlar

günaydın canm dün giremdm eskişehr -bursa gezdik hamd olsun güğzel şeyler söyledi doktor 10 tane yumurtam oluşmş hepside çok ii kaliteli dedi ama eşime söz verdm bu ay heveslnmicem geçen ayda çok güzeldi çok heveslndm adet oldum yıkıldım ... salı günü tekrar gtcez bakıcak ona göre çatltma iğnesi verck yeterli olduysa ...nasipp inşaalh bu ay yüzümz güler..sen,in nasıl geçti bi gzel haberde sen et :)
Canım masallah baya yumurta olusmus RABBIM yuzunu guldursun insallah bu ay saglicakli bebisler versn :) fakat birsey sorucam iki ay once bendede 10a yakın yumurta olustu fakat doktorum catlatma ignesi vermemisti sebebini sordugumda yumurta fazla oldugu icin hepsinin dollenme olasiligi oldugunu söylemişti yani 4 5 6 bebek birden

Merhaba araniza yeni katildim maalesefki bendede pco var.. bir yillik evliyim ve ilk günden itibaren bebek istiyoruz ama nasib olmadi. Bu ay asilama icin tedaviye basladik hayirlisiyla insallah.. fakar p:-)co icon asama demissiniz asamalarimi var bunun ilk duydum bunu
Oncelikle hosgeldinnn netteki arastirmalarin hepsinde asamalardan bahsediyor adet olanlsr adet olamayanlar hormon bozuklugu olan obezite depresyon gibi bir cok sey asamayi belirliyormus. Umarim ennkisa zamanda kavusursun evladina hepimize n tek istegi bu :-)

Oncelikle hosgeldinnn netteki arastirmalarin hepsinde asamalardan bahsediyor adet olanlsr adet olamayanlar hormon bozuklugu olan obezite depresyon gibi bir cok sey asamayi belirliyormus. Umarim ennkisa zamanda kavusursun evladina hepimize n tek istegi bu :-)
Hic gozume carpmadi bu asamalar bakicam insallah hepinizin mujdeli haberlerini almak nasib olsn insallah

Evet netten bir arastirmani tavsiye ederim doktorum bana ilk soyledigi zaman iki sinid demisti duzenli adat olanlar ve adet olamayanlar diye ayriliyor ve her iki grup kendi icinde asamalara ayriliyor demisti nettede aynisi yaziyor. Amin insallah sen klomen fln kullandin mi direk asilamayla mi basladinz insallah en kisa zmanda hepimiz olumlu sonuclar aliriz

Kizlar i geceler.bende pkoyum.ilacsiz adet olamayandan hemde ;( 26yasindayim 4yillik evliyim.2kere asilama oldum ignelerle buyutulup..nasip olmadi..acaba benim gbi olup hamile olan varmi umut olun banadaaaaaa ;(((((((((

Evet netten bir arastirmani tavsiye ederim doktorum bana ilk soyledigi zaman iki sinid demisti duzenli adat olanlar ve adet olamayanlar diye ayriliyor ve her iki grup kendi icinde asamalara ayriliyor demisti nettede aynisi yaziyor. Amin insallah sen klomen fln kullandin mi direk asilamayla mi basladinz insallah en kisa zmanda hepimiz olumlu sonuclar aliriz
Benm adetlerm bekarken sehir degistimmi hemen etkilenirdi nisanlilik donemimde duzenliydi 10 ay kadar yani evlendigim ilk ay surekli adet oluyodm doktora gittm lh yuksek cikti dogm kontrl hapi verdi 1 ay kullandm tekrar gittm dustu 2 ay daha kullan dedi ama ben kullanmadm bu sefer gec oldm o arada istanbula ailemin yanina gittim o arada hacamat yaptirdm kadin zaten yaparken dedi yumurtaliklarda sikinti var ve adet duzensizligi var diye 3 kere yaptirdm ve sukurler olsun o gunden beri adetlerim duzenli 23.cu gunde direk oluyorm elhamdulillah.. bu sebeple adet duzensizligi olana hacamati kesinlikle tavsiye ederim. Sonra doktora devam ettm tabi dönünce hormonlarm falan hep duzeldi klomen kullandim 2 ay 3.cu ay klomen arti igne kullandim gec buyuyorlar benim yumurtalar :( sonraki aylarda klomen kullanmadm sadece igne kullandim gene olmadi simdi asilama insallah bu ay olur ve tutar hepimizinkiler :)

Benm adetlerm bekarken sehir degistimmi hemen etkilenirdi nisanlilik donemimde duzenliydi 10 ay kadar yani evlendigim ilk ay surekli adet oluyodm doktora gittm lh yuksek cikti dogm kontrl hapi verdi 1 ay kullandm tekrar gittm dustu 2 ay daha kullan dedi ama ben kullanmadm bu sefer gec oldm o arada istanbula ailemin yanina gittim o arada hacamat yaptirdm kadin zaten yaparken dedi yumurtaliklarda sikinti var ve adet duzensizligi var diye 3 kere yaptirdm ve sukurler olsun o gunden beri adetlerim duzenli 23.cu gunde direk oluyorm elhamdulillah.. bu sebeple adet duzensizligi olana hacamati kesinlikle tavsiye ederim. Sonra doktora devam ettm tabi dönünce hormonlarm falan hep duzeldi klomen kullandim 2 ay 3.cu ay klomen arti igne kullandim gec buyuyorlar benim yumurtalar :KK43: sonraki aylarda klomen kullanmadm sadece igne kullandim gene olmadi simdi asilama insallah bu ay olur ve tutar hepimizinkiler :)
Kizlar i geceler.bende pkoyum.ilacsiz adet olamayandan hemde ;( 26yasindayim 4yillik evliyim.2kere asilama oldum ignelerle buyutulup..nasip olmadi..acaba benim gbi olup hamile olan varmi umut olun banadaaaaaa ;(((((((((
Canim eger adetlerin duzensizse kesinlikle hacamat yaptirmani tavsiye ederim benimde adetlerim duzensizdi hacamattan sonra duzene girdi ondan once sogan kuru yaptim hayit otu suyunu ictim bunlarinda katkisini gordugumu diyebilirim

Mrb ıı akşam lR kızlar dün yine doktora gttik sağda büyüyordu yumoslar bi baktı doktor sol atak yapmış solfakiler büyümeye başlamış dedi gonal f kullaniyrm bu ay yumurta büyütmek için 10gun kullandm soldakiler de büyüynce doktr yine iğne verdi 4gun daha vurun dedi çarşamba cagrdi inşallah istenilen boyuta gelirler ve bu sefer 2tane catlatma ignesi yapicaz dedi garantiye alalım dedi ... Ve prednol diye ilaca baslicakmisim kortizon ilacı imiş.. niye bu dedim embriyoların tutunması için dedi

Mrb ıı akşam lR kızlar dün yine doktora gttik sağda büyüyordu yumoslar bi baktı doktor sol atak yapmış solfakiler büyümeye başlamış dedi gonal f kullaniyrm bu ay yumurta büyütmek için 10gun kullandm soldakiler de büyüynce doktr yine iğne verdi 4gun daha vurun dedi çarşamba cagrdi inşallah istenilen boyuta gelirler ve bu sefer 2tane catlatma ignesi yapicaz dedi garantiye alalım dedi ... Ve prednol diye ilaca baslicakmisim kortizon ilacı imiş.. niye bu dedim embriyoların tutunması için dedi
Cok iyi canim masallahh bende carsamba gunu gidicem dokora insallah yuzumuz gülerek ayriliriz doktordan.. bende bundan onceki tedavilerde iki tane catlatma ignesi kullandim

7995, member: 779150"]Benm adetlerm bekarken sehir degistimmi hemen etkilenirdi nisanlilik donemimde duzenliydi 10 ay kadar yani evlendigim ilk ay surekli adet oluyodm doktora gittm lh yuksek cikti dogm kontrl hapi verdi 1 ay kullandm tekrar gittm dustu 2 ay daha kullan dedi ama ben kullanmadm bu sefer gec oldm o arada istanbula ailemin yanina gittim o arada hacamat yaptirdm kadin zaten yaparken dedi yumurtaliklarda sikinti var ve adet duzensizligi var diye 3 kere yaptirdm ve sukurler olsun o gunden beri adetlerim duzenli 23.cu gunde direk oluyorm elhamdulillah.. bu sebeple adet duzensizligi olana hacamati kesinlikle tavsiye ederim. Sonra doktora devam ettm tabi dönünce hormonlarm falan hep duzeldi klomen kullandim 2 ay 3.cu ay klomen arti igne kullandim gec buyuyorlar benim yumurtalar :KK43: sonraki aylarda klomen kullanmadm sadece igne kullandim gene olmadi simdi asilama insallah bu ay olur ve tutar hepimizinkiler :)[/QUOTE]
Benm adetlerm bekarken sehir degistimmi hemen etkilenirdi nisanlilik donemimde duzenliydi 10 ay kadar yani evlendigim ilk ay surekli adet oluyodm doktora gittm lh yuksek cikti dogm kontrl hapi verdi 1 ay kullandm tekrar gittm dustu 2 ay daha kullan dedi ama ben kullanmadm bu sefer gec oldm o arada istanbula ailemin yanina gittim o arada hacamat yaptirdm kadin zaten yaparken dedi yumurtaliklarda sikinti var ve adet duzensizligi var diye 3 kere yaptirdm ve sukurler olsun o gunden beri adetlerim duzenli 23.cu gunde direk oluyorm elhamdulillah.. bu sebeple adet duzensizligi olana hacamati kesinlikle tavsiye ederim. Sonra doktora devam ettm tabi dönünce hormonlarm falan hep duzeldi klomen kullandim 2 ay 3.cu ay klomen arti igne kullandim gec buyuyorlar benim yumurtalar :KK43: sonraki aylarda klomen kullanmadm sadece igne kullandim gene olmadi simdi asilama insallah bu ay olur ve tutar hepimizinkiler :)
Insallahh canim insallah benimde bu ay üçüncü klomen denem 23 hatalanmazsam eger bir umut olucak bakalim benim yumurtalarim yumurtlama gunumden once olusuyor buyumesindede sorun yoksayilari cok degil en az 2 olgun yumurta oluyor ama olmadi bakalim gecen ay bir hafta erken hastalandim bu ay kasik agrim az az hic kesilmedi bir tutunamadi bizim nazlilarimiz

7995, member: 779150"]Benm adetlerm bekarken sehir degistimmi hemen etkilenirdi nisanlilik donemimde duzenliydi 10 ay kadar yani evlendigim ilk ay surekli adet oluyodm doktora gittm lh yuksek cikti dogm kontrl hapi verdi 1 ay kullandm tekrar gittm dustu 2 ay daha kullan dedi ama ben kullanmadm bu sefer gec oldm o arada istanbula ailemin yanina gittim o arada hacamat yaptirdm kadin zaten yaparken dedi yumurtaliklarda sikinti var ve adet duzensizligi var diye 3 kere yaptirdm ve sukurler olsun o gunden beri adetlerim duzenli 23.cu gunde direk oluyorm elhamdulillah.. bu sebeple adet duzensizligi olana hacamati kesinlikle tavsiye ederim. Sonra doktora devam ettm tabi dönünce hormonlarm falan hep duzeldi klomen kullandim 2 ay 3.cu ay klomen arti igne kullandim gec buyuyorlar benim yumurtalar :KK43: sonraki aylarda klomen kullanmadm sadece igne kullandim gene olmadi simdi asilama insallah bu ay olur ve tutar hepimizinkiler :)

Insallahh canim insallah benimde bu ay üçüncü klomen denem 23 hatalanmazsam eger bir umut olucak bakalim benim yumurtalarim yumurtlama gunumden once olusuyor buyumesindede sorun yoksayilari cok degil en az 2 olgun yumurta oluyor ama olmadi bakalim gecen ay bir hafta erken hastalandim bu ay kasik agrim az az hic kesilmedi bir tutunamadi bizim nazlilarimiz[/QUOTE]
Rahim filmi cekildinmi sen esin gorundumi peki insallah olur bide vakit saat meselesi var tabi :(

Bnm cocugum oldu var yalniz bu hastalik yuzunden saclarim dokuluyoo:(((

Bnm cocugum oldu var yalniz bu hastalik yuzunden saclarim dokuluyoo:KK43:((
Allah saglik sihhatle buyutmenjzi nasib eylesin saclariniz icin sampuaninjzin icine 9 10 tane dogm kontrol hapini toz haline getirip dokmenizi tavsiye ederm birde cok az camterebentin yagi dokun etkisini muhakkak goruceksinz

Insallahh canim insallah benimde bu ay üçüncü klomen denem 23 hatalanmazsam eger bir umut olucak bakalim benim yumurtalarim yumurtlama gunumden once olusuyor buyumesindede sorun yoksayilari cok degil en az 2 olgun yumurta oluyor ama olmadi bakalim gecen ay bir hafta erken hastalandim bu ay kasik agrim az az hic kesilmedi bir tutunamadi bizim nazlilarimiz
Rahim filmi cekildinmi sen esin gorundumi peki insallah olur bide vakit saat meselesi var tabi :KK43:[/QUOTE]
Esimde bir sorun yok test yapildirahim filmi cekilmedim insallah gerek kalmaz cok korkuyorum ondan

Rahim filmi cekildinmi sen esin gorundumi peki insallah olur bide vakit saat meselesi var tabi :KK43:
Esimde bir sorun yok test yapildirahim filmi cekilmedim insallah gerek kalmaz cok korkuyorum ondan[/QUOTE]
Bende cok korkuyodum canm lakin inan korkulcak hiçbirşeysi yokk ben anestezili cekildm uyuyosn zaten hemen :) 5 10 dakikada bitiyor hicbi agri sizi hissetmiyosn filimden sonra bir gun hafif agrim oldu okadar korkma. Ki insallahhh dedigin gibi RABBIM gerek biraktirmaz

Allah saglik sihhatle buyutmenjzi nasib eylesin saclariniz icin sampuaninjzin icine 9 10 tane dogm kontrol hapini toz haline getirip dokmenizi tavsiye ederm birde cok az camterebentin yagi dokun etkisini muhakkak goruceksinz
Amin canim suan alti yasinda..benim kazara oldu..akli basimda olmadigi bi donemde dogurdum ve buyuttum..tavsiyenu buyuk bir hevesle uygulicam cunku cok yoruldum sac derim gorunuyorr cok dokuldu cok..has zeytinyagindan tut ne karisimlar kullandim.

Bunu denedin mi kesin etkili mi yan etki fln olur mu
Ben denedim canim bu hastaliktan sebepmidir bilmem ama benm cocuklugumdan beri kel bir insandm tabiri caizse :D cok dokulurdu hatta baglayinca tepelerm gozukurdu hep bitkisel sampuanlar kullandim en son universitede yurtta kalirken bir arkadas bunu dene dedi ve denedm cok sukur etkisini gördüm zaten googleye yazsan cikiyor e sampuanima koyucam saclarm icin dediginde sana ona gore dogm kontrl hapi veriyor birde bir marka var bilmiyorm forumda demek yasakmida onun sampuanini aldm suan onu kullaniyorum oda super etki verdi haplarida cok uzun sureli kullanmadm yani ben he oyle bonus olmadm ama eskiye nazaran baya artis oldu ve dokulmesi durdu en azindan

Amin canim suan alti yasinda..benim kazara oldu..akli basimda olmadigi bi donemde dogurdum ve buyuttum..tavsiyenu buyuk bir hevesle uygulicam cunku cok yoruldum sac derim gorunuyorr cok dokuldu cok..has zeytinyagindan tut ne karisimlar kullandim.
Sıkıntılı bi donemdemi oldu bayada buyumus baska dusunmuyormsnuz. Dene muhakkak pişman olmicaksin sadece kopuklerken enselerine alnina gelmemesine dikkat et

Sıkıntılı bi donemdemi oldu bayada buyumus baska dusunmuyormsnuz. Dene muhakkak pişman olmicaksin sadece kopuklerken enselerine alnina gelmemesine dikkat et
Esimi taniyamadigim bi donemde oldu..zaten simdi bedelini oduyorum cunku herseyde bu cocugu kullaniyor hayatimi mahvetti...ikinci cocugu evet dusunuyorum ama bu adamdan degil uc ay sonra bosanicaz ins...
İlerde gercektwn sevip sevildigim mert bi adamla tanisip yuva kurarsam

Back