- 12 Şubat 2009
- 3.122
- 1.709
- 373
- 36
- Konu Sahibi Sunflower88
Sacimla ilgili sorunum cok fazla toka taksam sacip kopuyor cok zayifladi cocugum elini omzuma atsa aacima degdigi an sacim kopuyor dusun halimi...ina. Yararini girurum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben denedim canim bu hastaliktan sebepmidir bilmem ama benm cocuklugumdan beri kel bir insandm tabiri caizse cok dokulurdu hatta baglayinca tepelerm gozukurdu hep bitkisel sampuanlar kullandim en son universitede yurtta kalirken bir arkadas bunu dene dedi ve denedm cok sukur etkisini gördüm zaten googleye yazsan cikiyor e sampuanima koyucam saclarm icin dediginde sana ona gore dogm kontrl hapi veriyor birde bir marka var bilmiyorm forumda demek yasakmida onun sampuanini aldm suan onu kullaniyorum oda super etki verdi haplarida cok uzun sureli kullanmadm yani ben he oyle bonus olmadm ama eskiye nazaran baya artis oldu ve dokulmesi durdu en azindan
allah hepimizin hakkında hayırlısını versin inşallahEsimi taniyamadigim bi donemde oldu..zaten simdi bedelini oduyorum cunku herseyde bu cocugu kullaniyor hayatimi mahvetti...ikinci cocugu evet dusunuyorum ama bu adamdan degil uc ay sonra bosanicaz ins...
İlerde gercektwn sevip sevildigim mert bi adamla tanisip yuva kurarsam
Cok özel olmazsa sikinti neydi problem neydi bir tane evladiniz var Allah bagislasin duzelme ihtimali yokmu.. bir yuvayi yapmak kolay degildir ama yikmak cok kolaydır. Allah hayırlısini nasib eylesinEsimi taniyamadigim bi donemde oldu..zaten simdi bedelini oduyorum cunku herseyde bu cocugu kullaniyor hayatimi mahvetti...ikinci cocugu evet dusunuyorum ama bu adamdan degil uc ay sonra bosanicaz ins...
İlerde gercektwn sevip sevildigim mert bi adamla tanisip yuva kurarsam
Sizin stres sikintidanda olabilir bundan sebep bi doktora göründünuzmuSacimla ilgili sorunum cok fazla toka taksam sacip kopuyor cok zayifladi cocugum elini omzuma atsa aacima degdigi an sacim kopuyor dusun halimi...ina. Yararini girurum
Pko nedeni dediSizinki
Sizin stres sikintidanda olabilir bundan sebep bi doktora göründünuzmu
Kızlar merhaba pko var bende adetlerim düzenli hormonlarımda bir sorun çıkmadı yumurta takibi yaptı doktor 14. Gün yumurtam 20 mm e ulaşınca catlatma iğnesi oldum ve tutmadı bugün adet oldum doktorum pazartesi gel dedi şimdi nasıl bir tedavi uygular acaba bileniniz varmı
ağır pkoluyum ve bir defa hamile kaldım iğne tedavisiyle bebeğim düştü malesef şuan eşimden ayrıyız zorunlu görev var ve iki yılda ayrı kaldık şimdi yılbaşında yanımda olacak ve bende klomen kullanıyorum bu ay ne güzel adetin düzenli ve yumurtan oluşuyor sen kolay hamile kalırsın ama başka bir sorununuz varsa bilememmrb ben 3 yıllık evliyim 28 yaşındayım son 8 aydır bebek istiyoruz pko olduğumu öğrendim. hormonlarımda bir sorun yok adet döngüm düzenli 26 günde bir hastalanıyorum inüsilin direncim yüksek 2 aydır glifor 850mg günde 2 tane içiyorum. kilom 68 boyum 1.66 iki aydır klomen kullanıyorum bir sonuç alamadık ilk ay klomen + ç.iğnesi kullandım yumurtalarım oluşup çatlıyor. ikinci ay kendiliğinden çatladı ancak sonuç alamıyoruz sizlerin yazdıklarını okuyup bir yandan umutlanıyorum bir yandan korkuyorum. benim durumumda olupta hamile kalan var mı? bu süreç için önerebileceğiniz herhangi bir şey varmı paylaşırsanız çok memnun olurum. tşk ederim.
klomen kullandın mı bende senle aynı durumdayım her yerde karşıma çıkıyorsunNe guzel cnm bende pkoyum adetim asla gelmiyor anca ilacla
aynı tedaviyi uygulayacaktır sorun yoksaKızlar merhaba pko var bende adetlerim düzenli hormonlarımda bir sorun çıkmadı yumurta takibi yaptı doktor 14. Gün yumurtam 20 mm e ulaşınca catlatma iğnesi oldum ve tutmadı bugün adet oldum doktorum pazartesi gel dedi şimdi nasıl bir tedavi uygular acaba bileniniz varmı
Klomene devam eder cnm en az 3 ay en fazla 6 ay klomen devam ediyorlar ben 3 kere denedim olmadi ara verdim baska sorunlardan 4. Ay hamile kaldim simdi 4.5 aylik hamileyim allah isteyen herkese nasip etsin insllahaynı tedaviyi uygulayacaktır sorun yoksa
Insllah olur canim allah isteyen herkese nasip etsin umutsuzluga kapilma ben 4.5 aylik hamileyim simdiağır pkoluyum ve bir defa hamile kaldım iğne tedavisiyle bebeğim düştü malesef şuan eşimden ayrıyız zorunlu görev var ve iki yılda ayrı kaldık şimdi yılbaşında yanımda olacak ve bende klomen kullanıyorum bu ay ne güzel adetin düzenli ve yumurtan oluşuyor sen kolay hamile kalırsın ama başka bir sorununuz varsa bilemem
klomen kullandın mı bende senle aynı durumdayım her yerde karşıma çıkıyorsun
ne güzel allahım bizede nasip etKlomene devam eder cnm en az 3 ay en fazla 6 ay klomen devam ediyorlar ben 3 kere denedim olmadi ara verdim baska sorunlardan 4. Ay hamile kaldim simdi 4.5 aylik hamileyim allah isteyen herkese nasip etsin insllah
aslında çok yıpranıyoruz direk tüp bize ama malesef eşimi ikna edemiyorum illa normal olur acelesi yok diyorKlomen bende ise yaramadi cnm.2kere asilama oldum ignelerle ama negatif;( rahim filmim temiz.suan endokrine gidiyorum.napim cnm burdakilere okuyarak rahatliyorum
aslında çok yıpranıyoruz direk tüp bize ama malesef eşimi ikna edemiyorum illa normal olur acelesi yok diyor
Arkadaşlar ben de pko luyum 4-5 ayda bir adet görürdüm , yaklaşık 3 sene çocuğum olmadı bir düşük yaşadım sadece ,"hiç olmayacak mı " derken şu an üçüncü çocuğuma hamileyim..
İlk önce dr a gittim yumurta takibi vs.. Stresli süreçler. En son dinlenmek istedim doktora ara verdim. sadece glukofen 850 mg kullanmıştım her gece yatarken içiyordum.. O arada hamile kaldım. İlk oğlum doğdu. Şu an 4 ve 2 yaşında iki oğlum var,üçüncü bebeğim de (kız) mayısta geliyor inşallah. Şaka gibi değil mi? Doğumdan sonra vücut pko'yu baya yeniyormuş. Çok hasret çektiğim için korunmadım, çok çocuğum olsun istedim.
İnşallah siz de benim gibi çocukların arasında kalırsınız:)
Geçmişteki kendime söylemek istediğim tek şey; "kendinden nefret etme, vücudun elinden geleni yapıyor"olurdu. Siz de kendinizi sevin
Ben de söktürücüyle adet oluyordum sık sık doktora git baksın ,çoğu zaman geç yumurtluyoruz yumurtan adet söktürücüyle gitmesin. Bana bir doktor bir ay adet olmazsan söktürücü al demişti, halbuki çok yanlış bazen 1.5-2 ayı buluyor yumurtlamamız. Bir de kilo vermek çok önemli. Glisemik indeks diyetine uymaya çalışınNekadar guzel masallah.bende pkoyum cnim yas 26 4senelik evliyim ergenlikten buyana pkoyum.hemde adet goremiyorum.illa tarlusal icmem gerek;( yoksa 1sene beklesem glcek diye gelmez.2asilama oldum nasib olmadi.klomen zaten fayda etmedi.suan 8aydir falan glukofen 1000mg sabah aksam.eutroz tiroid ilaci aliyorum sabah ac.inofolic sase de kullaniyorum sabah aksam ac 2ayi gecti.ve suan endokrine basladim.oda bunlara ek devit damla werdi.adetimin neden gelmedigi canimi skiyo.senin nasildi surecin?