- 21 Eylül 2020
- 2.230
- 4.981
Merhaba, son durumunuz nedir acaba sizinle özelden konuşmuştuk histeroskopi ya da kavis için herhangi bir şey denediniz miAynen bende acemilerin eline düşmüştüm. Iyi bur doktorda anesteziliyaptırdım . O doktorum da bana darlıktan hiç söz etmedi rahim agzi kavisli bastırıp giriş yapılmalı dedi ve yağ çekildiğinde hiç kanamam olmadi ama aşılama yaptırdığımda doktor yineacemiydi 3 gün kanamam oldu
Merhaba, çektirdiniz mi hsg, rahim ağzı darlığıyla ilgili bir gelişme var mıHamile kalabildiniz mi peki ben tekrar Perşembe günü anestezili yaptıracağım . Sonrasında olmadı aşılama yaptırırım bilemiyorum çok bunaldım artık
Merhaba, aynen bende de rahim ağzı darlığı var, aşılama yaptırmıştım çok ağrılı olmuştu tutmadı o, 6ay geçti üstünden tekrar kontrole gittim ben rahim ağzı hala çok dar kontrol etti doktor yine geçemedi rahim içine ve histeroskopi kesin şart dediler, adetlerim de miktar olarak azaldı zaten, doktor arayışındayım şuanBenimde rahim agzinda darlık var denildi geçen yıl hsg sırasında çok acı çektim çok kastım kendimi ve çok kanamam oldu sonraki ay asilama yaptık tutmadı tabi tüp bebeğe karar verdik ama doktorum rahim ağzındaki darlık tüp bebek içinde sorun histereskobi ile genişletmek lazim dedi bu hafta tekrar rahim filmi cektircem çünkü doktorum çok fazla enfeksiyon olursan bu rahim agzinda darlığa sebep olabilir dedi belki darlık geçmiş olabilir yani inşallah gecmistir