Gebeliğe Hazırlık Pko olmadan infolic kullanan var mi?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Berona55

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2015
11
2
36
35
Arkadaslar oncelikle merhaba.esimde sperm sayisi azligi vardi varikosel ameliyatı oldu 10 milyondan 17 milyona cikti Allaha sukur ...kisacasi ben arkadasimdan duydum infolic diye bir ilac varmis foeumlarda da okudum max 3 ay icen hanile kaliyormus.ama pko lular icin yaziyor ben pko degilim pko olmadan icsem sorun olue ol acava?

Canım merhaba ben 4 aydır inofolic combi kullanıyorum ve pko lu değilim şükür. Yumurta kalitesini arttıran bi ilaç o yüzden verdi doktorum. Fakat sonradan eşimde varikosele bağlı sperm azlığı olduğunu öğrendik aynen biz de, eşim 44 gün önce ameliyat oldu ocakta test vericez bakalım nasıl. 7 milyondu sperm sayısı. Şimdi promen-k, keçiboynuzu özü ve çakşır kökü suyu kullanıyo o da.
İşin ilginç tarafı geçen sene ilk denemede hamile kaldım sonra 8 haftalık kürtaj olmak zorunda kaldım. İnşallah artık sağlıkla felir bebişlerimiz

Gecmis olsun canim.varikosel olup da hamile kalan pek yok ne yazik ki bende bosuna umit umit ediyorum ama iste.olsa bile ya kimyasal yada dusuk oluyormus varikosellilerde

Ben kullandım canım bi sorunum yoktu doktor hamile kalmak istediğim için verdi ilk kutuda hamile kaldım oğlum şimdi 4 yaşında. Zaten gebelikten 3 ay önce başlamak gerekiyor folik asite Bi an önce başla derim

Gecmis olsun canim.varikosel olup da hamile kalan pek yok ne yazik ki bende bosuna umit umit ediyorum ama iste.olsa bile ya kimyasal yada dusuk oluyormus varikosellilerde
Ama ameliyattan sonra sperm kanalları rahatladığı için spermler artık kaliteli oluyo ve rahat ilerliyo o yüzden düşük ya da kimyasal normal bi bireyde olduğu kadar ancak canım. Yani kendini hiç öyle şartlandırma. Ben umutluyum, inşallah yakında hepimiz mutlu haberi alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…