PKO-lular lutfen bakarmisiniz?

narin_yarim

allahim sen bebeklerimi koru
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2009
179
2
Her kese gunaydin. Benim dr. bana pko tanisi koydu.
Kanda hormon testi yaptik (tam 3 kez) her sey normal.
Yumurlama takibi yaptik 24. gun yumurtluyorum yani gec ama yinede yumurtluyorum.
Baska tuylenmem ve kilom var.
Sizce tum bunlar pko hastasi olmami gosterir mi? Yani tedavi almalimiyim sizce?

tiroidlerine hiç baktırdınmı peki arkadasım.tsh,t3,t4 testleri yapıldımı.En azından yumurtluyorsun,bazı kişiler hiç yumurtlamıyor,yada 2-3 ayda bir.yani normal gibi görunuyor hersey biraz erken oluyor ama ovulasyon anladığım kadarıyla..

slm narincim. bazı doktorlar hemen pko tanısı verebiliyorlar.Fakat pko olan birçok kişinin diğer kişilere göre daha çabuk hamile kaldıklarını gördüm.
Benim tavsiyem başka bir doktora daha görünmen... Böyle kesin verilen teşhislerde emin olmak için 1-2 dr.un fikrini daha almanı tavsiye ederim

tsh baktik hep normal cikti pko-lularda normal cikmamasi lazim demi gec yumurlasamda gebe kalamadim hala sence tedavi uygulasammiki

bende seninle ayni fikirdeyim canim ama daha yeni degistirdim dr.mu ve bu taniyi koydu digeri hic boyle bir sey soylememisti oysa. ama yine degistiricem bakalim tesekkur ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…