Merhaba arkadaşlar bende de poc var.Adet düzensizliğiyle başladı, 2-3 ay hiç olmadı. Doktora gittim sadece hormon ilacı verdi.Ben ilaçları sevmiyorum, bitkileri araştırırken bu sitede hayıt tohumu içip sonuç alan arkadaşların yorumlarını okuyunca ben de denedim.İlk bir ay değişen birşey olmadı ama kullanmaya devam ettim ikinci ay yani dün adet oldum ve cok sevindim.Aynı sıkıntıyı yaşayanlarla paylaşmak istedim.Aktardan alacağınız öğütülmüş hayıt tohumundan bir tatlı kaşığı kaynamış suya atıp 10 dk demlendirin sabah akşam aç karnına iki kez için.Ama düzenli kullanmanız lazım pes etmeyin lütfen.Ben denedim ve sonuç aldım çok şükür.Böyle bir bitkiyi bizlerin menfaatine sunduğu için Allah'a şükürler olsun.Bir de yanısıra adaçayı içmeye devam edebilirsiniz.Adaçayı doğal östrojen,hayıt tohumu da progestron kaynağı.Ve araştırmalarıma göre bu iki hormon vücudumuzda düzenli salınırsa poc ya sebep olan sorun ortadan kalkıyor.Zaten doktorlar da bize doğum kontrol haplarını bu yüzden veriyorlar.Hepinize geçmiş olsun.Sevgilerimle.