Pko Lular Buluşmaya Nedersiniz???

canım dermansız değil.hamile kalanlar nasıl kalıyor.düşünmek lazım.işallah adet olmazsın.önmeli olan ümidi yitirmemek.allah hepimize nasip etsin işallah.

canım çok sağol ya moral buluyorum inanın ama kötü haber adet oldum canım sıkıldı biraz.öyle ya ümidi kaybetmemek lazım allah hayırlısını versin amin inşallah hepimize nasip etsin

Ewet kizlar bende varim pkoluyum çok korkuyorum doktora gitmeyede korkuyorum artik aci aci bakiyo adama sanki bana yaaa bide teselli veriyo garibim ilerde çocum olmaz diye üzülme dedi daha açiklama yapmadi her gidişimde hastalik devam ediyo diyo gerçi daha tedaviye başlayali 8 ay falan oldu bu ayda içecem hap sonrakontrole

ya canım doktorların bazıları çok acayip.ben bu doktoruma 1 yıldır gidiyorum.bende pkoluyum.ben sordum pko varmı diye adam evet dedi.yok pkolusun çocuğun olmaz diye asla hiç bişey demedi.dermensız bi dert değilki.pkolu olupta bir sürü kişi var burda.

Merhaba arkadaşlar bende de poc var.Adet düzensizliğiyle başladı, 2-3 ay hiç olmadı. Doktora gittim sadece hormon ilacı verdi.Ben ilaçları sevmiyorum, bitkileri araştırırken bu sitede hayıt tohumu içip sonuç alan arkadaşların yorumlarını okuyunca ben de denedim.İlk bir ay değişen birşey olmadı ama kullanmaya devam ettim ikinci ay yani dün adet oldum ve cok sevindim.Aynı sıkıntıyı yaşayanlarla paylaşmak istedim.Aktardan alacağınız öğütülmüş hayıt tohumundan bir tatlı kaşığı kaynamış suya atıp 10 dk demlendirin sabah akşam aç karnına iki kez için.Ama düzenli kullanmanız lazım pes etmeyin lütfen.Ben denedim ve sonuç aldım çok şükür.Böyle bir bitkiyi bizlerin menfaatine sunduğu için Allah'a şükürler olsun.Bir de yanısıra adaçayı içmeye devam edebilirsiniz.Adaçayı doğal östrojen,hayıt tohumu da progestron kaynağı.Ve araştırmalarıma göre bu iki hormon vücudumuzda düzenli salınırsa poc ya sebep olan sorun ortadan kalkıyor.Zaten doktorlar da bize doğum kontrol haplarını bu yüzden veriyorlar.Hepinize geçmiş olsun.Sevgilerimle.

benim değerlerim şöle;
fsh;6.84
estradiol;50,5
prolaktin;21.57
lh;20.83
sizce benim değerlerim nasıl arkadaşlar

selam arkadaşlar bende pko luyum yumurtalıklarımda art arda ufak kistler vardı ve adet düzenleyici içiyodum ben iki gün önce muayene oldum sadece 1 tane kalmış kistlerden çok sevindim ve sizlerle paylaşmak istedim yakında bebek haberlerimizde veririz inşallah :teytey:

çok güzel düşünmüşsün canım en azından burada başımızdan geçenler ibirbirimizle paylaşııız
bu arada bende pkoluyum ve cuma günü aşilama yptırdım tabii bundan önceki işleri size anlatmıyorum çünkü uzun inşallah tutar

arkadaşlar merhaba benim adetim son 3 aya kadar düzenliydi sonra birden düzeni bozuldu doktora gittim (bebk istiyoruz bu arada) yumurtlama olmamaış geçen ay bana doğum kontrol hapı verdi bu ayda klomen verdi ama ben dün adtimin 14.günü gittim hala yumurtlama olmamış orda küçük küçük duruolarmış büyeyemiomuş cuma günü tekrar çağırdı doktor bende mi pko hastasıyım analayamadım arkadaşlar bahsettiğiniz diğer belirtilerin hiç biri yok bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…