Pko Lular Buluşmaya Nedersiniz???

kızlar bugun adetımın 3. gunu 18 gun sonra tüp bebek ıcın ıgnelere başlıycam tutmazsa dıye bir korku var ıcımde ama cokta heyecanlıyım

kızlar bugun adetımın 3. gunu 18 gun sonra tüp bebek ıcın ıgnelere başlıycam tutmazsa dıye bir korku var ıcımde ama cokta heyecanlıyım
hakkında hayırlısı olsun cnm inş herşey istediğin gibi olur.tüp bebkten önce nasıl bi tedavi gördün?ben yumurta takibindeyim.

hakkında hayırlısı olsun cnm inş herşey istediğin gibi olur.tüp bebkten önce nasıl bi tedavi gördün?ben yumurta takibindeyim.

canım ılk bende yumurta takibiyle başladım klomenle 4 ay denedık olmadı sonra 1 aşılama yaptırdım oda olmadı bende tekrar aşılama istemedım şimdide tüp bebek yaptırcaz kısmetse

sizi gördügüme o kadar çok sevindim ki kendimi çok yalnız hissediyordum.sizinle buluşmayı çok isterdimki ama ben gaziantep'teyim gitmem mümkün degil

ne güzel kızlar ya bizim öyle bi imkanımız yok.ne güzel olur birbirine destek olmak açısından.istanbulda olmayı çok isterdim ya.bu pko varya sabır gerektiren bi hastalık.ben yine hüsrana uğradım bu gün.moralim çok bozuk.ilk başta yumurtalar büyümüyor neyse onları zorla büyütüyoruz bu defada yumurta çatlamıyor kiste dönüşüyor.ne diyeyim bu gün kandil allah bu günlerin hürmetine bizlerede bebişler nasip eder.moral çok önemli ama kırmızıyı görünce moralinin bozulmaması elden bile değil.ama ümitleri yitirmek yok.savaşacaz ve kazanacaz.

merhaba kader arkadaşlarım.aranızda laparoskopi yaptıran var mı? ben önümüzdeki hafta yaptıracamda çok korkuyorum.iyi bir sonuç alabilirmiyim acaba?

Selam arkadaşım.Ben Azerbaycandan Günay.Yeni katıldım buraya ve de devamlı takib ediyorum.Ben de aynı sorunu yaşıyorum.Polikistik over.30.04.08 tarihinde laporoskopı oldum.Korkacak hiç ir şey yok arkadaşım.1 gün hastanede kalıyorsun.Göbeyin aşagı kasıgın yukarı kısmında biri göbekten olmakla 4 tane ufak delik açılıyor.Tabi narkozun etkisinden hiç bi şey duymuyorsunuz.yarın taburcu oluyorsunuz o bür gün ayaga kalka biliyorsunuz o kadar basit yani

Son düzenleme:
Şimdi doktorum her şeyin iyi oldugunu söglüyor.Follıkulum yetişiyo çatlıyor.Ama henüz gebe kalamadım malesef...

Teşekkür ederim arkadaşım beni biraz olsun rahatlattın.Bunları duymaya ihtiyacım vardı.Bunu da atlatıcaz ve en yakın zamanda birbirimize güzel haberleri vericez inşallah.ALLAH hepimize bebeklerimizi kucaklamayı nasip etsin.Boyun eymiyecez bu illete sonunda galip gelen biz olucaz.İnanıyorum ki o gün gelecek ve burda bunları degil bebişlerin yaramazlıklarını konuşucaz :emir_bebek:

selam arkadaşlar bende polikistik overim 2 yıllık evliyim yaklaşık 7 aydır korunmuyorum ama maalesef hala hamile değilim adetimde düzensizdi şimdi adet düzenleyici kullanıyorum 2. ayım bitti zannedersem 3 aylık bi tedaviymiş ümitle ve sabırla bekliyorum nolucak bizim bu halimizzz :))

arkadaşlar polikistik over olupta hamile kalan varmıdır bende bıktım herkesin hamilemisin diye sormasından senağlama acil cevap bekliyorumm

arkadaşlar polikistik over olupta hamile kalan varmıdır bende bıktım herkesin hamilemisin diye sormasından senağlama acil cevap bekliyorumm

canım arkadaşım kendine bunları sorun edip de sakın strese sokma biliyorsun moral çok önemli.bende 2 yıllık evliyim ve hala hamile kalamadım.başlarda günlerce ağlayıp sitem ettiğimi söylemeden geçemiycem.ama sonunda ne oldu hiç bişey.hamilemisin diyenlerin karşısında ezilip büzülürdüm.artık hiç üzülmüyorum dimdik ayaktayım.çünkü biliyorum bigün bebegimi kucağıma alıp onu koklamaya doymayacam.sana bişey söyleyeyim mi (bizim bebişler biraz nazlı,istiyolar ki geç gelip daha kıymetli olacaklar):teselli:.

Son düzenleme:

canım tabikide var.hafsaa,kapkara,nurder ismini sayamadığım bir sürü kişi var.bizimde gelecek bebişler merak etme.çok şükür dermansız bi dert değil.

açıkçası dermansızmı bilmiyorum ama korkuyorum doktorum çok fazla bilgi vermedi şimdi başka bi doktora gidicem burda sorunşarımızı paylaşmak çok güzel rahatça fikir alışverişinde bulunuyoruz tecrübeler konuşuluyo bikaç gün sonra adet görücem inşallah görmem :uhm:

X