tebrikler canim..cok sevindim,elbette en büyük adimi atmissin...inatci degillermis senin kistler:)
darisi bizim basimiza insallah...ben 4-5 senedir ugrasiyorum bakalim,,,,
canım çok geçmiş olsun ve bi daha dönmesin..bende 5 yıldır uğraşıyorum.son 5 aydır klomeni 4 e çıkarında 2 tane oldu her ay...soğan suyunuda deniyecem kesin...çünkü yok ediyomuş oda...
inşallah bir daha dönmez canım..sende kurtulursun inşallahhh.ben bu ay soğan kürünü deneyecektim,ama gerek kalmadı şimdi...istersen sen onuda bir dene faydasını görenler var...soğanları piyaz gibi doğrayıp üzerine sumak atıp yiyosun...bi araştır istersen..ibrahim saraçoğlunun verdiği bir kür bu..
onuda duymuştumda.dün seda sayanın programında soğan suyunu söyledi...ikisinide deneyeyim ne zararı olurki sanki...ama yarın kontrolüm var.yumuşlar büyümüşmü diye.ama büyüdüğünü hissediyorum..önümüzdeki ayamı başlıyayım?:uhm::uhm:
yabangülüm, soğan kürünün yumurtlaya kadar olduğunu duymuştum, bence bu ay olmazsa öteki ay başla.
Gamzeli senin adına da çok sevindim inş Allah ım çok bekletmez seni de hepimize de:Saruboceq:
yabangülüm, soğan kürünün yumurtlaya kadar olduğunu duymuştum, bence bu ay olmazsa öteki ay başla.
Gamzeli senin adına da çok sevindim inş Allah ım çok bekletmez seni de hepimize de:Saruboceq:
hayirlisiyla kurtulalimda su kistlerden...
5 sene yasadim onlarla nasil ayrilicam ya :)))
hayirlisiyla kurtulalimda su kistlerden...
5 sene yasadim onlarla nasil ayrilicam ya :)))
evet kizlar topikte pcoslular müjdemi isterim diye bende bunun konusu acmistim...
sogan+sumak...
bende deniyorum ama bazen aksattigim oluyor acikcasi,insan icine cikiosun hergün,cok pis sogan kokusu oluyor ama artik aksamlari midem agrimazsa yemeyi deneyecegim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?