pko lu olupta evliliğin ilk günlerinde hamile kalan varmı?

geçmiş olsun sevdindim adına

ne korunması canım ya ben bu pko yu öğrendikten sonra ömrümün sonuna kadar korunmamayı düşünüyorum hatta çocuğum olsa bile yine korunmam zaten kolayca döl tutmamız mucize gibi buyüzden istemediğim zamanlarda bile hamile olduğumu öğrensem amenna derim..ne korunmasımafoldumben

yok canım ne korunması ya önceden öyle düşünürdüm yanı hastalıgı ogrenmeden once hastalıgı ogrendıkten sonra kac gun oturup agladım sabahlara kadar acaba cocugu olmayacakmı saclarım dokuluyor kel kalırmıyım dıye ( ama yok dogum kontrol arada kullanmamız lazım arada canım kanser rıskınden korunmak ıcın ve dıger hastalıklardan korunmak ıcın evlendıgımde kullanmam ama allah ızın verır cocugum olduktan sonra bır sure kullanmamız lazım mafoldumben

offffffff bide o var ara sıra ilaç kullanmamız gerekior ben 1,5 yıldır gitmedim kontrole of of ...senin dediğin gibi ilk günler nasıl ağladım çocum olmicak diye annemin yanında bile ağladım rezil oldum anneme ama tek tesellim ne biliomusun ben geçen yaz doktora gitmiştim göğsüm ağrıodu jinekolağ gittim..bana ultrason çekti çekerken dedimki bende pko vardı onun durumunada bakarmısınız dedim baktı yok pko dedi yumurtalar sağlam dedi inanamadım..ogünden sorada doktora gitmiom pkomuyum değilmiyim tam olarak bilmiorum yani ama son gittiğim doktora gitmeden önce pko olduğumu başka 2 doktor söledi yani tedavi bile oldum en sonda pko yok diyen doktora gittiydim umarım düzelmiştir hele şu saç dökülmesine takmaya başladım buara bide çenemde tüyleme oldu benim

canım benimde cenemde tüylenme var bak sımdı bende 3 doktora gıtım 2 kadın dogum 1 cıldıye neyse cıldıyeye gıttım pcosun dedı diane 35 kullan sac dokulmen gecer tuylenmende eskısı gıbı cıkmaz dedı hatta bana ıyıce anlattı ondan sonra onun bır kadın dogumcu arkadası var o dedı o kadar korkma abartılacak bır hastalık degıl pco neyse ben emın olamadım gıttım baska bır kadın doguma oda adetlerınde sorun yasadın mı dedı yok dedım ultrasyonda yumurtalıklar normaldır dıyınce pco yok sende rahat ol dedı ben geldım eve agladım sızladım annemde üzüldü olur merak etme tedavıyle olur dert etme dedı neyse sonra baska bır kadın dogumcuya gıttım oda senın kı abartılacak bır durum yok pco var ama ılac 3 ay kullan abartma dedı ılerı sevıyede degıl hormonlarında normal dedı sac dokulmen bence hormonlardan kaynaklanmıyor dedı benım aklım allak bullak oldu sımdı hangısıne guvenecegımı bıle bılmıyorum sadece diane 35 kullanıyorum mafoldumben

ikimizin kide şimdilik ileri boyutta değil ozaman ama ilerlermi bilmem bitkisel tedavi uygulucam ben şuan adaçayı içiorum

bende ada cayı ıcıyorum hergun bu arada adetım bıtsın 7 gun sonra sogan suyuna baslayacam ıgrenc kokuyor ama hastalıgım ıcın sart sende dene lutfen bu yolla kıstlerını kuculten cok kısı var bence sende dene bıde ıbrahım sarçoğlunun bır bıtkısel kuru var sımdılık onu arastıroyum
cenemdekı tuylerı cımbızla alıyorum ıple almıyorum makaslada arka tarafları kısaltıyorum cogalmaması ıcın eyvahedigeldismile

canım bende şuan adetliyim başlasammı acaba bitince...ben biara içtim gerçi ve akıntılarım oldu baya acaba diyorum kistler eridimi...ama yine içerim yani çenemde ki tüyler için nane kürünü denedim ama fayda vermedi bence sende deme boşa zahmet çektim yani..adaçayının sana nasıl faydaları oldu...tüy işi çok zor yaa milletin yüzüne bakamıosun

off canım ya sorma bu hastlık o kadar ıllet kı hem sacları dokuyor hemde butun vucudu kıllandırıyor neyse ada cayının soyle bır etkısı var adet zamanlarımı normal gecıyorum agrısız yanı ılac kullanmam gerekmıyorum baskada bır faydasını gormedım acıkcası ama ben saracoğlu sıtesınıde aradım oradakı bayan 4 ay dene dedı sogan suyunu ben denıyecem sende dene en az bır dort az ınsallah kurtuluruz mafoldumben nane kurunu hıc denemedım cunku bazı arastırmalara gore kısırlık yapıyormus dedıler tuyler yuzunden cok sorun yasıyorum hemen cıkıyor tuyler ya alıyorum mesela bıyıklarımı 1 haftada hemen cıkıyor ılac kullandım bıraz yavasladı cok sukureyvahedigeldismile

adacayı mıktarıda artırıyo mu kızlar? benım sorunum mıktarı cok azaldı bu hastalık basladıgından berı. temmuz ayında tup bebek denemesı yaptık ondan sonra bıraz arttı eskısıne gore

ilaç kullanınca tüylerde azalma oluyormu ama ilacı bırakıncada artıyormuş ben ondan istemiom ........saçlarım ah ah:gitme:

adacayı mıktarıda artırıyo mu kızlar? benım sorunum mıktarı cok azaldı bu hastalık basladıgından berı. temmuz ayında tup bebek denemesı yaptık ondan sonra bıraz arttı eskısıne gore

benim bu sefer çok yoğundu ada çayı içtiğim için galiba ..hatta korktum bile noli falan oldum.akannehir bazen az gelio bazen normal bu sefer çaydan dolayı çok geldi sendemi pkosun kaç yıllık evlisin ne zamandır olmuor bebk

4 yıldır bu hastalıkla ugrasıyorum sekere bıle neden oldu...3 yıllık evlıyım ama 1 senedır falan dusunuyoruz bu yaz tup bebek denemesı oldu ama malesef olumsuz sonuclandı tup bebekte pko sorun olmuyo hatta drlar avantaj oldugunu soyluyor verılen ılaclara daha fazla tepkı verıldıgı ıcın yumurta cok cıkıyo. sorun esımden dolayı...dıyecegım fazla kafaya takmayın Rabbım bu gunumuzude aratmasın ne sorunları olan var esınde tek sperm olmayanlar bıle var....

pko da tüp bebeğin nasıl bir avantajı oluyorki bende 100 de 90 tutuyo pko tüp bebek die duymuştum geçmiş olsun sana

pko da tüp bebeğin nasıl bir avantajı oluyorki bende 100 de 90 tutuyo pko tüp bebek die duymuştum geçmiş olsun sana

sagol canım valla benım dr oyle soyledı pko olman avantaj dedı cunku ılac tedavısınde verılen hormonlara vucudun daha fazla cevap verıyor bu nedenlede yumurta sayın daha fazla cıkıyo fazla yumurta demek daha fazla deneme sansı demektır(ozellıkle embrıyonun dondurulması acısından) dıger bayanlarda bazen tek yada 5-6 cıkabılıyormus kı bazısında hıc cıkmayabılıyo ama bende 15 yumurta cıktı hele bazılarında 25-30 tane cıkabılıyor tup bebek meselesı bıraz karısık bende hala bazı seylerı anlamıyorum hayırlısı

walla benim de adet miktarım azın da azı haline geldi. artık acaba içimde mi kaldı diye bile düşünür oldum.

yellow sen adaçayını adet dönemlerinde de içiyor musun? yoksa sadece adet dışı dönemde mi? bi de koyu demlemek lazım diye bir şeyler duydum. koyu mu içiyorsun? günde kaç bardak?

çok soru sordum ama:kedi:

canım ben ilk defa adaçyı içtim zaten aldım içtim ertesi gün adet oldum olurkende içiyorum şuanda bilmiorum bi yararı yada faydası varmı ...yarım su bardağından biraz fazla içiyorum günde 1 bardak sende dene istersen adet söktürüomuş zaten

ada cayının hormon ıcerdıgı soylenıyor ostrojen hormonu bu yuzden adet donemınden 1 hafta once ıcersen sancıları gıderır ama ben pko cıktıgı ıcın hergun ıcıyorum cogaltımı bılemem benımkı her zaman aynıdır sen ıcmeye basla bencede cunku pco ıyı geldıgı soylenıyor
mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…