- Konu Sahibi yellowbomb
-
ben bekarım ama pko olduğumu bildiğim için şimdiden çok ilginçtir ama çocuk özlemi çekmeye başladım..bu yüzden dir evlenmek nasibimde varsa eğer hemen ilk geceden hatta hamile kalmak istiyorum..acaba bunu yaşayanlar oldumu diyede çok merak ediyorum eğer olduysa umutlarım bin kat artacak .....mafoldumben
canım ilk geceden hamile kalanlar ama ilk geceden hemen hamile kalınacak diye bişey yok.ilk geceden olmazsa 1 ay sonra olur hayırlısı olsun işallah.
Çocuk özlemi çekmek için fazla erken değilmi :uhm:
canım ya bu yaşta pko yu çektiğim için çocuğum olmayacak diye düşünüyorum yada beni bekleyen günleri hissediyorumoyüzden böle oldum ilk 1 ay olsada olur böle olanları görüp umutlanmak istiyorum
evet evlenmeden erken saçma ama...pko olunca insan çocuk olacakmı olmayacakmı die şimdiden kafasına koyuyor..kafama koydukçada evlenince hemen bebeğimin olmasını istiyorum ama mümkünmü...mümkün olmuş olan insanlarla konuşmak istiyorum morlaim bozuk
canım bende pkoluyum.ben biliyordum pkolu olduğumu ama sorun yaratacağını bilmiyordum en büyük hatam 1 yıl korunduk.her pkolu aynı şeyleri yaşayacak diye bişey yok.pkolu olupta korunmadan hamile kalan çok.
kötüyü hiç düşünme sakın.bende evlenmeden önce acaba çocuğum olacakmı derdim hep.korktuğum başıma geldi içini rahat tut stres hamile kalamamada en büyük etken.
evlenmeden önce biliyormuydun cnm..keşke hiç korunmasaydı ama şimdi hamilesin sanırım evlendikten kaç yıl sora hamile kaldın
demek korktuğun başına geldi üzüldüm
biliyordum ama sorun yaşanılan bişey olduğunu bilmiyordum.19 yaşında evlendiğim için sanırım farkında değildim.2003te evlendim şimdi hamileyim avatardaki bebiş benim bebişim.şunu sakın düşünme onunki geç olmuş benimkiside böyle olur diye.hemen hamile kalanlar çok dediğim gibi.
ben bekarım ama pko olduğumu bildiğim için şimdiden çok ilginçtir ama çocuk özlemi çekmeye başladım..bu yüzden dir evlenmek nasibimde varsa eğer hemen ilk geceden hatta hamile kalmak istiyorum..acaba bunu yaşayanlar oldumu diyede çok merak ediyorum eğer olduysa umutlarım bin kat artacak .....mafoldumben
merhaba ben ilk geceden hamile kalmadım, amaaaa en yakın arkadaşım kaldı:))))
nişanlılığı boyunca ağladı hep benim çocuğum olmıcak diyodu bende teselli ediyodum , nişanlısına durumu anlatıp ayrılmayı bile teklif etti... evlendiler ilk gece değil ama 1 hafta sonra hamile kaldıı...
şuan kızları 2 yaşına girdi.... tam bi mucizeydi.....
umarım Rabbim çok bekletmeden en hayırlı zamanda bizleride evlatlarımıza kavuşturur.....
kızlar benim gibi çok kişi var sanırım evlenmden bunları düşünen...napıcaz ya offf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?