pko lu olupta evliliğin ilk günlerinde hamile kalan varmı?

yellowbomb

günün birinde!!!
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2010
2.845
7
66
Diğer
ben bekarım ama pko olduğumu bildiğim için şimdiden çok ilginçtir ama çocuk özlemi çekmeye başladım..bu yüzden dir evlenmek nasibimde varsa eğer hemen ilk geceden hatta hamile kalmak istiyorum..acaba bunu yaşayanlar oldumu diyede çok merak ediyorum eğer olduysa umutlarım bin kat artacak .....mafoldumben

canım ilk geceden hamile kalanlar ama ilk geceden hemen hamile kalınacak diye bişey yok.ilk geceden olmazsa 1 ay sonra olur hayırlısı olsun işallah.

Çocuk özlemi çekmek için fazla erken değilmi :uhm:

canım ilk geceden hamile kalanlar ama ilk geceden hemen hamile kalınacak diye bişey yok.ilk geceden olmazsa 1 ay sonra olur hayırlısı olsun işallah.

canım ya bu yaşta pko yu çektiğim için çocuğum olmayacak diye düşünüyorum yada beni bekleyen günleri hissediyorum oyüzden böle oldum ilk 1 ay olsada olur böle olanları görüp umutlanmak istiyorum

Çocuk özlemi çekmek için fazla erken değilmi :uhm:

evet evlenmeden erken saçma ama...pko olunca insan çocuk olacakmı olmayacakmı die şimdiden kafasına koyuyor..kafama koydukçada evlenince hemen bebeğimin olmasını istiyorum ama mümkünmü...mümkün olmuş olan insanlarla konuşmak istiyorum morlaim bozuk

canım ya bu yaşta pko yu çektiğim için çocuğum olmayacak diye düşünüyorum yada beni bekleyen günleri hissediyorum oyüzden böle oldum ilk 1 ay olsada olur böle olanları görüp umutlanmak istiyorum

canım bende pkoluyum.ben biliyordum pkolu olduğumu ama sorun yaratacağını bilmiyordum en büyük hatam 1 yıl korunduk.her pkolu aynı şeyleri yaşayacak diye bişey yok.pkolu olupta korunmadan hamile kalan çok.

kötüyü hiç düşünme sakın.bende evlenmeden önce acaba çocuğum olacakmı derdim hep.korktuğum başıma geldi içini rahat tut stres hamile kalamamada en büyük etken.

canım bende pkoluyum.ben biliyordum pkolu olduğumu ama sorun yaratacağını bilmiyordum en büyük hatam 1 yıl korunduk.her pkolu aynı şeyleri yaşayacak diye bişey yok.pkolu olupta korunmadan hamile kalan çok.

evlenmeden önce biliyormuydun cnm..keşke hiç korunmasaydı ama şimdi hamilesin sanırım evlendikten kaç yıl sora hamile kaldın

arkadaşlar bende cok korkuyorum ama hamıle kalmak o kadarda zor degılmıs duydugum kadarıyla cogu kısı pko olupta hamıle kaldıktan sonra ogrenenler bıle var ve cok sroun yaratırsada doktor kontrolunda rahatca kalınıyor en son yontem asılama ve tup bebek tup bebektede en cok sans gene pkolulardaymıs onemlı olan stres yapmamamız kaydirigubbakcemile5

yellowbomb senı cok ıyı anlıyordum ben hemsırelık okuyorum ve evlenınce hep 4 sene korunacak 4 sene cocuk ıstemıyecem dıyordum ama hastalıgımı ogrendıkten sonra bır garıp oldum ve rabbım nasıp ederde evlenırsem korunmayacam

evlenmeden önce biliyormuydun cnm..keşke hiç korunmasaydı ama şimdi hamilesin sanırım evlendikten kaç yıl sora hamile kaldın

demek korktuğun başına geldi üzüldüm

biliyordum ama sorun yaşanılan bişey olduğunu bilmiyordum.19 yaşında evlendiğim için sanırım farkında değildim.2003te evlendim şimdi hamileyim avatardaki bebiş benim bebişim.şunu sakın düşünme onunki geç olmuş benimkiside böyle olur diye.hemen hamile kalanlar çok dediğim gibi.

senin adına çok sevindim :)) RABBİM bebegine uzun ve sağlıklı ömür nasıp eder ınsallah canım opuyorumnanaktan

ben de bekar bi pkosluyum ve zaman zaman aklıma geliyor benim de. ama sonradan tevekkül denilen moda giriyorum. sonuçta tedavimi oluyorum ve ilerde bu sorunu yaşamamak için önlemimi almış oluyorum bu şekilde. gerisi artık kısmet. sıkıntı yaptıkça da artan bi hastalık bu sonuçta şimdiden-daha ortada öyle bi durum yokken- kendimizi yıpratmamaya çalışalım.

merhaba ben ilk geceden hamile kalmadım, amaaaa en yakın arkadaşım kaldı:))))
nişanlılığı boyunca ağladı hep benim çocuğum olmıcak diyodu bende teselli ediyodum , nişanlısına durumu anlatıp ayrılmayı bile teklif etti... evlendiler ilk gece değil ama 1 hafta sonra hamile kaldıı...
şuan kızları 2 yaşına girdi.... tam bi mucizeydi.....
umarım Rabbim çok bekletmeden en hayırlı zamanda bizleride evlatlarımıza kavuşturur.....

daha bekarken dusunme arkadasım hele bı evlen bakarsın duruma her pkolu hamıle kalamaz dıye bısey yok kı. senın durumunun derecesıne bakar bence cocuktan once kendı saglıgımızı dusunmelıyız bu daha onemlı bak bana seker hastası oldum bu pko yuzunden sımdı seker ılacı kullanıyorum kolestrolum bı ara yuksek cıkıyordu nerdeyse onun ıcınde ılac kullanacaktım cok sukur dıkkat edınce dustu. neyse once saglık sonra koca sonrada ınsallah bebek olur. ben nısanlıyken ogrendım hasta oldugumu kahroldum baslarda ama sadece kendıme ettım kafayı taktıkca baska hastalıklar ortaya cıktı. hem bılıyor musun 1-2 haftalık nısanlıyken esımde sperm sorunu oldugunu ogrendım sonra 5-6 ay sonrada kendı pkomu ogrendım....sımdı kendı derdımdeyım sekerle ugrasıyorum drlar ızın vermıyor seker duzelmeden bebege yoksa kendını de bebegınıde tehlıkeye atarsın dıyolar

Duygularını tamamen paylaşıyorum, ben de pko ım, çocuğum olmaz diye çok korkuyorum, belli bi süre yasmin ve diane 35 kullandım, ama artık kullanmıyorum, bitkisel yollar deniyorum ileride çocuk sorunu yaşamamak için, civanperçemli karışık bitki çayı içiyorum, sen de bitkisel bişeyler deneyebilirsin, biz önlemimizi alalım, takdir Allah'ın.

ayyyyy okadar mutlu oldum ki canım arkadaşın dua ediyormuydu özel olarak ya gerçekten mucize yaşamış kız

kızlar benim gibi çok kişi var sanırım evlenmden bunları düşünen...napıcaz ya offf

bende evlenmeden once dusunuyordum
cunku bebegimin zor olacagini biliyordum
ama ben sizden daha da kotuydum hipoluydum hic dogal adet gormedim dusunun yani
oyle ilk geceyi birak tedavisiz olmayacak birsey di benimki
sizlerin bu kadar endise yaparak en guzel yillarinizi mahvetmeniz cok sacma
dusunun etrafimda hic benim gibi olanda yoktu
neyse evliligimin 4.yilinda cok sukur tup bebek yontemiyle hamile kaldim ondan oncede kendi istegimle bir yil ara vermistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…