• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

pko lu olupta evliliğin ilk günlerinde hamile kalan varmı?

kızlar adetleriniz düzenliyse bence çok sorun etmeyin sizinki pek ileri safhada bi hastalık değil sanırım, ben ilaç kullanmazsam nerdeyse hiç adet olamıyorum, ama ilaca hiç başlamadan önce daha normaldi adetlerim, o yüzden bundan sonra ilaç kullanmamakta kararlıyım, bitkisel yollara devamyerimseniben

kızlar adetleriniz düzenliyse bence çok sorun etmeyin sizinki pek ileri safhada bi hastalık değil sanırım, ben ilaç kullanmazsam nerdeyse hiç adet olamıyorum, ama ilaca hiç başlamadan önce daha normaldi adetlerim, o yüzden bundan sonra ilaç kullanmamakta kararlıyım, bitkisel yollara devamyerimseniben

canım ileri seviye degıl ama cok yan etkısı oluyor saç dökülmesi var bende mesela tuylenme var o yuzden ılac ıle bıtkısel tedavıyı bırlıkte yapacam ben cunku kel kalmaktan cok korkuyorum 20 yasındayım daha mafoldumben RABBİM kımseye dermansız dert vermesın ınsallah bu hastalıgında bır dermanı olur ınsallah

canım öylemi oluyor..evet benim adteler düzeldi gibi 30 günü aşıo ama her ay oluyorum illaki allaha şükür eskide 3 -4 ay falan sürüodu ilaçları bırakınca hep dengeler bozuluyor galiba o yüzden istemiorum ben ilaç kullanmak

senin adına çok sevindim :)) RABBİM bebegine uzun ve sağlıklı ömür nasıp eder ınsallah canım opuyorumnanaktan
teşekür ederim.aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn
merhaba ben ilk geceden hamile kalmadım, amaaaa en yakın arkadaşım kaldı:))))
nişanlılığı boyunca ağladı hep benim çocuğum olmıcak diyodu bende teselli ediyodum , nişanlısına durumu anlatıp ayrılmayı bile teklif etti... evlendiler ilk gece değil ama 1 hafta sonra hamile kaldıı...
şuan kızları 2 yaşına girdi.... tam bi mucizeydi.....
umarım Rabbim çok bekletmeden en hayırlı zamanda bizleride evlatlarımıza kavuşturur.....
pkoluyum diye çocuğum olmayacak diye bişey yokki.
ne korunması canım ya ben bu pko yu öğrendikten sonra ömrümün sonuna kadar korunmamayı düşünüyorum hatta çocuğum olsa bile yine korunmam zaten kolayca döl tutmamız mucize gibi buyüzden istemediğim zamanlarda bile hamile olduğumu öğrensem amenna derim..ne korunmasımafoldumben

ooooo öyle düşünme bu defa 10 tane çocuğun olur arka arkaya.doğudaki kadınları düşün hepsinin 6-7 veya yukarısı çocukları var.hepsimi sorunsuz hiç birinde yokmu pko,mutlaka vardır.

canım ileri seviye degıl ama cok yan etkısı oluyor saç dökülmesi var bende mesela tuylenme var o yuzden ılac ıle bıtkısel tedavıyı bırlıkte yapacam ben cunku kel kalmaktan cok korkuyorum 20 yasındayım daha mafoldumben RABBİM kımseye dermansız dert vermesın ınsallah bu hastalıgında bır dermanı olur ınsallah

korkma kel kalmazsın,bide böyle şimdiden ümitsiz düşünmeyin bakın vücut bu defa olmayacak diye şartlanır.

hiç bişey imkansız değil zaten ama pko da malesef zorluyor

pko lu olup hamile kalamayacağı söylendiği için tedaviyle hamile kalmaya çalışan ve bunu başaramayıp artık bıkkınlıkla bu işten vazgeçen ve sonra doğal olarak kendiliğinden hamile kalan arkadaşlar çok...belki o tedavilere hiç gerek yoktu...sadece stres bile çok etkili oluyor...o yüzden telaşlanma...

pko lu olup hamile kalamayacağı söylendiği için tedaviyle hamile kalmaya çalışan ve bunu başaramayıp artık bıkkınlıkla bu işten vazgeçen ve sonra doğal olarak kendiliğinden hamile kalan arkadaşlar çok...belki o tedavilere hiç gerek yoktu...sadece stres bile çok etkili oluyor...o yüzden telaşlanma...

canım eskisi kadar telaşlı değilim aslında kabullendim bu işi...ve içimde büyük bir ümit var sanki ben ilk geceden hamile kalıcam rabbimin izniyle:) bilmiorum hep bunu hissediorum çünkü ben evlenmeden önce çok dua ediyorum ilk geceden hamile kalayım diye çünkü okadar istiyorumki anne olmayı......stres yapmayacağım inşallah

teşekür ederim.aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn

pkoluyum diye çocuğum olmayacak diye bişey yokki.

ooooo öyle düşünme bu defa 10 tane çocuğun olur arka arkaya.doğudaki kadınları düşün hepsinin 6-7 veya yukarısı çocukları var.hepsimi sorunsuz hiç birinde yokmu pko,mutlaka vardır.

sorma yaaa bende düşünüorumbezaen bu kadınlarda hiç mi pko yok acaba diye...olsun yaa gerçekten razıyım hiç istemediğim zamanda bile gelse razıyım korktum artık bu işten çünki ayy inşallah olurr

ayyyyy okadar mutlu oldum ki canım arkadaşın dua ediyormuydu özel olarak ya gerçekten mucize yaşamış kız

yani bildiğim hiç umudu yoktu ama RAbbimden ümit kesilmez diyodu....
bide nasıl ola çocuğum olmaz diye ilk geceden itibaren korunma filan olmamış....
Rabbim verdi işte inşallah hepimize doğru zamanda verir.

bi de hastalığın takibini yapmak lazım.

mesela benim geçen sene kistciklerim vardı ama hormonlarım normaldi

şimdi ise kist yok, hormonlar anormal

takibi aksatmalayımmmm

yani bildiğim hiç umudu yoktu ama RAbbimden ümit kesilmez diyodu....
bide nasıl ola çocuğum olmaz diye ilk geceden itibaren korunma filan olmamış....
Rabbim verdi işte inşallah hepimize doğru zamanda verir.

gerçekten mucize olmuş benim gibi düşündü demekki o da nasıl olsa olmaz korunmaya da gerek yok dedi hamiş kaldı...ay inşallah bende öle diyorum ya inşalah benimde hemen oluverir ..gerçekren korunmaya gerek yok nasılsa yumurtalar kendini koryor :oklava:
bi de hastalığın takibini yapmak lazım.

mesela benim geçen sene kistciklerim vardı ama hormonlarım normaldi

şimdi ise kist yok, hormonlar anormal

takibi aksatmalayımmmm

of of ne zaman dır gitmedim ama galiba benimde şimdi kist yok hormonlar anormal

canım eskisi kadar telaşlı değilim aslında kabullendim bu işi...ve içimde büyük bir ümit var sanki ben ilk geceden hamile kalıcam rabbimin izniyle:) bilmiorum hep bunu hissediorum çünkü ben evlenmeden önce çok dua ediyorum ilk geceden hamile kalayım diye çünkü okadar istiyorumki anne olmayı......stres yapmayacağım inşallah

ne güzel o zaman :) inşallah gönlüne göre olur herşey canım:)

Back