- 7 Şubat 2022
- 2.682
- 1.785
- 27
- Konu Sahibi BethLegends
İnşallah canmCok tesekkur ederim, guzel sonuclar insAllah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canmCok tesekkur ederim, guzel sonuclar insAllah
ilaç bitdiği 6 cı günde regl oldumBu ilacı kullandıktan kaç gün sonra regl oldunuz
Hakkında hayırlısı canm bebişe kavuşmak için her yolu deniyoruz seni cok iyi anlıyorum inşallah en kısa sürede kavuşurzilaç bitdiği 6 cı günde regl oldum
3cü kez aşılama yaptırdım
1cisi klomen+ovitrelle sonuç kist elanite kullandım olmadı cycloprogynova 2 kutu kisti eritdi
2cisi klomen+ovitrelle sonuç kist diane 35mg 1 kutu kullandım eridi
3 cü kez klomen +pregnil5000 (2iğne) kullandım sonuş 5 cm nur gibi topu gibi kist
Dr değiştirdim kızlar .
Sonuçu farklı drda öğrendim ve bu yeni drm bana aşırı kızdı . Çünki 1defa gebelik yaşadım düşükle sonuçlanmışdı beklemediğim için kızdı. Martda düşük yaptım 9 aydır ilaç tedavi aralıksız yaptdım. Bu yeni dr eğer aşılanma sonuç vermiyorsa boruıarını kontrol etmeliyiz dedi . Sen 1 senede1defa yapılması gerekeni 1 senede yapmışsın dedi . Şimdi yeni drm kisti eritmrsi için duphaston bu ilacı verdi.
BIr denemedigim tup bebek kaldi. Onuda denemek istemiyorum yaşım daha genc olur belki 1 seneye falam diyorum. İnşallah ikimizde hasretinde olduğumuza kavuşuruzHakkında hayırlısı canm bebişe kavuşmak için her yolu deniyoruz seni cok iyi anlıyorum inşallah en kısa sürede kavuşurz
Kaç yaşındasın canmBIr denemedigim tup bebek kaldi. Onuda denemek istemiyorum yaşım daha genc olur belki 1 seneye falam diyorum. İnşallah ikimizde hasretinde olduğumuza kavuşuruz
23Kaç yaşındasın canm
Merhaba durumunuz nedir merak ettim. Hamile kalabildiniz mi?
Yeşekkür ederim çok güzel açıllamışsınıx . Ben normal adet görüyordum fakat östrojenğm çok düşük o yüzden verdi o haldeHormonlarda eksik olanları yerine koyuyor canm gebe kalmayı kolaylaştırıcı etkisi mevcut . Bende kullandım daha dün bitti
Aynen öyle eksikliği tamamlasın diyeYeşekkür ederim çok güzel açıllamışsınıx . Ben normal adet görüyordum fakat östrojenğm çok düşük o yüzden verdi o halde
Bak aynı şeyleri bende yaptım geçen yıl hsg rahim filmi cekildikten 2 ay sonra hamile kaldım sende deneilaç bitdiği 6 cı günde regl oldum
3cü kez aşılama yaptırdım
1cisi klomen+ovitrelle sonuç kist elanite kullandım olmadı cycloprogynova 2 kutu kisti eritdi
2cisi klomen+ovitrelle sonuç kist diane 35mg 1 kutu kullandım eridi
3 cü kez klomen +pregnil5000 (2iğne) kullandım sonuş 5 cm nur gibi topu gibi kist
Dr değiştirdim kızlar .
Sonuçu farklı drda öğrendim ve bu yeni drm bana aşırı kızdı . Çünki 1defa gebelik yaşadım düşükle sonuçlanmışdı beklemediğim için kızdı. Martda düşük yaptım 9 aydır ilaç tedavi aralıksız yaptdım. Bu yeni dr eğer aşılanma sonuç vermiyorsa boruıarını kontrol etmeliyiz dedi . Sen 1 senede1defa yapılması gerekeni 1 senede yapmışsın dedi . Şimdi yeni drm kisti eritmrsi için duphaston bu ilacı verdi.
Faydası oldu mu pekiBenimde progestanım düşüktü mesala o sebeple verdiler
Evet kanamam oluyordu sürekli düzeldiFaydası oldu mu peki
Geçmiş olsun. Benim problemim yoktu yumurtam büyümedi onun için verdiler sanırımEvet kanamam oluyordu sürekli düzeldi
İşte hormonu düzenlemişlerdir canm yumurta içinGeçmiş olsun. Benim problemim yoktu yumurtam büyümedi onun için verdiler sanırım