- Konu Sahibi yellowbomb
-
kızlar adetleriniz düzenliyse bence çok sorun etmeyin sizinki pek ileri safhada bi hastalık değil sanırım, ben ilaç kullanmazsam nerdeyse hiç adet olamıyorum, ama ilaca hiç başlamadan önce daha normaldi adetlerim, o yüzden bundan sonra ilaç kullanmamakta kararlıyım, bitkisel yollara devamyerimseniben
kızlar adetleriniz düzenliyse bence çok sorun etmeyin sizinki pek ileri safhada bi hastalık değil sanırım, ben ilaç kullanmazsam nerdeyse hiç adet olamıyorum, ama ilaca hiç başlamadan önce daha normaldi adetlerim, o yüzden bundan sonra ilaç kullanmamakta kararlıyım, bitkisel yollara devamyerimseniben
cidden pko olunca hamile kalmak zor mu oluyor
evet biraz daha zor oluyor ama asla imkansız değil...
teşekür ederim.aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnsenin adına çok sevindim :)) RABBİM bebegine uzun ve sağlıklı ömür nasıp eder ınsallah canım opuyorumnanaktan
pkoluyum diye çocuğum olmayacak diye bişey yokki.merhaba ben ilk geceden hamile kalmadım, amaaaa en yakın arkadaşım kaldı:))))
nişanlılığı boyunca ağladı hep benim çocuğum olmıcak diyodu bende teselli ediyodum , nişanlısına durumu anlatıp ayrılmayı bile teklif etti... evlendiler ilk gece değil ama 1 hafta sonra hamile kaldıı...
şuan kızları 2 yaşına girdi.... tam bi mucizeydi.....
umarım Rabbim çok bekletmeden en hayırlı zamanda bizleride evlatlarımıza kavuşturur.....
ne korunması canım ya ben bu pko yu öğrendikten sonra ömrümün sonuna kadar korunmamayı düşünüyorum hatta çocuğum olsa bile yine korunmam zaten kolayca döl tutmamız mucize gibi buyüzden istemediğim zamanlarda bile hamile olduğumu öğrensem amenna derim..ne korunmasımafoldumben
canım ileri seviye degıl ama cok yan etkısı oluyor saç dökülmesi var bende mesela tuylenme var o yuzden ılac ıle bıtkısel tedavıyı bırlıkte yapacam ben cunku kel kalmaktan cok korkuyorum 20 yasındayım daha mafoldumben RABBİM kımseye dermansız dert vermesın ınsallah bu hastalıgında bır dermanı olur ınsallah
hiç bişey imkansız değil zaten ama pko da malesef zorluyor
pko lu olup hamile kalamayacağı söylendiği için tedaviyle hamile kalmaya çalışan ve bunu başaramayıp artık bıkkınlıkla bu işten vazgeçen ve sonra doğal olarak kendiliğinden hamile kalan arkadaşlar çok...belki o tedavilere hiç gerek yoktu...sadece stres bile çok etkili oluyor...o yüzden telaşlanma...
teşekür ederim.aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn
pkoluyum diye çocuğum olmayacak diye bişey yokki.
ooooo öyle düşünme bu defa 10 tane çocuğun olur arka arkaya.doğudaki kadınları düşün hepsinin 6-7 veya yukarısı çocukları var.hepsimi sorunsuz hiç birinde yokmu pko,mutlaka vardır.
ayyyyy okadar mutlu oldum ki canım arkadaşın dua ediyormuydu özel olarak ya gerçekten mucize yaşamış kız
pkoluyum diye çocuğum olmayacak diye bişey yokki.
.
olur ya evlenmeden sokma kendini strese.hayırlısı olsun işallah.sorma yaaa bende düşünüorumbezaen bu kadınlarda hiç mi pko yok acaba diye...olsun yaa gerçekten razıyım hiç istemediğim zamanda bile gelse razıyım korktum artık bu işten çünki ayy inşallah olurr
yani bildiğim hiç umudu yoktu ama RAbbimden ümit kesilmez diyodu....
bide nasıl ola çocuğum olmaz diye ilk geceden itibaren korunma filan olmamış....
Rabbim verdi işte inşallah hepimize doğru zamanda verir.
bi de hastalığın takibini yapmak lazım.
mesela benim geçen sene kistciklerim vardı ama hormonlarım normaldi
şimdi ise kist yok, hormonlar anormal
takibi aksatmalayımmmm
canım eskisi kadar telaşlı değilim aslında kabullendim bu işi...ve içimde büyük bir ümit var sanki ben ilk geceden hamile kalıcam rabbimin izniyle:) bilmiorum hep bunu hissediorum çünkü ben evlenmeden önce çok dua ediyorum ilk geceden hamile kalayım diye çünkü okadar istiyorumki anne olmayı......stres yapmayacağım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?