- 19 Mart 2016
- 16
- 6
- 1
- 33
- Konu Sahibi sukriye0165
-
Merhaba cnm bnde pkoluyum çitlama iğnesi ile hamile kaldım ama beş haftalıkken düşürdüm bnmde göğüslerim şişmişti ve agrıyordu inşanlah hamilesindir cnm evde test yaptın mıMerhaba 2 aylık evliyim 24 yaşındayım pko luyum en son adetim 3 şubatta oldu daha adet görmedim dün ebeye gittim kese dolu dedi ama adetin geçtiği için kan da toplanmış olabilir bebek de olabilir çarşamba gününe kadar olmazsan gel tekrar ultrasondan bi kontrol edelim dedi gögüslerimde ağrı ve şişkinlik var ayrıca bundan ne anlamalıym lütfen bilen yorum yapsın şimdiden teşekkür ederim
sabah ilk idrarınla yaptın mı gebelik testiniMerhaba 2 aylık evliyim 24 yaşındayım pko luyum en son adetim 3 şubatta oldu daha adet görmedim dün ebeye gittim kese dolu dedi ama adetin geçtiği için kan da toplanmış olabilir bebek de olabilir çarşamba gününe kadar olmazsan gel tekrar ultrasondan bi kontrol edelim dedi gögüslerimde ağrı ve şişkinlik var ayrıca bundan ne anlamalıym lütfen bilen yorum yapsın şimdiden teşekkür ederim
keşke kan verseydin gitmişkenSabah predictor erken gebelik test çubuğu aldım negatif çıktı ablam iki aylık hamileydi idrar testinde çıkmıyordu bilmiyorum kafayı yicem :-(
amin inşallah darısı isteyen herkese olsunRabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Cnm bence test yap BN 11. Gününde test yaptım çıktı sende de çıkar varsa cnm inşanlahEvet idrarda negatif çıktı 8 Mart yumurtlama günümdü denedik bugün 12. Gün görenler kirpikleri iç içe gjrmis hamile misin diyorlar daha kan testi yaptırmadım ama benim pko değerlerim çok yüksek değil
Git yaptır öğleden sonra çıkar netten bakarsın kendin yalnız barkod numaradaki takip no oluyordu onunla bakİnşallahh Allah sesinizi duysun yarın gideyim kan testi yaptırayım o zaman
Yaptırdın mi kan testini canmTamam canım inşallah sabah gidip yaptıracam Allah'tan hayırlısı artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?