Pko lu olup hamile olan var mı

sukriye0165

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2016
16
6
1
33
Merhaba 2 aylık evliyim 24 yaşındayım pko luyum en son adetim 3 şubatta oldu daha adet görmedim dün ebeye gittim kese dolu dedi ama adetin geçtiği için kan da toplanmış olabilir bebek de olabilir çarşamba gününe kadar olmazsan gel tekrar ultrasondan bi kontrol edelim dedi gögüslerimde ağrı ve şişkinlik var ayrıca bundan ne anlamalıym lütfen bilen yorum yapsın şimdiden teşekkür ederim

Merhaba 2 aylık evliyim 24 yaşındayım pko luyum en son adetim 3 şubatta oldu daha adet görmedim dün ebeye gittim kese dolu dedi ama adetin geçtiği için kan da toplanmış olabilir bebek de olabilir çarşamba gününe kadar olmazsan gel tekrar ultrasondan bi kontrol edelim dedi gögüslerimde ağrı ve şişkinlik var ayrıca bundan ne anlamalıym lütfen bilen yorum yapsın şimdiden teşekkür ederim
Merhaba cnm bnde pkoluyum çitlama iğnesi ile hamile kaldım ama beş haftalıkken düşürdüm bnmde göğüslerim şişmişti ve agrıyordu inşanlah hamilesindir cnm evde test yaptın mı

Evet idrarda negatif çıktı 8 Mart yumurtlama günümdü denedik bugün 12. Gün görenler kirpikleri iç içe gjrmis hamile misin diyorlar daha kan testi yaptırmadım ama benim pko değerlerim çok yüksek değil

bende pco luyum inşallah ikinciye hamileyim yani idrar testinde çıktı henüz kan vermeye gidemedim

sabah ilk idrarınla yaptın mı gebelik testini

Sabah predictor erken gebelik test çubuğu aldım negatif çıktı ablam iki aylık hamileydi idrar testinde çıkmıyordu bilmiyorum kafayı yicem :-(

niye üzülceksin hayatın sonu değilya bidahaki ay yine denersin canım tabi insan kendini alıştırınca sonuç istediğin gibi çıkmazsa üzülürsün ama bu senin moralini bozmasın bence

İnşallah canım inşallah eşim takıntı yapıyorum diye bana çok kızıyo biz daha çok yeni evliyiz diyor çok moral veriyor ama ben çok odaklandım galiba :KK64:

Evet idrarda negatif çıktı 8 Mart yumurtlama günümdü denedik bugün 12. Gün görenler kirpikleri iç içe gjrmis hamile misin diyorlar daha kan testi yaptırmadım ama benim pko değerlerim çok yüksek değil
Cnm bence test yap BN 11. Gününde test yaptım çıktı sende de çıkar varsa cnm inşanlah

bende ilişkiden 12 gün sonra yaptım ikinci çizgi silik çıktı ama seninki kanda belli olur muhtemelen

Bugün rahatsızlandım gün boyunca uyudum yarın kadın doğum hastanesine gidecem inşallah ama sanki adet olacakmışım gibi kasiklarim ağrıyor

Hamilelik belirtileride aynı adet olcakmisim gibi inşallah hamilesindr evde test varsa yapsana yarın sabah ilk idrarla

Back