• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Pko = Glukofen - Klomen Kullananlar yardımcı olur musunuz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

newmoon10

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2015
1.233
1.488
133
Balıkesir
Arkadaşlar Merhaba,
Polikistik overıım var doktor bu yüzden glukofen ve adetimin 5.günü başlanacak şekilde de klomen verdi. Bu şekilde gebe kalan arkadaşlar var mı aranızda?
Birde glukofene yumurtlamadan sonrada devam ettiniz mi? Fikirlerinize çok ihtiyacım var.
Bu arada iğne vermedi doktor sadece klomen verdi.

Arkadaşlar Merhaba,
Polikistik overıım var doktor bu yüzden glukofen ve adetimin 5.günü başlanacak şekilde de klomen verdi. Bu şekilde gebe kalan arkadaşlar var mı aranızda?
Birde glukofene yumurtlamadan sonrada devam ettiniz mi? Fikirlerinize çok ihtiyacım var.
Glukofen şeker ilaçı bunu gebe kalana kadar hergün kullanacaksın dedi doktorum

Arkadaşlar Merhaba,
Diğer konuya kilo verdin mi yazmışsın evet verdim yediğime içtiğimde dikkat ettim 74 den 69 düştüm hala da devam ediyorum

canım peki kilo verdin mi? Birde benim adetim düzensiz ve yumurtam çatlamıyor bu da faydalı oluyormuş sanırım.
Polikistik ileri seviye değil benim dr diyanetten yani şekerden senin yüksek ihtimal dedi ilaçı kullan dedi faydası olur dedi ve pco nun düşmanı kilo verirsen fazlalar pcoyu da yene bilirsin

Back
X