Pko gebelik

glutensiz beslenmeyle 105 kg dan 85 düştüm ve doğal yolla gebe kalmıştım rahmetli oğluşuma .

Bana da pcolusun demişlerdi evlenmeden önce. Çocuk istediğinde tedavi olman lazım bile dedi doktor. Evlendikten sonra gittiğim doktor acil tedaviye başlamamız lazım bu halinle çocuk olması mümkün değil dedi. O ay hamile kaldım. Sonra da peş peşe çok rahat hamile kaldım.

Spiral taktırdım. Şimdi de doktor, çocuk istemiyorsan spirali sakın çıkarma hemen hamile kalırsın diyor.

Zamana bırak. Hiç beklemediğin an hamile kalırsın.

Hakkında hayırlısı olsun. Yüreğini ferah tut.

kesinlikle katılıyorum sonuna kadar. stres inanılmaz etkiliyor bide beslenme ve egzersiz otomatik olarak vucut olumlu sinyaller vermeye başlıyor imkansız diye bir şey yok

Teşekkür ederim amin cnm inşallah. Rabbım çocukları na sağlıklı ömürler versij

Regl düzenli miydi . Eşiniz sperm sayımı yaptırdım. Peki hangi takviyeleri kulmanfin
Evet eşimde sıkıntı yok. Regenesis, d vitamini, İnositol, c life bir de kendi hazırladığım macunları kullandım. Evet reglim düzenlidir

Bir de ben inofolic kullanmıştım. Belki o da işe yaramıştır. Bilmiyorum tabi ki. Doktoruna danış yine de sen.

İyi geceler kızlar,

Ben PKO hastasıyım ilaçsiz asla adet göremem. Bugün tarlusalı bırakalı 3. Gün sabah test yaptım şaşırtmadı kocaman bir negatif ağlamaktan bayılmışım diyebilirim tam yeri olur. Tek duam yarın adetimin gelmesi. Eylülde dr randevum var, hepimiz birbirimize destek olur ve öğrendiğimiz doğru bilgileri paylaşırsak çok sevinirm.
Dualarımdasınız
Bunarada benim gibi olup hamile kalan varsa nasıl başardı anlatabilir mi Allah rızası için

Folik asit bazı doktorlar çocuk için otizime yol açıldığını belirttiyor ben bir ay kullandım korktum bıraktım

Aynı sorunu yaşıyorum pko değilim 10 aydır evliyim 5 aydır çocuk istiyorum 2 ayda bir adet görüyorum en son haziran 15 te oldum doktorlar bile bilmiyor neyim olduğunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…