- 13 Şubat 2022
- 13
- 1
- 26
-
- Konu Sahibi bbbyzmlkkk
Canım bende de pko var 24 yaşındayım nerdeyse bir yıllık evliyim doğal yoldan denedik olmuyor.Bu ay reglim gecikti tarlusol verdi doktor ilaç bitince mi regl olunuyor yoksa kullanırkende olma ihtimali var mı?Bu ay klomen tedavisi görcem sen hangi tedavileri gördünMerhaba kızlar 26 yaşındayım 19 yaşımda pko olduğumu söyledi doktor . Aşırı tüy adet düzensizliği şikayeti ile gitmiştim. 6 ay doğum kontrol hapı kullandım . Düzene girdi . Bırakınca 2 ay düzenli oldum tekrar düzensiz oldu . 22 yasinda evlendim . Adetim tarlusal kullanmadan sadece 1 kere kendiliğinden oldu. Çok kez kadın doğum a gittim . Her seferinde yarım bıraktım malesef . Tip 2 diyabetim var . Kilo vermem gerektiği söylendi. 90 dan 56 ya dustum gene düzelmedi şuan gene kilo aldım. Eşimde problem yok . Bu durumu yaşayan varmi ne önerirsiniz lütfen yardım edin çok bebek istiyoruz
Kaç yıldır evliainMerhaba kızlar 26 yaşındayım 19 yaşımda pko olduğumu söyledi doktor . Aşırı tüy adet düzensizliği şikayeti ile gitmiştim. 6 ay doğum kontrol hapı kullandım . Düzene girdi . Bırakınca 2 ay düzenli oldum tekrar düzensiz oldu . 22 yasinda evlendim . Adetim tarlusal kullanmadan sadece 1 kere kendiliğinden oldu. Çok kez kadın doğum a gittim . Her seferinde yarım bıraktım malesef . Tip 2 diyabetim var . Kilo vermem gerektiği söylendi. 90 dan 56 ya dustum gene düzelmedi şuan gene kilo aldım. Eşimde problem yok . Bu durumu yaşayan varmi ne önerirsiniz lütfen yardım edin çok bebek istiyoruz
Ben hep tedavileri yarım bıraktım cnm bekarken doğum kontrol hapı kullandım evlendikten sonra da glifor kullandım kilo vermek için. Ben ilk tarlusal kullandığımda bittikten 10 gün sonra yoğun şekilde oldum diğerlerinde bittikten 7. Yada 8. Günde normal Bi yoğunlukta oldumCanım bende de pko var 24 yaşındayım nerdeyse bir yıllık evliyim doğal yoldan denedik olmuyor.Bu ay reglim gecikti tarlusol verdi doktor ilaç bitince mi regl olunuyor yoksa kullanırkende olma ihtimali var mı?Bu ay klomen tedavisi görcem sen hangi tedavileri gördün
Canım maddi imkanların el veriyorsa tüp bebek yaptır direkt.bende deneyecem bu klomen femera çatlatma iğnesini sonuç alamassam.Aşılamaya geçiş yapacam yani inşallah gerek kalmazBen hep tedavileri yarım bıraktım cnm bekarken doğum kontrol hapı kullandım evlendikten sonra da glifor kullandım kilo vermek için. Ben ilk tarlusal kullandığımda bittikten 10 gün sonra yoğun şekilde oldum diğerlerinde bittikten 7. Yada 8. Günde normal Bi yoğunlukta oldum
İlaç bittikten 5-6 gün sonra regl olunuyor bende kullandım yeni 5. Günü de femara ya başladım polikistik over çıktı bende de ve aynı 1 yıllık evliyimCanım bende de pko var 24 yaşındayım nerdeyse bir yıllık evliyim doğal yoldan denedik olmuyor.Bu ay reglim gecikti tarlusol verdi doktor ilaç bitince mi regl olunuyor yoksa kullanırkende olma ihtimali var mı?Bu ay klomen tedavisi görcem sen hangi tedavileri gördün
Ya zorlaştırıyor bu pko.İnşallah tez vakitte kalırız hamişİlaç bittikten 5-6 gün sonra regl olunuyor bende kullandım yeni 5. Günü de femara ya başladım polikistik over çıktı bende de ve aynı 1 yıllık evliyim
Ben pko olduğumu daha yeni öğrendim insana adam akıllı bilgi vermiyor ki doktorlarYa zorlaştırıyor bu pko.İnşallah tez vakitte kalırız hamiş
Kendi doktorum oldum bende inan ki kadına şunu şunu yapalım diyorum öyle yapıyor bir şeyleri.Hormon testi bile benim dememle yaptı.Pkoda hormon değerleri felan çok önemliBen pko olduğumu daha yeni öğrendim insana adam akıllı bilgi vermiyor ki doktorlar
Evet öyle zaten ama en son sabitledim doktorumu memnunum şuan hormonlarımda iyi ama iste pko zor süreç sizin gibi herseyi kendim ogrendimKendi doktorum oldum bende inan ki kadına şunu şunu yapalım diyorum öyle yapıyor bir şeyleri.Hormon testi bile benim dememle yaptı.Pkoda hormon değerleri felan çok önemli
Bakalım sabredeceğiz gelişmelerden beni haberdar et çünkü iyi haber alınca motive oluyorumEvet öyle zaten ama en son sabitledim doktorumu memnunum şuan hormonlarımda iyi ama iste pko zor süreç sizin gibi herseyi kendim ogrendim
Bende öyle olumlu şeyler duydukça burada:)Bakalım sabredeceğiz gelişmelerden beni haberdar et çünkü iyi haber alınca motive oluyorum
Glifor vs kullanmak için hangi doktora gitmeliyiz ben diyetisyene gitmeyi düşünüyorumKızlar pko olup da çok hamile kalan var öncelikle sağlıklı beslenme ve biraz daha hareketli bir yaşam tarzı oluşturmak. Ben de pco luyum ve doktor sıkıntısı ben de çok çektim bu kulüpten öğrendiklerimle birçok şey yaptım en son Hsg çekildim ve daha yeni bir doktor bulabildim inşallah ona gitmeye gerek kalmadan gebe kalırım bu ay Rabbim isteyen herkese versin bizlere deİnositol glifor gibi insülin direnci kıran ilaçlar ve takviyelerle başlıyorlar önce. Sonra da çatlatma süreci falan. İmkansız değil sadece çok stres yapıyoruz ve korkup kafadan atamıyoruz. Halbuki çoğu insandan tam vazgeçtim ya da bu ay kafamı başka bir şey kurcalıyordu bi baktım hamileyim tarzı şeyleri duydum. İnanın ben de kendi kendimin doktoru oldum artık inşallah vesile olacak iyi hocalara denk geliriz
Bana kadın doğum doktoru verdi . Dahili ye ye gittim oda verdiGlifor vs kullanmak için hangi doktora gitmeliyiz ben diyetisyene gitmeyi düşünüyorum
Mesela neler yaptın cnmKızlar pko olup da çok hamile kalan var öncelikle sağlıklı beslenme ve biraz daha hareketli bir yaşam tarzı oluşturmak. Ben de pco luyum ve doktor sıkıntısı ben de çok çektim bu kulüpten öğrendiklerimle birçok şey yaptım en son Hsg çekildim ve daha yeni bir doktor bulabildim inşallah ona gitmeye gerek kalmadan gebe kalırım bu ay Rabbim isteyen herkese versin bizlere deİnositol glifor gibi insülin direnci kıran ilaçlar ve takviyelerle başlıyorlar önce. Sonra da çatlatma süreci falan. İmkansız değil sadece çok stres yapıyoruz ve korkup kafadan atamıyoruz. Halbuki çoğu insandan tam vazgeçtim ya da bu ay kafamı başka bir şey kurcalıyordu bi baktım hamileyim tarzı şeyleri duydum. İnanın ben de kendi kendimin doktoru oldum artık inşallah vesile olacak iyi hocalara denk geliriz
Mesela neler yaptın cnm
Ovulasyonla takip, Hsg filmi, hormon değerleri, İnositol ve takviye kullanımlarıMesela neler yaptın cnm