Tabi ki ilkin de hemen olacak diye bir kaide yok inş hersey gönlünce olurinşallah Edacım bende 1 kez , klomen kullandım dediğin gibi asla işe yaramadı , femarayla yumurtalar iyice büyüdü , iğneylede çatlattık ama ilk seferde olması nasip bakalım . eğer reglim gelirse bu ay tekrar aynı tedaviden uygulayabiliriz
Benim ilkin de göğüs hassasiyeti vardı doktor iğne den dolayı demişti ikinci de göğüs hassasiyeti yaşamadım onda da hamileydim belli olmuyor gerçekten hayırlı haberler alırsın inşbugün tam olarak 14. gün gögüs hassasiyeti , kasık ağrısı bazen de karın ağrısı mevcut ara ara göz kararmalarım oluyor , sanki regli olacakmışşım gibi çünkü tüm belirtiler onu işaret ediyor . p.tesi 16. gün son kez kan verip bakarım sonuca muhtemelen değilim ama yine de belli olmaz
inşallah çok teşekkür ederim :)Tabi ki ilkin de hemen olacak diye bir kaide yok inş hersey gönlünce olur
inşallah arkadasım ,Tamam canım bakalım inşallah olur
Ay inşallah bebiş vardır sen çok erken yapmışsın testi zaten inşallah hamilelik belirtisidir bunlar
inşallah regli ağrısı değil gebelik belirtisidir , bakalım nasipBenim ilkin de göğüs hassasiyeti vardı doktor iğne den dolayı demişti ikinci de göğüs hassasiyeti yaşamadım onda da hamileydim belli olmuyor gerçekten hayırlı haberler alırsın inş
kesinlikle çok haklısın , Rabbim isteyen herkese nasip etsin . bugün çatlatma iğnesinin 16. günü ve sabah tekrar kan verdim antibiyotik başlayabilmek için sonuç bekliyorum bakalımBütün belirtileri bende yaşamıştım ama nasip olmadi ama sonuçta nefes alıyorsak umut var demektir o yüzden ne sonuç alırsanız alın asla pes etmeyin mutlaka bizide guncelleyin bende tekrar denersem mutlaka paylasacagim bekleyen herkese nasip olsun inşallah
Eğer sonucunuz Allah korusun negatif çıkarsa bence zaman kaybetmeden hsg çektirin. Ama dilerim pozitif çıkarkesinlikle çok haklısın , Rabbim isteyen herkese nasip etsin . bugün çatlatma iğnesinin 16. günü ve sabah tekrar kan verdim antibiyotik başlayabilmek için sonuç bekliyorum bakalım
çok sevindim rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsinCanlar umarım her şey gönlünüzce olur ben de sizin gibi femara kullandım ve sanırım sonuç aldım
doktorumla görüşeceğim bu konuyu çok teşekkür ederimEğer sonucunuz Allah korusun negatif çıkarsa bence zaman kaybetmeden hsg çektirin. Ama dilerim pozitif çıkar
sonucum 2 ,75 çıktı sanırım gebelik yokEğer sonucunuz Allah korusun negatif çıkarsa bence zaman kaybetmeden hsg çektirin. Ama dilerim pozitif çıkar
Aslında belki geç döllenme olmuş olabailir. İki gün sonra tekrar kan verin. 5 in altı negatiftir ama genelde bu değer 0-1 arasındaysa kesin negatif. Belki çok yenidirsonucum 2 ,75 çıktı sanırım gebelik yok
öyle yapacağım canım çok teşekkür ederimAslında belki geç döllenme olmuş olabailir. İki gün sonra tekrar kan verin. 5 in altı negatiftir ama genelde bu değer 0-1 arasındaysa kesin negatif. Belki çok yenidir
Rica ederim. Umarım değeriniz artaröyle yapacağım canım çok teşekkür ederim
bende öyle umud ediyorum , çok sağolunRica ederim. Umarım değeriniz artar
niloş bugün 15. gün kan verdim 2,75 çıktı 2 gün sonra tekrar kontrol edeceğiz , çok umutlu değilim açıkcasıbence hemen ilaç kullanmayın çok gördüm negatiften pozitif olan 15.güne kadar bekleyin
normalde >0,100 çıkar genelde umudunu yitirme kuzumniloş bugün 15. gün kan verdim 2,75 çıktı 2 gün sonra tekrar kontrol edeceğiz , çok umutlu değilim açıkcası
nesef aldığım sürece umudumu asla yitirmem , ama ne biliyim regli olacak gibyim aşırı şişkin ve ağrılı geçiyor hayırlısı olsun bakalım 2 gün sonra tekrar haber veririm . Benim için dua et lütfennormalde >0,100 çıkar genelde umudunu yitirme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?