• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

pko ,femara , ovitrelle ve beklemek ..

inşallah Edacım bende 1 kez , klomen kullandım dediğin gibi asla işe yaramadı , femarayla yumurtalar iyice büyüdü , iğneylede çatlattık ama ilk seferde olması nasip bakalım . eğer reglim gelirse bu ay tekrar aynı tedaviden uygulayabiliriz
Tabi ki ilkin de hemen olacak diye bir kaide yok inş hersey gönlünce olur 🙏

bugün tam olarak 14. gün gögüs hassasiyeti , kasık ağrısı bazen de karın ağrısı mevcut ara ara göz kararmalarım oluyor , sanki regli olacakmışşım gibi çünkü tüm belirtiler onu işaret ediyor . p.tesi 16. gün son kez kan verip bakarım sonuca muhtemelen değilim ama yine de belli olmaz
Benim ilkin de göğüs hassasiyeti vardı doktor iğne den dolayı demişti ikinci de göğüs hassasiyeti yaşamadım onda da hamileydim belli olmuyor gerçekten hayırlı haberler alırsın inş

Benim ilkin de göğüs hassasiyeti vardı doktor iğne den dolayı demişti ikinci de göğüs hassasiyeti yaşamadım onda da hamileydim belli olmuyor gerçekten hayırlı haberler alırsın inş
inşallah regli ağrısı değil gebelik belirtisidir , bakalım nasip

Bütün belirtileri bende yaşamıştım ama nasip olmadi ama sonuçta nefes alıyorsak umut var demektir o yüzden ne sonuç alırsanız alın asla pes etmeyin mutlaka bizide guncelleyin bende tekrar denersem mutlaka paylasacagim bekleyen herkese nasip olsun inşallah 🙏🏻

Canlar umarım her şey gönlünüzce olur ben de sizin gibi femara kullandım ve sanırım sonuç aldım

Son düzenleme:
Bütün belirtileri bende yaşamıştım ama nasip olmadi ama sonuçta nefes alıyorsak umut var demektir o yüzden ne sonuç alırsanız alın asla pes etmeyin mutlaka bizide guncelleyin bende tekrar denersem mutlaka paylasacagim bekleyen herkese nasip olsun inşallah 🙏🏻
kesinlikle çok haklısın , Rabbim isteyen herkese nasip etsin . bugün çatlatma iğnesinin 16. günü ve sabah tekrar kan verdim antibiyotik başlayabilmek için sonuç bekliyorum bakalım

kesinlikle çok haklısın , Rabbim isteyen herkese nasip etsin . bugün çatlatma iğnesinin 16. günü ve sabah tekrar kan verdim antibiyotik başlayabilmek için sonuç bekliyorum bakalım
Eğer sonucunuz Allah korusun negatif çıkarsa bence zaman kaybetmeden hsg çektirin. Ama dilerim pozitif çıkar 🥰

Kızlar geçen hafta yumurtlama döneminde ara kanamam olmuştu şimdi bugün tekrar ağrım var hafif sızıntı var adet donemime de var daha anlam veremedim iki kere çatlamış olabilir mi ya kafam karıştı

Back