pko ,femara , ovitrelle ve beklemek ..

Baktı canım geçen ay Lh hormunu

Yaaaaa yirim inşallah hayırlı haberler alırız kuzum. Pazartesi mutlaka bizede yaaaazzz

Femera canım, normalmiş tamam rahatladım
Aynen kuzu normal normal, sadece hormon testi bs isticek olur 2 3 bu günler daba uygunda ilaç için çok fark yok
Yaaaaa yirim inşallah hayırlı haberler alırız kuzum. Pazartesi mutlaka bizede yaaaazzz
İnsallahhh
Bakalım regli olmassam insallah haftasonu, pazartesi test durumuna göre kan vericem
İnsallah boşa ümitlenmiyorumdur=)

Amin kuzum güzel haberlerini alicaz inşallah boşa yada değil umitlenmemek elde olmuyor ki

Amin kuzum güzel haberlerini alicaz inşallah boşa yada değil umitlenmemek elde olmuyor ki
Öyle kuzu
Ümidimi kaybeetseydim zaten iki sene her ay aynı heyecanla testlere koşmazdımda işte =)
Eşimde bi yandan ümitli bi yandanda tutmadıysa yarın öbür gün regl olursun olmadan bişeyler yapsak diye başladı Umarım bişey olmaz gebertmek zorunda kalırım yoksa çocuğu

inan bende süreç nasıl ilerliyor bilmiyorum kuzum , ama yinede ağustosta başlamak bana da mantıklı geldi, en azından biraz vücudum dinlenir belki gerek bile kalmaz :) . yumoş sağdan gelirse ne yapacağım inan bilmiyorum çok fazla düşünmekte istemiyorum . Yaşayıp görelim hep beraber , seninde inşallah herşey sorunsuz ilerler kuzum dualarım sizinle

inan bana aynen dediğin gibi , ben çocukluğumdan beri devlet hastanesine ayak basmış insan değilim . Ee sonrada kendim özellerde çalışmaya başladım ama cuma günü gittiğim hastane beni o kadar şaşırttı ki . İnan izin almak problem olmasa sürekli oraya giderim , o kadar iyi bir yaklaşımla karşıladılar ve bilgilendirdiler ki kaldı ki profesör , inanılmaz bir yoğunluğu var benim sağlık personeli olduğumu duyunca bekletmeden aldı sağolsun .

Canım naptın, test yaptiricaktin bugün?

Sen naptin canım sende olcturucektin bugün?

PembeAnkaKusu bende bugün gittim doktora. Doktor beni başından savmaya çalıştı sanki, İzmir'de hocası varmış ona yönlendirdi, stresli bı hastasın dedi ki bunu deme sebebi soru soruyor olmam. Devlet hastanesinden çıkıp daha yeni özel klinik açan bir doktor, O kadar alışmışlar ki sorgulanmadan biseyler yapmaya özel klinik mantığını oturtamiyor. Dedim ben sizi sevdim, tedavinizde başarılı oldu. Aaa dedi şaşırdı ben gıcık oluyorsunuz sandım dedi. Bende dedim bende bana gıcık olduğunuzu düşünüyordum güldük değişik bir kadın ama dediğim gibi tedavi çalıştı. Şimdi bana dedi birkaç ay ara verelim kilo ver hemde stresini azalt. Bende dedim beklemek stresi arttırıyor. Siz yazın ilacı ben verdiğim karara göre hareket edym. Bu ay tedavi olmayacaktım ama sonradan olmaya karar verdik eşimle. İçtim bakalım sabah dozunu. Gidicem 6. Gün

Canım naptın, test yaptiricaktin bugün?
Kuzummz test yaptırmadım
Çünkü bu sabah ki testimde negatif çıktıı malesef
Dünkide öyleydi
Kan testinr gerek duymadım böyle çıkınca
Reglim henüz gelmedi, 28. gün bugün
Çatlatma iğnesinide 14 ünde vurulmustun
Normal sartlarda bugün olması lazımdı
Regli bekliyorum bende, sonra yine doktoe yolları tedaviler =)

Sen naptin canım sende olcturucektin bugün?
Kuzuuum değerim 2702 çıkmışşş 505ti 4 günde 2000 olsa bile yetiyordu aslında… çok şükür çok
Aaa çok sevindim kuzum valla aynen bana da bi ay ilaçla adet ol demişti dinlememiştim iyi ki dinlememişim senin de inşallah öyle olur kuzum çok dua edicem sağlıkla kavuşalım bebişlerimize

Anladım canım hayırlısı olsun. Allah biliyor ya ben ilk negatifi gördüğümde üzüldüm ama erken mi acaba oldu. Sonra adet olunca bı rahatlama geldi sana anlatamam. Sanki kasilmisim da sonra rahatlamıştım gibi. Bu ay kafam daha rahat. Tekrar başladım tedaviye. Hatta doktor bu ay bekle dedi, bı düşündüm bu ay beklesem mi diye. Sonra boş geçmek istemedim. Hakkımızda hayırlısi olsun kuzum

Yaaaaaaaaa Geliyor bebiiiiissss Allah'ım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin canım benim çok sevindim çok. İrtibati koparmayalim ama

Valla bende çok üzüldüm kuzu
2 senede çok negatif gördüm ama bu sefer iğne ilaç falan olunca çok ümitliydim
Ama hayırlısı diyelim napalım
Bende hala regl olmadım ki şaşmaz pek, sabah sağlık ocağında test yaptırdım yarın çıkar muhtemelen negatifte
Sonraki günde doktora gidicem bende regl olmayınca kist falan olabilir mi diye korktum

Senin iğneden ne kadar zaman sonra olmustu regl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…