- 15 Haziran 2021
- 358
- 222
- 23
Baktı canım geçen ay Lh hormunuKuzum hormonlara o gün bakıyorlar bide hemen ilaca başlamak için heralde 2.gün çağırıyorlar ama çok önemli değil merak etme. Benim son adetim çok saçma geldiği için anlayamamıştım falan 2.günü gidecektim ama gelmedi diye gitmedim meğer o adetmiş neyse yani ben de 4.gün gittim haplara da o gün başladım hormonlara da baktı merak etme sorun olmaz. Baktı mı bilmiyorum ama bakmadıysa sabah 9-10 arası aç karnına gidersen prolaktin de baksın kesinlikle söyle sen. Yüksek olunca gebeliğe engel oluyormuş ufak bi hapla düzeliyor hemen bi arkadaşıma olmuştu. Haberin olsun canım
Femera canım, normalmiş tamam rahatladımTedavi dediğin klomen falan gibi bişeyse ben reglimin besinci günü baslamıstım canım
Yaaaaa yirimİğne günü hariç 12. Günüm
Sizce durum nedir kızlar =)
Dün yoktu çizgi hiç
Bugün var gibi silik baya ama
Dün olmayıp bugün olması ümitlendiriyor beni=)
BidePembeAnkaKusu sen iğne günüde dahil mi 13. Gün yapmıstın testi =)
Aynen kuzu normal normal, sadece hormon testi bs isticek olur 2 3 bu günler daba uygunda ilaç için çok fark yokFemera canım, normalmiş tamam rahatladım
İnsallahhhYaaaaa yiriminşallah hayırlı haberler alırız kuzum. Pazartesi mutlaka bizede yaaaazzz
Lh başka kuzum prolaktin başka ona da baksa iyi olurBaktı canım geçen ay Lh hormunu
Lth ya gitti aklım canım, lth prolaktinLh başka kuzum prolaktin başka ona da baksa iyi olur
Amin kuzumAynen kuzu normal normal, sadece hormon testi bs isticek olur 2 3 bu günler daba uygunda ilaç için çok fark yok
İnsallahhh
Bakalım regli olmassam insallah haftasonu, pazartesi test durumuna göre kan vericem
İnsallah boşa ümitlenmiyorumdur=)
Öyle kuzuAmin kuzumgüzel haberlerini alicaz inşallah boşa yada değil umitlenmemek elde olmuyor ki
Aaa onu da ben bilmiyordum bak kusura bakma canımLth ya gitti aklım canım, lth prolaktin
inan bende süreç nasıl ilerliyor bilmiyorum kuzum , ama yinede ağustosta başlamak bana da mantıklı geldi, en azından biraz vücudum dinlenir belki gerek bile kalmaz :) . yumoş sağdan gelirse ne yapacağım inan bilmiyorum çok fazla düşünmekte istemiyorum . Yaşayıp görelim hep beraber , seninde inşallah herşey sorunsuz ilerler kuzum dualarım sizinleGünaydın kuzum çok iyi haber en azından plan belli. İnşallah hiç gerek kalmaz bunlara bu ay soldan gelir yumoşun ve bebiş olurAşılamada sağdaki yumoşlar büyürse yine de yapacak mı? Çok bilmiyorum ama spermleri direk tüpe mi bırakıyorlar canım? Sağlık çalışanı olman çok iyiymiş bu süreçte sana kolaylık olur Ben mühendisim her şey zor valla izin al falan bakalım nasıl olacak Ptesi tekrar kan ölçtürüp doktoruma söylücem ona göre gün vericek. Bende de durumlar böyle
inşallah kuzum amiinCanım çok güzel bir haber bu. Ben inanıyorum. Cidden kendiliğinden bile olabilir
inan bana aynen dediğin gibi , ben çocukluğumdan beri devlet hastanesine ayak basmış insan değilim . Ee sonrada kendim özellerde çalışmaya başladım ama cuma günü gittiğim hastane beni o kadar şaşırttı ki . İnan izin almak problem olmasa sürekli oraya giderim , o kadar iyi bir yaklaşımla karşıladılar ve bilgilendirdiler ki kaldı ki profesör , inanılmaz bir yoğunluğu var benim sağlık personeli olduğumu duyunca bekletmeden aldı sağolsun .Merhabalar dün bende kontrole gittiğimde bir bayan vardı sırada sohbet ederken bana dedi ki 15 yıl tüp bebekle uğraştım yanlış anlamazsınız devlete gidin hiçte düşündüğünüz gibi değil çok güzel ilgileniyolarlar buralarda servet harcamayin bir devletide düşünün demişti dünden beri benimde aklımda randevu sırası günü korkusu var çok zor alınıyor randevu diye çekiniyordum ama bende şansımı denicem sanırım devlette çünkü eğer hiç bir türlü olmazss tüp bebek özelde çok fazla bir yük bu durum beni çok korkutuyor belli bir yere kadar gücümüz var ama sürekli bunu deneme şansımız maddi olarak mümkün değil malesef
Canım naptın, test yaptiricaktin bugün?Öyle kuzu
Ümidimi kaybeetseydim zaten iki sene her ay aynı heyecanla testlere koşmazdımda işte =)
Eşimde bi yandan ümitli bi yandanda tutmadıysa yarın öbür gün regl olursun olmadan bişeyler yapsak diye başladıUmarım bişey olmaz gebertmek zorunda kalırım yoksa çocuğu
Sen naptin canım sende olcturucektin bugün?Günaydın kuzum çok iyi haber en azından plan belli. İnşallah hiç gerek kalmaz bunlara bu ay soldan gelir yumoşun ve bebiş olurAşılamada sağdaki yumoşlar büyürse yine de yapacak mı? Çok bilmiyorum ama spermleri direk tüpe mi bırakıyorlar canım? Sağlık çalışanı olman çok iyiymiş bu süreçte sana kolaylık olur Ben mühendisim her şey zor valla izin al falan bakalım nasıl olacak Ptesi tekrar kan ölçtürüp doktoruma söylücem ona göre gün vericek. Bende de durumlar böyle
Kuzummz test yaptırmadımCanım naptın, test yaptiricaktin bugün?
Kuzuuum değerim 2702 çıkmışşşSen naptin canım sende olcturucektin bugün?
Aaa çok sevindim kuzum valla aynen bana da bi ay ilaçla adet ol demişti dinlememiştim iyi ki dinlememişim senin de inşallah öyle olur kuzum çok dua edicem sağlıkla kavuşalım bebişlerimizePembeAnkaKusu bende bugün gittim doktora. Doktor beni başından savmaya çalıştı sanki, İzmir'de hocası varmış ona yönlendirdi, stresli bı hastasın dedi ki bunu deme sebebi soru soruyor olmam. Devlet hastanesinden çıkıp daha yeni özel klinik açan bir doktor, O kadar alışmışlar ki sorgulanmadan biseyler yapmaya özel klinik mantığını oturtamiyor. Dedim ben sizi sevdim, tedavinizde başarılı oldu. Aaa dedi şaşırdı ben gıcık oluyorsunuz sandım dedi. Bende dedim bende bana gıcık olduğunuzu düşünüyordum güldük değişik bir kadın ama dediğim gibi tedavi çalıştı. Şimdi bana dedi birkaç ay ara verelim kilo ver hemde stresini azalt. Bende dedim beklemek stresi arttırıyor. Siz yazın ilacı ben verdiğim karara göre hareket edym. Bu ay tedavi olmayacaktım ama sonradan olmaya karar verdik eşimle. İçtim bakalım sabah dozunu. Gidicem 6. Gün
Anladım canım hayırlısı olsun. Allah biliyor ya ben ilk negatifi gördüğümde üzüldüm ama erken mi acaba oldu. Sonra adet olunca bı rahatlama geldi sana anlatamam. Sanki kasilmisim da sonra rahatlamıştım gibi. Bu ay kafam daha rahat. Tekrar başladım tedaviye. Hatta doktor bu ay bekle dedi, bı düşündüm bu ay beklesem mi diye. Sonra boş geçmek istemedim. Hakkımızda hayırlısi olsun kuzumKuzummz test yaptırmadım
Çünkü bu sabah ki testimde negatif çıktıı malesef
Dünkide öyleydi
Kan testinr gerek duymadım böyle çıkınca
Reglim henüz gelmedi, 28. gün bugün
Çatlatma iğnesinide 14 ünde vurulmustun
Normal sartlarda bugün olması lazımdı
Regli bekliyorum bende, sonra yine doktoe yolları tedaviler =)
Yaaaaaaaaa Geliyor bebiiiiissssKuzuuum değerim 2702 çıkmışşş505ti 4 günde 2000 olsa bile yetiyordu aslında… çok şükür çok
Aaa çok sevindim kuzum valla aynen bana da bi ay ilaçla adet ol demişti dinlememiştim iyi ki dinlememişim senin de inşallah öyle olur kuzum çok dua edicem sağlıkla kavuşalım bebişlerimize
Valla bende çok üzüldüm kuzuAnladım canım hayırlısı olsun. Allah biliyor ya ben ilk negatifi gördüğümde üzüldüm ama erken mi acaba oldu. Sonra adet olunca bı rahatlama geldi sana anlatamam. Sanki kasilmisim da sonra rahatlamıştım gibi. Bu ay kafam daha rahat. Tekrar başladım tedaviye. Hatta doktor bu ay bekle dedi, bı düşündüm bu ay beklesem mi diye. Sonra boş geçmek istemedim. Hakkımızda hayırlısi olsun kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?