içini ferah tut , işe yarayacak ve yumoşlar büyüyecek :) masaj yapmayı ihtal etme youtube de yumurtalama masajları varİnsan stres yapmayım akışına bırakayım diyor ama yinede olmuyor bekliyorsun ne olacak nasıl olacak diye o bile insanı geriyor Femara ile alakalı güzel şeyler okudum umarım banada fayda eder
Cok tesekkur ederım amiin ınsallah rabbim ısteyen herkese nasıp etsınrabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin canım benim o kadar mutlu oldum ki sizin adınıza , bizlerede dua et yarın hsgye giriyorum
Ne yaptın kuzummmAyyy hadi inşallaho kadar alışmışım ki negatiflere. Hep kötüye yoruyorum
Biraz saat geçsin diye bekliyorum akşamustune doğru gidip kan vericemNe yaptın kuzummm
Ben beklemece valla bazen rahmin sağ tarafında batma gibi oluyor bide biraz akıntı var yeni olarak diğerleri aynıBiraz saat geçsin diye bekliyorum akşamustune doğru gidip kan vericemlekelenme kesildi ama. Bugünde devam etseydi kesin adet oluyorum derdim .
Sen ne durumdasın, kendi derdime düştüm seni unuttum. Var mı farklı bir semptom falan ?
Olur mu hiç öyle şey. Beraber beklicez bebisleri inşallahBen beklemece valla bazen rahmin sağ tarafında batma gibi oluyor bide biraz akıntı var yeni olarak diğerleri aynıamaaan boşver sen beni yerleşme kanamasıydı o galiba ya kesilmiş de bak çok heyecanlandım senin için
Çok umitlendim çok. Herşey uyuyor gibi duruyor. Hiç bukadar olmamıştı. Negatifse napicam hiç bilmiyorum.Ben beklemece valla bazen rahmin sağ tarafında batma gibi oluyor bide biraz akıntı var yeni olarak diğerleri aynıamaaan boşver sen beni yerleşme kanamasıydı o galiba ya kesilmiş de bak çok heyecanlandım senin için
Ayy evet inşallah eşine şimdiye kadar aldığı en güzel hediyeyi verirsinOlur mu hiç öyle şey. Beraber beklicez bebisleri inşallahbende heyecanlıyım ama dediğim gibi biraz erteliyorum, negatifse uzulucem eşimin gününü de mahvetmek istemiyorum. Şimdi gidiyorum kan vermeye. Akşama doğru bakicam sonuca
Dimi ya ben de senden çok umutluyum kuzum belirtilerin çok uyuyor yerleşme kanaması gibi yaşadığın şey de hadi hayırlısıÇok umitlendim çok. Herşey uyuyor gibi duruyor. Hiç bukadar olmamıştı. Negatifse napicam hiç bilmiyorum.
Bu arada benimde sağ tarafta batmayla başladi. Arkadaşım 5 haftalık hamileyken solda batma oluyordu, doktoru genelde sağda olur demiş
Ben naptım bı bilsen. Kasiniriyorum resmen. Birdaha isyerinden cikamam diye kan vermeye gittigimde yoldan bı tane patik aldım. Akşam yemeğe cikicaz. Orada bakicam, pozitifse bunu vericem asıl hediyen diye. Kendime acı çektirmeye bayılıyorum galibaAyy evet inşallah eşine şimdiye kadar aldığı en güzel hediyeyi verirsin
Dimi ya ben de senden çok umutluyum kuzum belirtilerin çok uyuyor yerleşme kanaması gibi yaşadığın şey de hadi hayırlısıAy valla benim de sağ bacağım da ağrıyor sanki
Benimde biara sağdaki ağrı bacaklarıma vurmuştu. Üst bacak tarafına.Ayy evet inşallah eşine şimdiye kadar aldığı en güzel hediyeyi verirsin
Dimi ya ben de senden çok umutluyum kuzum belirtilerin çok uyuyor yerleşme kanaması gibi yaşadığın şey de hadi hayırlısıAy valla benim de sağ bacağım da ağrıyor sanki
Bu arada gebelik testi de aldım. Ona bakicam yemeğe gitmeden önce. Negatifse direk dank diye yemekte gormiyim dedimAyy evet inşallah eşine şimdiye kadar aldığı en güzel hediyeyi verirsin
Ay yerim ben o patiği hadi bakalım inşallah ya üzülmeni hiç istemiyorum kuzum ama o lekeler neden olsun ki durdu da dedin ay ne bileyimBen naptım bı bilsen. Kasiniriyorum resmen. Birdaha isyerinden cikamam diye kan vermeye gittigimde yoldan bı tane patik aldım. Akşam yemeğe cikicaz. Orada bakicam, pozitifse bunu vericem asıl hediyen diye. Kendime acı çektirmeye bayılıyorum galibadereyi görmeden paçaları sıvadık, hadi bakalım
Ben geriden geliyorum ama aynı şeyler oluyo resmen bir de lekelenme olursa yok artık dicemBenimde biara sağdaki ağrı bacaklarıma vurmuştu. Üst bacak tarafına.
Adet olcak gibi ağrım var ama
Ama bak moralim bozulur yemekte dersen dönünce yap daha bitmemiş olur doğum günü evde verirsinBu arada gebelik testi de aldım. Ona bakicam yemeğe gitmeden önce. Negatifse direk dank diye yemekte gormiyim dedim
Aynen aynı gidiyoruz zaten 3 gün vardı aramızda daAy yerim ben o patiği hadi bakalım inşallah ya üzülmeni hiç istemiyorum kuzum ama o lekeler neden olsun ki durdu da dedin ay ne bileyim
Ben geriden geliyorum ama aynı şeyler oluyo resmen bir de lekelenme olursa yok artık dicem
Ama bak moralim bozulur yemekte dersen dönünce yap daha bitmemiş olur doğum günü evde verirsinyani ben çok umutluyum senden de gaza da getirmeyeyim
Sen kanı nereye verdin 1 saat içinde çıkıyor normalde kuzumAynen aynı gidiyoruz zaten 3 gün vardı aramızda da
Onuda düşünüyorumama zaten lokanta 21:30 a kadar açık, sonlara doğru bakarım artık
Kızlar ümitsizliğiniz aynı ben bende hep oyle dusunuyodum hatta karnımda agrı olunca adet agrısı dıye beklıyodum ümitsiz olma bellı olmaz belkı tutundu minnoşunAynen aynı gidiyoruz zaten 3 gün vardı aramızda da
Onuda düşünüyorumama zaten lokanta 21:30 a kadar açık, sonlara doğru bakarım artık
Tınaztepe. Çıkıyor ama ben bakmıyorumSen kanı nereye verdin 1 saat içinde çıkıyor normalde kuzum
Ahh aminn inşallahKızlar ümitsizliğiniz aynı ben bende hep oyle dusunuyodum hatta karnımda agrı olunca adet agrısı dıye beklıyodum ümitsiz olma bellı olmaz belkı tutundu minnoşun
Ay hadi İnşallah. Güzel haberlerini bekliyoruz, mutlaka yaz bize. Valla umut oldun banaBende doktorumla konustum adam cok sevındı ben demıstım sana dedı o bana ılk gıttıgımde en fazla 3 ay verıyorum sana demıstı cubku sorun yok sadece pko var demıstı walla şaşırdım bende hıc beklemıyodum cumartesı gunune cagırdı belkı kese gozukur dedı
Ben zateb duzensız adet oluyorum klomenden dolayı gecen ay adet olmustum bu ay 19 unda olmam gerekıyodu ama bıkac gun oncesınde adet oncesı agrılar oldu oyuzden bende kendı kendıme adet olcam bellı dedım benden leke falan gelmedı onu bılmıyorum ama suanda bıle kasıklarda arada agrı varAhh aminn inşallahsenin adete yakın, arada gireen şiddetli ağrın oldu mu? Dün kahverengimsi kan lekelenmesi oldu ya ondan beri tribe girdim, adet olacak misin gibi ağrı. Ama devamı gelmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?