pko ,femara , ovitrelle ve beklemek ..

inan stres o kadar etkiliyor ki , ben bazen işimi bile bırakmayı düşünüyorum tüm gün aşırı stresle çalıştığım için asla kafam rahat değil
İnsan stres yapmayım akışına bırakayım diyor ama yinede olmuyor bekliyorsun ne olacak nasıl olacak diye o bile insanı geriyor Femara ile alakalı güzel şeyler okudum umarım banada fayda eder

Aynı şeyi diyor adet gibi gelmediği sürece bekletecek demek ki progestan vermeyecek… Bence sen yine de test yaptır
Bencede bozdum niyeti yarın gidip yaptırıcam. Hem eşimin doğum günü korkuyordum o gün yapmaya. Negatif çıkarsa çok üzülürüm gün mahvolur diye ama yaptiriyim gece bakarım

Amın canım saol darısı herkese ınsallah 380 cıktı sonuc
Senin iki haftalık değil galiba. Arkadaşım daha adet gününden 2 gün önce idrarla öğrenmişti. Öğrendikten 5 gün sonrada kan vermeye gitti. Yani onun 4 hafta 5 günlük sayiliyorken betası 235 ti. En son gelmeyen değil ondan önceki adet gününü sayiyorlarms.

Bencede bozdum niyeti yarın gidip yaptırıcam. Hem eşimin doğum günü korkuyordum o gün yapmaya. Negatif çıkarsa çok üzülürüm gün mahvolur diye ama yaptiriyim gece bakarım
Kızlar ınsallah hayırlısıyla olur umutsuz olmayın walla bende eşimin ıstegıyle yaptım test yoksa bana kalsa adet olcam kasıgımda agrı var dedım kısmet kızlar ınsallah hepımızın hakkında hayırlısı olsun

Nasıl kız okadar olamazkı ılıskı gunlerı bellı tabı gec dollenme falan olduysa bılemem de dur bakalım dr anlar heralde be kadr oldugunu

Pozitif çıkarsa da ne kadar güzel olur ama yaaa inşallah güzel haberler alırsın

Nasıl kız okadar olamazkı ılıskı gunlerı bellı tabı gec dollenme falan olduysa bılemem de dur bakalım dr anlar heralde be kadr oldugunu
Evet seninki 4 haftalık falan sayılıyor yumurtlama üzerinden 2 hafta geçince 4 haftalık sayılıyorsun çünkü yumurtanın büyümeye başladığı günden yani son adet tarihinden sayılıyor hafta canım

AY bılmıyorum yarın arıcam dr bakalım ne dıcek
Sen bilirsin zaten doktor sana sormuyor bakacaksa bakıyor hatta iyi bi doktorsa öyle bakar çünkü başlarda karından görünmez daha geç görünür. Ben neler gördüm burda gitmiş doktor saçma sapan karından bakmış kese görünmüyo diye de korkutmuş gebeyi halbuki karından daha geç görünüyor kız kendini yedi dış gebelik mi diye

Evet bende once arayacagım gel derse gıdıcem walla o hafta ıslerınden hıc anlamıyorum ben sonuc kagıdında aralık olarak 2-3 hafta kısmında yazıyo ama bılemıcem

Evet bende once arayacagım gel derse gıdıcem walla o hafta ıslerınden hıc anlamıyorum ben sonuc kagıdında aralık olarak 2-3 hafta kısmında yazıyo ama bılemıcem
O aralıklar çok geniş oluyor bi değer bir kaç farklı aralığa uyabiliyor. Son adet tarihine göre bakıyor doktorlar. Bak böyle yazıyor hastanenin sitesinde aşağıya yapıştırdım. Hem 3e hem 4e hatta 5e bile uyuyorsun zaten. Önemli olan kese boyutu o da satla uyumlu oluyor geç döllenme olmadıysa.

Yaa canım benm ne zahmet ettın evet bende gordum dıkkatlı bakınca 4 haftaya da uyuyor gec dollenmeyı anlar dr heralde dımı yanı bılınır o

Yaa canım benm ne zahmet ettın evet bende gordum dıkkatlı bakınca 4 haftaya da uyuyor gec dollenmeyı anlar dr heralde dımı yanı bılınır o
Bilir bilir için rahat olsun ne demek canım ben paylaşmayı severim inşallah güzel haberlerini alalım da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…