İnsan stres yapmayım akışına bırakayım diyor ama yinede olmuyor bekliyorsun ne olacak nasıl olacak diye o bile insanı geriyor Femara ile alakalı güzel şeyler okudum umarım banada fayda ederinan stres o kadar etkiliyor ki , ben bazen işimi bile bırakmayı düşünüyorum tüm gün aşırı stresle çalıştığım için asla kafam rahat değil
BencedeAynı şeyi diyor adet gibi gelmediği sürece bekletecek demek ki progestan vermeyecek… Bence sen yine de test yaptır
AY bılmıyorum yarın arıcam dr bakalım ne dıcekNeden kız herkese bakıyorlar için rahatlar keseyi görürsen ne güzel
Senin iki haftalık değil galiba. Arkadaşım daha adet gününden 2 gün önce idrarla öğrenmişti. Öğrendikten 5 gün sonrada kan vermeye gitti. Yani onun 4 hafta 5 günlük sayiliyorken betası 235 ti. En son gelmeyen değil ondan önceki adet gününü sayiyorlarms.Amın canım saol darısı herkese ınsallah 380 cıktı sonuc
Kızlar ınsallah hayırlısıyla olur umutsuz olmayın walla bende eşimin ıstegıyle yaptım test yoksa bana kalsa adet olcam kasıgımda agrı var dedım kısmet kızlar ınsallah hepımızın hakkında hayırlısı olsunBencedebozdum niyeti yarın gidip yaptırıcam. Hem eşimin doğum günü korkuyordum o gün yapmaya. Negatif çıkarsa çok üzülürüm gün mahvolur diye ama yaptiriyim gece bakarım
Nasıl kız okadar olamazkı ılıskı gunlerı bellıSenin iki haftalık değil galiba. Arkadaşım daha adet gününden 2 gün önce idrarla öğrenmişti. Öğrendikten 5 gün sonrada kan vermeye gitti. Yani onun 4 hafta 5 günlük sayiliyorken betası 235 ti. En son gelmeyen değil ondan önceki adet gününü sayiyorlarms.
Amin canım inşallahKızlar ınsallah hayırlısıyla olur umutsuz olmayın walla bende eşimin ıstegıyle yaptım test yoksa bana kalsa adet olcam kasıgımda agrı var dedım kısmet kızlar ınsallah hepımızın hakkında hayırlısı olsun
Yok teorik olarak öyle sayiyorlarms bende çok şaşırdımNasıl kız okadar olamazkı ılıskı gunlerı bellıtabı gec dollenme falan olduysa bılemem de dur bakalım dr anlar heralde be kadr oldugunu
Yok teorik olarak öyle sayiyorlarms bende çok şaşırdımgaliba döllenmeyi değil o yumurtayı sayıyorlar
Haber ver mutlakaNasıl kız okadar olamazkı ılıskı gunlerı bellıtabı gec dollenme falan olduysa bılemem de dur bakalım dr anlar heralde be kadr oldugunu
Tamam canım burdan yazarım sızeHaber ver mutlaka
Pozitif çıkarsa da ne kadar güzel olur ama yaaa inşallah güzel haberler alırsınBencedebozdum niyeti yarın gidip yaptırıcam. Hem eşimin doğum günü korkuyordum o gün yapmaya. Negatif çıkarsa çok üzülürüm gün mahvolur diye ama yaptiriyim gece bakarım
Senin iki haftalık değil galiba. Arkadaşım daha adet gününden 2 gün önce idrarla öğrenmişti. Öğrendikten 5 gün sonrada kan vermeye gitti. Yani onun 4 hafta 5 günlük sayiliyorken betası 235 ti. En son gelmeyen değil ondan önceki adet gününü sayiyorlarms.
Evet seninki 4 haftalık falan sayılıyor yumurtlama üzerinden 2 hafta geçince 4 haftalık sayılıyorsun çünkü yumurtanın büyümeye başladığı günden yani son adet tarihinden sayılıyor hafta canımNasıl kız okadar olamazkı ılıskı gunlerı bellıtabı gec dollenme falan olduysa bılemem de dur bakalım dr anlar heralde be kadr oldugunu
Sen bilirsin zaten doktor sana sormuyor bakacaksa bakıyorAY bılmıyorum yarın arıcam dr bakalım ne dıcek
Evet bende once arayacagım gel derse gıdıcem walla o hafta ıslerınden hıc anlamıyorum benSen bilirsin zaten doktor sana sormuyor bakacaksa bakıyorhatta iyi bi doktorsa öyle bakar çünkü başlarda karından görünmez daha geç görünür. Ben neler gördüm burda gitmiş doktor saçma sapan karından bakmış kese görünmüyo diye de korkutmuş gebeyi halbuki karından daha geç görünüyor kız kendini yedi dış gebelik mi diye
O aralıklar çok geniş oluyor bi değer bir kaç farklı aralığa uyabiliyor. Son adet tarihine göre bakıyor doktorlar. Bak böyle yazıyor hastanenin sitesinde aşağıya yapıştırdım. Hem 3e hem 4e hatta 5e bile uyuyorsun zaten. Önemli olan kese boyutu o da satla uyumlu oluyor geç döllenme olmadıysa.Evet bende once arayacagım gel derse gıdıcem walla o hafta ıslerınden hıc anlamıyorum bensonuc kagıdında aralık olarak 2-3 hafta kısmında yazıyo ama bılemıcem
Yaa canım benm ne zahmet ettınO aralıklar çok geniş oluyor bi değer bir kaç farklı aralığa uyabiliyor. Son adet tarihine göre bakıyor doktorlar. Bak böyle yazıyor hastanenin sitesinde aşağıya yapıştırdım. Hem 3e hem 4e hatta 5e bile uyuyorsun zaten. Önemli olan kese boyutu o da satla uyumlu oluyor geç döllenme olmadıysa.
Eki Görüntüle 2874333
Bilir bilir için rahat olsunYaa canım benm ne zahmet ettınevet bende gordum dıkkatlı bakınca 4 haftaya da uyuyor gec dollenmeyı anlar dr heralde dımı yanı bılınır o
Insallah canım sızınde guzel haberlerınızı alırız burdan paylasırsınızBilir bilir için rahat olsunne demek canım ben paylaşmayı severim inşallah güzel haberlerini alalım da
Ayyy hadi inşallahPozitif çıkarsa da ne kadar güzel olur ama yaaa inşallah güzel haberler alırsın
rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin canım benim o kadar mutlu oldum ki sizin adınıza , bizlerede dua et yarın hsgye giriyorumAmın canım saol darısı herkese ınsallah 380 cıktı sonuc
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?