• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

pko ,femara , ovitrelle ve beklemek ..

zeynebK

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2020
106
69
28
26
Kızlar merhaba hatırlayanlarınız vardır mutlaka , sağlık personeli olduğumu ve aralık ayında klomen denediğimi ve klomenın bende kesinlikle fayda etmediğinden bahsetmiştim çünkü yumoşlar 6,7 mm de kalakaldı .... Multipolikistik olduğum için doktorcuğum bir sonra ki ay femara deneyelim klomen sende fayda etmedi demişti ... Vee ben aşırı duygusala bağladığım için ara vermek istediğimi söyledim böylelikle korunmasız geçen 5 ay daha mutlu bir haber alamamıştım tam aksine aşırı düzensiz reglilerle uğraştım tarlusallar duphastonlar hormonlar tavaan ben dipp :( mayısın 15 i reglim basladı 5. gün boyunca günde 2 kez femaracığımı içmeye basladım , yine takibe gitmeyecektim ama ilaçlar hayvan gibi pahalandığı için riske atmak istemedim :) 11. doktorcuğuma gittim sağda 1 yumurtam 13,5 mm olmuş 2 gün sonra tekrar gittim 17,5 mm olmuş , ve canım doktorum 2 gün sonra çatlatma iğneni alıp gel vuruyoruz dedi ben hemen eczaneye 2 tane ovitrellemi almaya gittim cumartesi sabahı tekrar gittim ve 23 mm olmuştu yumoşum ben şoook :))) sağlı sollu 2 adet çatlatma iğnemizi besmele çekerek vurduk doktor beyciğimle . ve 36 -48 saat kuralına uymadan yumurtan çok büyük hemen bugün karı koca olun bugün muhtemelen çatlayacak dedi ve çarşambaya yani bu güne kadar her geceyi değerlendirdik , normalde çok severek yapmama rağmen bu iğnenin etkisiyle sanırıyoum konsantrasyon kısmında sorun yaşadım ama olsunduu ... nadir de olsa kasık ağrım oldu bu 5 gün içerisinde ekstradan progestan kullanmaya basladım oiğne günü ovulasyon testinde pik gördüm ki bu zaten çok normaldı simdi 10 güne belli olacak ve eşimle birlikte beklemedeyiz . Çok ümit edip hayal kırıklığına uğramak istemiyorum ama hazır babalar günü de yaklaşıyorken eşime böyle bir müjde verirsem bence harika olur . İnşallah tüm isteyen kız kardeşlerim en kısa zamanda bebişlerine kavuşur . Biz eşimle elimizden geleni yaptık diye düşünüyorum gerisi Rabbimin takdirine kalmış lütfen dualarınıza benide katmayı unutmayın , teşekkürler :)

Kızlar merhaba hatırlayanlarınız vardır mutlaka , sağlık personeli olduğumu ve aralık ayında klomen denediğimi ve klomenın bende kesinlikle fayda etmediğinden bahsetmiştim çünkü yumoşlar 6,7 mm de kalakaldı .... Multipolikistik olduğum için doktorcuğum bir sonra ki ay femara deneyelim klomen sende fayda etmedi demişti ... Vee ben aşırı duygusala bağladığım için ara vermek istediğimi söyledim böylelikle korunmasız geçen 5 ay daha mutlu bir haber alamamıştım tam aksine aşırı düzensiz reglilerle uğraştım tarlusallar duphastonlar hormonlar tavaan ben dipp :KK43: mayısın 15 i reglim basladı 5. gün boyunca günde 2 kez femaracığımı içmeye basladım , yine takibe gitmeyecektim ama ilaçlar hayvan gibi pahalandığı için riske atmak istemedim :) 11. doktorcuğuma gittim sağda 1 yumurtam 13,5 mm olmuş 2 gün sonra tekrar gittim 17,5 mm olmuş , ve canım doktorum 2 gün sonra çatlatma iğneni alıp gel vuruyoruz dedi ben hemen eczaneye 2 tane ovitrellemi almaya gittim cumartesi sabahı tekrar gittim ve 23 mm olmuştu yumoşum ben şoook :))) sağlı sollu 2 adet çatlatma iğnemizi besmele çekerek vurduk doktor beyciğimle . ve 36 -48 saat kuralına uymadan yumurtan çok büyük hemen bugün karı koca olun bugün muhtemelen çatlayacak dedi ve çarşambaya yani bu güne kadar her geceyi değerlendirdik , normalde çok severek yapmama rağmen bu iğnenin etkisiyle sanırıyoum konsantrasyon kısmında sorun yaşadım ama olsunduu ... nadir de olsa kasık ağrım oldu bu 5 gün içerisinde ekstradan progestan kullanmaya basladım oiğne günü ovulasyon testinde pik gördüm ki bu zaten çok normaldı simdi 10 güne belli olacak ve eşimle birlikte beklemedeyiz . Çok ümit edip hayal kırıklığına uğramak istemiyorum ama hazır babalar günü de yaklaşıyorken eşime böyle bir müjde verirsem bence harika olur . İnşallah tüm isteyen kız kardeşlerim en kısa zamanda bebişlerine kavuşur . Biz eşimle elimizden geleni yaptık diye düşünüyorum gerisi Rabbimin takdirine kalmış lütfen dualarınıza benide katmayı unutmayın , teşekkürler :)
Inşallah tutmuştur canımm 🙏🌸

İnşallah olmuştur canım 🤲🏻💙 biz de 2 yıldır istiyoruz bir kaybımız var maalesef... Geçen ay yumurtlama olmadı ve rahim duvarım kalınlaşmadı o yüzden bu ay ilk kez femara kullandım 5 gün hergün 1 adet olacak şekilde verdi doktorum. Ptesi bitti. Yarın kontrolüm var inşallah benim de yumoşlar büyümüştür 🤲🏻🐣 aşırı düzensiz adetim hormonlar iyice sapıttı işe yaramıcak diye korkuyorum 🙁

İnşallah olmuştur canım 🤲🏻💙 biz de 2 yıldır istiyoruz bir kaybımız var maalesef... Geçen ay yumurtlama olmadı ve rahim duvarım kalınlaşmadı o yüzden bu ay ilk kez femara kullandım 5 gün hergün 1 adet olacak şekilde verdi doktorum. Ptesi bitti. Yarın kontrolüm var inşallah benim de yumoşlar büyümüştür 🤲🏻🐣 aşırı düzensiz adetim hormonlar iyice sapıttı işe yaramıcak diye korkuyorum 🙁
Öncelikle yumurtalarının femaraya tepki vermesi için yumurtalıık masajı yapabilirsin ben regli bitince 1 hafta boyunca her gece bebek yağıyla 15 dakıka kadar yaptım youtube da videoları mevcut , ve inanın o büyümeyen yumurtalar kocaman oldular relax olup arkanıza yaslanın kafanızı oraya yormayın , insallah çok çok iyi olursunuz ve cevap alırısınız dularım isteyen herkese , sevgiler

Öncelikle yumurtalarının femaraya tepki vermesi için yumurtalıık masajı yapabilirsin ben regli bitince 1 hafta boyunca her gece bebek yağıyla 15 dakıka kadar yaptım youtube da videoları mevcut , ve inanın o büyümeyen yumurtalar kocaman oldular relax olup arkanıza yaslanın kafanızı oraya yormayın , insallah çok çok iyi olursunuz ve cevap alırısınız dularım isteyen herkese , sevgiler
ve femara cidddi anlamda rahmi kalınlaştırıyor , bu gayet iyi bir ilaç

ve femara cidddi anlamda rahmi kalınlaştırıyor , bu gayet iyi bir ilaç
Çok sağ ol canım 💙 dün kontrole gittim çok az kalınlaşmış ve 3 yumurta çok az büyümüş 9-10 mm o yüzden hızlandırmak için fostimon 75lik iğne verdi 3 gün kullanıp ptesi tekrar gidicem bakalım büyürler inşallah 🙏🏻 Güzel haberlerini bekliyorum 🌸

Çok sağ ol canım 💙 dün kontrole gittim çok az kalınlaşmış ve 3 yumurta çok az büyümüş 9-10 mm o yüzden hızlandırmak için fostimon 75lik iğne verdi 3 gün kullanıp ptesi tekrar gidicem bakalım büyürler inşallah 🙏🏻 Güzel haberlerini bekliyorum 🌸
İnşallahh güzel arkadaşım dua ediyorum hepimize bol boll , umarım o güzel haberi almak hepimize nasip olur bende beklemedeyim ovitrellin 7. Günü 1 hafta sonra netleşecek , biraz sabırsız biraz da endişeliyim Rabbim hayırlısını versin 🤲🏻😻

canım gidebildin mi kontrole ne durumdasın ?

canım gidebildin mi kontrole ne durumdasın ?
Evet canım gittim tam istediğimiz gibi olmamış 4 gün daha 75lik fostimon iğne yapıp cuma tekrar gidicem 🤷🏼‍♀️ Pko yüzünden bütün yumurtalar büyümeye çalıştığı için en büyüğü tam büyüyemiyor doktor da dozu arttırırsam hepsi birden büyür tedaviyi iptal etmemiz ya da tüp bebeğe dönmemiz gerekir dedi… 4 gün daha böyle bakalım inşallah işe yarar 🙏🏻 Moralim bozuldu biraz 😔

İnşallahh güzel arkadaşım dua ediyorum hepimize bol boll , umarım o güzel haberi almak hepimize nasip olur bende beklemedeyim ovitrellin 7. Günü 1 hafta sonra netleşecek , biraz sabırsız biraz da endişeliyim Rabbim hayırlısını versin 🤲🏻😻
Senin durumlar nasıl belirti var mı inşallah bebişin gelir 🤲🏻🐣

Evet canım gittim tam istediğimiz gibi olmamış 4 gün daha 75lik fostimon iğne yapıp cuma tekrar gidicem 🤷🏼‍♀️ Pko yüzünden bütün yumurtalar büyümeye çalıştığı için en büyüğü tam büyüyemiyor doktor da dozu arttırırsam hepsi birden büyür tedaviyi iptal etmemiz ya da tüp bebeğe dönmemiz gerekir dedi… 4 gün daha böyle bakalım inşallah işe yarar 🙏🏻 Moralim bozuldu biraz 😔
hiç canını sıkma , bende de aynı sorun var ama femaraya dediğim gibi yanıt aldım ve büyüdü yumurtalar bugün iğnenin 10. günü 15. gün test yapacağım ama inan ne belirti var ne baska bişey .. ara ara sancım oluyor o kadar en ufak bir belirti yok 5 güne netleşir bakalım hayırılısı

hiç canını sıkma , bende de aynı sorun var ama femaraya dediğim gibi yanıt aldım ve büyüdü yumurtalar bugün iğnenin 10. günü 15. gün test yapacağım ama inan ne belirti var ne baska bişey .. ara ara sancım oluyor o kadar en ufak bir belirti yok 5 güne netleşir bakalım hayırılısı
Belirtiler değişiyor kafana takma inşallah olmuştur 🤲🏻💙 Ben femaraya da fostimona da tam cevap alamadım… Kendime iğne de yapıyorum artık daha ne yapıcam moralim çok bozuk. Hiçbir şey yapasım yok 🥺

Belirtiler değişiyor kafana takma inşallah olmuştur 🤲🏻💙 Ben femaraya da fostimona da tam cevap alamadım… Kendime iğne de yapıyorum artık daha ne yapıcam moralim çok bozuk. Hiçbir şey yapasım yok 🥺
inşallah öyle olmuştur, klomen kullanmışmıydın peki femaradan önce ?

Yok hayır ilk kez femara kullandım pko olduğu için o daha iyi oluyormuş normalde ama olmadı…
bu benim 2. kez femara kullanışım , ilkinde bende de işe yaramamıştı hele femardan önce klomen asla etki etmedi . 2 . kullanışımda femaradan güzel sonuç aldık , ama benim bu ayda olmazsa muhtemelen doktorum hsg çektirecek

bu benim 2. kez femara kullanışım , ilkinde bende de işe yaramamıştı hele femardan önce klomen asla etki etmedi . 2 . kullanışımda femaradan güzel sonuç aldık , ama benim bu ayda olmazsa muhtemelen doktorum hsg çektirecek
Anladım canım inşallah iyi sonuç alırsın ben 2 yıldır istiyorum birinci yılda anca gebelik olmuştu tam sevindik derken 8 haftalık kalbi durdu doktor bir kere oldu yine olur deyip aylarca oyaladı ben ısrar etmesem sabrım tükendi diye femara da vermeyecekti… Ben de hsg istiyorum gerek yok diyip duruyor delirmek üzereyim bıktım artık yoruldum.

kuzum dün diş ağrısına dayanamadım ve kan testi verdim ilaç kullanabilmek için iğnenin 11. günüydü ve sonuç negatif haber vermek istedim
Çatlatma iğnesinin mi 11.günüydü canım erken gibi biraz ama hayırlısı olsun denemeye devam inşallah bigün bizim de bebişlerimiz olucak 🤲🏻

Back