Gazi'lerimize sahip çıkıyoruzoff. çok kötü oldum. adam bitmiş zaten
Gazi'lerimize sahip çıkıyoruz
M matmazeldepresif bir ara TV'de Gazi'lerimizle ilgili bir haber vardı, çok geçti üstünden ama belki denk gelip seyretmişsindir, Komutanlar bomba ve mayınlar sonucu elini, kolunu, gözünü kaybeden Gazi'lerimizi ziyarete gitmişler, yanlış hatırlamıyorsam tedavi sonrası rehabilitasyon ünitesinde yapılmış çekimler, bir Gazi hiç unutmuyorum, uzun boylu olduğu belli bir Aslan parçası, Gözlerini kaybetmiş, Komutanım bana Gözlerimi verin diyordu, yazarken bile tüylerim diken diken
Kaç yıl geçti üstünden hala unutamam o Gazi'nin yüzünü, Komutanı'nın elini tutup Gözlerimi verin demesini
Vatanımızı koruyan Mehmetçik Er'iyle Çavuş'u, Yarbay'ı General'iyle özel statüde olmalı, SGK değil, devletin ayrı bir ödeneği, bütçesi olmalı bence, sağlık hizmetlerinden kusursuz ve sorunsuzca yararlanabilmeliler.
Biz onlara vatanımızı, namusumuz dediğimiz bayrağımızı emanet ediyoruz, protez kol bacak verilmiş, refah içinde yaşamışlar çok mu?
Eki Görüntüle 1618692
Bizim için Gözlerini feda eden Gazi, Gazi Hüseyin Özlük.
Ben unutmadım, unutamadım Gazi'mizi, vatanda unutmasın...
ben hatırladım şimdi resmini görünce sazda çalıyordu hatta
çok değil daha bu martta yaşanmış bu olay,akp liler seçimden sonra bas bas bağırıyor hdp ye oy verenlerin şehitlerde katkısı var
diye peki dağdan inme pkk ları davul zurnayla karşılayıp her tür olanağı sağlayanlar bizzat sorumlusu değil mi şehitlerimizin
bu iki yüzlülüğe giriyor
Hatırladın değil mi? Ben seyrettiğim günden beri unutamadım matmazelkaç sene geçti bilmiyorum ama yüzü hep gözümün önünde.
O verilen protezleri biliyorum, halbuki çok daha iyileri var, verilsin Gazi'lerimize, imkanı olan kendi imkanları dahilinde çabalıyor ama garibanlar Çaresiz
İçim dışım birdir, içimdeki dilimdedir, biz burda Gazilerimize Şehitlerimize ağlıyoruz tamam ama 2 gün sonra kendi hayatımıza dönüyoruz, Gazi ve Şehitlerin aileleri kendi gerçekleriyle başbaşa kalıyor.
Burdan böyle ay ben daha çok üzüldüm, sen az üzüldün yarışı yapılıyor ya kızıyorum, hiiiç kusura bakılmasın, üzülüyoruz da bir yere kadar, bak az sonra pc kapatsak Akşama ne yapsam, biricik kocişime ne pişirsem, kayınvalideme Şirin gözükeyimde en çok benle ilgilensin düşünceleriyle hayatın içine akıp gideceğiz, ya o aileler.
Bu yüzden kimse en çok ben demesin, en çok o aileler, acı tadanı yakar çünkü...
Elbette M matmazeldepresif 3 gün 5 gün 1 ay sonra bize sorsalar kaçının adını hatırlayacağız, mesela hiç Google'a bakmadan kaçımız 1-1,5 ay önce ilk şehit edilen askerin adını bir solukta söyleyecek, dürüst olayım ben hatırlamıyorum şahsen, en son Yarbay'ın kardeşi kaldı Aklımda, o da olay taze, cenazede olaylar oldu ve Günlerce Gündemden düşmedi diye ama 1,5 ay evvel evine şehit haberi giden Ana'nın hergün dilinde evladının adı.
O Gazi'nin yüzü gözümün önündeydi mesela, birde söylediği söz ama ismini netten bulup koydum, ne yer ne içer, ne yapar biliyor muyum? Hayır, çünkü ben kendi hayat mücadelemde koşturuyorum.
Bu yüzden diyorum üzüntü yarıştırmak olmuyor diye, Üzüldük tamam, en çok Üzüldük kabul, hüngür hüngür ağladıkta, eee sonra sonrası yok işte.
Insan kendi yitirdiklerinin acısını bile zamanla içine gömerken başkasının Acısını ne kadar taşıyabilir ki yüreğinde.
Biraz eleştiriyor gibi oluyorum hatta biraz değil epey bir eleştirdim ama durum bu, ben burda dövünüp ahh ahh demeye yetişemiyorsam Yürek diye taş taşımıyorum, hepsine yazmıyorum sadece, hepimiz öyle ama üzülüyoruzda işte o da bir yere kadar oluyor, ateş düştüğü yeri yakar zira.
Ben rahatsız olmadım bu davranıştan
Sonuçta bir tarafin tam zittina geçiyor ve benimsenildigi anlamına geliyor bu
Eleştirecek okadar şey varken bu hicc
PKK mecliste millet göğsünü gere gere onları desteklediğini söyledi burada ha bir de çözülme süreci rezaleti var
Var da var
Onların yanında bu davranış hoş bile
O zaman hep birlikte dislayalimNe güzel. O zaman ben de pkk ya katılayım sonra geri döneyim. Sonra bana altın hediye etsinler. Sizde rahatsız olmayın.
Dağdaki mikropları şehire yaydı bunlar
İhanetin adını adını açılım koydu bunlar.
Bencede kimse açılım demesin bizde gördük akp nin kürt açılımını bizede çözüm sürecinden açılımdan bahsetmesinlerO zaman hep birlikte dislayalim
Kesin çizgiler olsun ki iyiiyice kiruklensin her düşmanlık
O zaman geri dönenleri asalim keselim ki başka donenler olmasın bu neyin mantığı acaba
Kimse açılım demesin bana burda gördük pkk nin HDP kolunu gururla destekleyenleri
Açılımcilardan farkları neydi acaba