PKK’dan ayrılan genç evlendi, Davutoğlu bilezik gönderip, telefonla tebrik etti

valla rahatsız olan arkadaşlar neden rahatsız olduklarını sorgulasın bi bence, ayrıca gayette gündemle bağlantılı bi konu

ayrıca rahatsız olsanızda hiç bişey internetten silinip gitmiyor, yüzlerce haber sitesinde bu haber zaten duruyor, yani bu konuyu burda kapattırmanız (polemik yaratarak) güneşi balçıkla sıvamaya çalışmaktan başka bişey değil

valla rahatsız olan arkadaşlar neden rahatsız olduklarını sorgulasın bi bence, ayrıca gayette gündemle bağlantılı bi konu

ayrıca rahatsız olsanızda hiç bişey internetten silinip gitmiyor, yüzlerce haber sitesinde bu haber zaten duruyor, yani bu konuyu burda kapattırmanız (polemik yaratarak) güneşi balçıkla sıvamaya çalışmaktan başka bişey değil
aynen en gündemle bağlantılı konu bu. birde siyasette her konu bir gündemdir ve tarihtir. her söz önemlidir. zamanı yoktur. tarihe geçmiştir çünkü. iyi yapmışsın eline sağlık

Geçmiş geleceğin aynısıdır...

PKK lıları davul zurnayla sınırda karşılayan hükümetten ancak bu beklenirdi.

Gazı olup sakat kalan yada evlenen kaç askere bilezik gönderdiler acaba

Bileziği bırakın halini nedir diye sordular mi acaba
ne bileziği,parasını ödeyemedi diye protezlerine bile el konuyor:KK43:

yoo süper gerekli olmuş. geçmişi unutmamamız gerekir

ayrıca hortlatan egem değil chess. ve çokta eski bir tarih değil. mart ayı
Biliyorum ben Egem ablaya neden hortlattın demedim zaten..
biraz balık hafızalıyız ya,hükümetin bu yaptıkları hemen unutuluyor.arada hatırlamak da fayda var:KK66:
İşte bende onu diyorum hatırlatılınca bi faydası olmuyor diye. Sadece bu olanlara tekrar tekrar sinirleniyoruz.

ama demekki birilerini bu hortlatma rahatsız etti. neden acaba diye sorarlar adama:KK14::KK14::KK14:
Rahatsız olmadım, sadece sordum.. Ama rahatsız olan varsa neden acaba diye soralım tabi.

,
Evet haklısın herkes kendini bir sorgulasın önce.
İnternetten silinmiyor ama geçmiş olayları tekrar tekrar hatırlatmakta sinirleri bozmaktan başka bir işe yaramıyor.
Hani kimse "aa böyle olmuş o zaman akpeyi sorgulayalım" demiyor..

Off arkadaşlar ben rahatsız olmuşum gibi düşünüp, laf sokarcasına cevap yazmaya uğraşmayın ya..
Rahatsız olmadım, sadece habere çok şaşırdım ama mart ayında olduğunu öğrenince neden hortlatıldı diye sordum..
Kafanızda ne de güzel kurgulayıp laf sokmaya çalışıyorsunuz.. :KK70:

Yanlış bilmiyorsam gazı aylıkları 380 yada 400 TL ne komik değil mi

Oysa Suriyeliler 800 TL yardım alıyor

Bi PKK lıya bilezik takılıyor

Dağdan inenler davulla karşılanıp 2 bin 3 bin TL veriliyor

Şimdi soruyorum bunun neresi vicdanlı ve adaletli

Yada neresi muslumanlik din iman deniyor ya hak deniyor ya bunlar kül hakkına girmiyor mu

Bu PKK lıya bilezik takarak sözüm ona diğer PKK lıları iyi gorunup gelin demeye tesfike çağırıyor.

İyiden kas yapıtın derken de gözü çıkarıyor.

Sanki bi tarafta adaleti sağladı bi bu kaldı...pehhh

Yanlış bilmiyorsam gazı aylıkları 380 yada 400 TL ne komik değil mi

Oysa Suriyeliler 800 TL yardım alıyor

Bi PKK lıya bilezik takılıyor

Dağdan inenler davulla karşılanıp 2 bin 3 bin TL veriliyor

Şimdi soruyorum bunun neresi vicdanlı ve adaletli

Yada neresi muslumanlik din iman deniyor ya hak deniyor ya bunlar kül hakkına girmiyor mu

Bu PKK lıya bilezik takarak sözüm ona diğer PKK lıları iyi gorunup gelin demeye tesfike çağırıyor.

İyiden kas yapıtın derken de gözü çıkarıyor.

Sanki bi tarafta adaleti sağladı bi bu kaldı...pehhh
Haklisin ablacim bende kizdim.. Haberi ilk kez gordum, yeni oldu sandim meger eskiymis. Neden diye sorunca da beni Akp li yapip, bu yuzden rahatsiz oldugumu sandilar.. :-)
Her neyse sonucta olmamasi gereken bir sey.. İyice yuz vermek bence.. Teroristler bunlari gorup astarini da istiyorlar..

X