- 15 Aralık 2009
- 8.455
- 19.231
Ee hatırlayınca nolcakki?bazı şeylerin hatırlanması gerekir
Herkes yine bildiğini okuyacak Egem abla.
Çok gereksiz olmuş bence ta mart ayındaki konunun gündeme getirilmesi..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ee hatırlayınca nolcakki?bazı şeylerin hatırlanması gerekir
yoo süper gerekli olmuş. geçmişi unutmamamız gerekirEe hatırlayınca nolcakki?
biraz balık hafızalıyız ya,hükümetin bu yaptıkları hemen unutuluyor.arada hatırlamak da fayda varEe hatırlayınca nolcakki?
aynen en gündemle bağlantılı konu bu. birde siyasette her konu bir gündemdir ve tarihtir. her söz önemlidir. zamanı yoktur. tarihe geçmiştir çünkü. iyi yapmışsın eline sağlıkvalla rahatsız olan arkadaşlar neden rahatsız olduklarını sorgulasın bi bence, ayrıca gayette gündemle bağlantılı bi konu
ayrıca rahatsız olsanızda hiç bişey internetten silinip gitmiyor, yüzlerce haber sitesinde bu haber zaten duruyor, yani bu konuyu burda kapattırmanız (polemik yaratarak) güneşi balçıkla sıvamaya çalışmaktan başka bişey değil
ne bileziği,parasını ödeyemedi diye protezlerine bile el konuyorGeçmiş geleceğin aynısıdır...
PKK lıları davul zurnayla sınırda karşılayan hükümetten ancak bu beklenirdi.
Gazı olup sakat kalan yada evlenen kaç askere bilezik gönderdiler acaba
Bileziği bırakın halini nedir diye sordular mi acaba
yoo süper gerekli olmuş. geçmişi unutmamamız gerekir
Biliyorum ben Egem ablaya neden hortlattın demedim zaten..ayrıca hortlatan egem değil chess. ve çokta eski bir tarih değil. mart ayı
İşte bende onu diyorum hatırlatılınca bi faydası olmuyor diye. Sadece bu olanlara tekrar tekrar sinirleniyoruz.biraz balık hafızalıyız ya,hükümetin bu yaptıkları hemen unutuluyor.arada hatırlamak da fayda var
Rahatsız olmadım, sadece sordum.. Ama rahatsız olan varsa neden acaba diye soralım tabi.ama demekki birilerini bu hortlatma rahatsız etti. neden acaba diye sorarlar adama
,valla rahatsız olan arkadaşlar neden rahatsız olduklarını sorgulasın bi bence, ayrıca gayette gündemle bağlantılı bi konu
ayrıca rahatsız olsanızda hiç bişey internetten silinip gitmiyor, yüzlerce haber sitesinde bu haber zaten duruyor, yani bu konuyu burda kapattırmanız (polemik yaratarak) güneşi balçıkla sıvamaya çalışmaktan başka bişey değil
Haklisin ablacim bende kizdim.. Haberi ilk kez gordum, yeni oldu sandim meger eskiymis. Neden diye sorunca da beni Akp li yapip, bu yuzden rahatsiz oldugumu sandilar..Yanlış bilmiyorsam gazı aylıkları 380 yada 400 TL ne komik değil mi
Oysa Suriyeliler 800 TL yardım alıyor
Bi PKK lıya bilezik takılıyor
Dağdan inenler davulla karşılanıp 2 bin 3 bin TL veriliyor
Şimdi soruyorum bunun neresi vicdanlı ve adaletli
Yada neresi muslumanlik din iman deniyor ya hak deniyor ya bunlar kül hakkına girmiyor mu
Bu PKK lıya bilezik takarak sözüm ona diğer PKK lıları iyi gorunup gelin demeye tesfike çağırıyor.
İyiden kas yapıtın derken de gözü çıkarıyor.
Sanki bi tarafta adaleti sağladı bi bu kaldı...pehhh
Su anda gundeme ve bu eski olaya bakarak yorum yapacak kac tarafli var acaba? Ne diyebilecekler acaba?