olay o değilki. kendileri bunu yaparken hdpye laf etmeleri,hatta chpyi suçlamaları..Ben rahatsız olmadım bu davranıştan
Sonuçta bir tarafin tam zittina geçiyor ve benimsenildigi anlamına geliyor bu
Eleştirecek okadar şey varken bu hicc
PKK mecliste millet göğsünü gere gere onları desteklediğini söyledi burada ha bir de çözülme süreci rezaleti var
Var da var
Onların yanında bu davranış hoş bile
Meryem verdiğin cevap hiç soruya göre değil ama...Olayın dallanip budaklanmasini istemiyorum herkes dilediği gibi yorumlar zaten elestirilmem de normal ama yanlış anlaşılmaanlaşılmak istemiyorum
Evet bilezik falan abartı ama benim demek istedigim eğer dönenlere sahip cikilirsa dönmek isteyen çok olur ama dislanma olursa çoğu genci de kaybedebiliriz
Bu kandirilan kısım için geçerli
Ve beni bu olaydan daha çok rahatsız eden bir şey var o da burda göğsünü gere gere ben HDP ye oy verdim yeah diyenler
Acaba onlar nasıl düşünüyor u varsa bu da öyle bir mesele işteMeryem verdiğin cevap hiç soruya göre değil ama...
Ha ayrıca herkes kendinden sorumludur acaba onlar nasıl düşünüyorlar ki...
Yine yazıyorum konuya hani hdp meclise girerse kan akmayacaktı ne olduda bu kadar şehit verdik 7 hazirandan sonra acaba?
Bencede kimse açılım demesin bizde gördük akp nin kürt açılımını bizede çözüm sürecinden açılımdan bahsetmesinler
Acaba bizede sen anlat neydi farkları anlatında bilelim yahu bilmememk ayıp değil öğrenmemek ayıpmış
Hımm asmak kesmek güzeldir bulduğun yerde beslemeye çekmeyecen vuracan
Daha 13 yıl öncesine kadar kimse kürtüm yada türküm demiyordu ama maşallah birileri geldi ırk sorunu başladı malum kendinin ırkı ne bilen yok var mı bilen ?
Özellikle forumda gördüğüm, Türkler ben Türküm deme ihtiyacı hissetmezken Kürtler ben Kürdüm diye belirtiyor. Bunun sebebi nedir sence?birilerinin çıkıp kürdüm demesi neden sizi bu kadar rahatsız etmiş anlamış değilim.. Bir insan kürt ise ısrarla ona türküm dedirtebilir misiniz ?
Bende kürdüm.. Böyle ayrıştırdığınız sürece, bu topluma insan kazandıramazsınız..
Kürdistan gazisi olmasınlar da.az bile. tokiden ev verip, memur yapmalıydı.
Tamda anlatmak istediğim bu işte neden deme söyleme gereği duyuyorlar bende anlamadımÖzellikle forumda gördüğüm, Türkler ben Türküm deme ihtiyacı hissetmezken Kürtler ben Kürdüm diye belirtiyor. Bunun sebebi nedir sence?
bir düşün bakim neden ?Özellikle forumda gördüğüm, Türkler ben Türküm deme ihtiyacı hissetmezken Kürtler ben Kürdüm diye belirtiyor. Bunun sebebi nedir sence?
ben de katışıksız Türküm diyeyim madem size normal gelecek mi...bir düşün bakim neden ?
o da olur. bekleyelim görelim.Kürdistan gazisi olmasınlar da.