PKK’dan ayrılan genç evlendi, Davutoğlu bilezik gönderip, telefonla tebrik etti

Ben rahatsız olmadım bu davranıştan
Sonuçta bir tarafin tam zittina geçiyor ve benimsenildigi anlamına geliyor bu
Eleştirecek okadar şey varken bu hicc
PKK mecliste millet göğsünü gere gere onları desteklediğini söyledi burada ha bir de çözülme süreci rezaleti var
Var da var
Onların yanında bu davranış hoş bile
olay o değilki. kendileri bunu yaparken hdpye laf etmeleri,hatta chpyi suçlamaları..
şehitlere taziye sunarken bunları sanki kendileri yapmamış ve sebep buymuş gibi davranmaları..kısaca hem yapıp edip hemde o kadar kısa bir olan geçmişi bizlerin unutacağı gibi bir kanıya kapılmaları. buyrun mart konusu. halkı kimse balık hafızalı sanmasın. ya yaptığın şeyi sonuna kadar savun, . yada sus.
böyle insanlar kek yerine koymasın akp. . bizler bunamadık çok şükür

geçen bir üye chp ve apo bayrakları yanyana yazmış. çamur at izi kalsın. ya kardeşim bizleri aptal yerine koymayın artık.
chp çözüm sürecine karşı çıkan partilerdendi o dönem.
ha ben her zaman çözüm sürecini savundum. bu ayrı. ama yalan yanlış bilgilerle kalkıp iftira atılınca dayanamıyorum

Bu kadar laubalilik ve resmiyetsizligide hic dogru bulmuyorum.
Evet her daga cikip cayan insanlari geri kazanmak cok dogru. Onlara Is imkani ve as imkani saglanmasi cok iyi olur. Ama bunu bir kanunla bir kararla belirlenir ve uygulamaya gecer ve tüm gencler icin uygulanir.
Bu kadar abartiya gerek yok yani.

Olayın dallanip budaklanmasini istemiyorum herkes dilediği gibi yorumlar zaten elestirilmem de normal ama yanlış anlaşılmaanlaşılmak istemiyorum
Evet bilezik falan abartı ama benim demek istedigim eğer dönenlere sahip cikilirsa dönmek isteyen çok olur ama dislanma olursa çoğu genci de kaybedebiliriz
Bu kandirilan kısım için geçerli
Ve beni bu olaydan daha çok rahatsız eden bir şey var o da burda göğsünü gere gere ben HDP ye oy verdim yeah diyenler

Olayın dallanip budaklanmasini istemiyorum herkes dilediği gibi yorumlar zaten elestirilmem de normal ama yanlış anlaşılmaanlaşılmak istemiyorum
Evet bilezik falan abartı ama benim demek istedigim eğer dönenlere sahip cikilirsa dönmek isteyen çok olur ama dislanma olursa çoğu genci de kaybedebiliriz
Bu kandirilan kısım için geçerli
Ve beni bu olaydan daha çok rahatsız eden bir şey var o da burda göğsünü gere gere ben HDP ye oy verdim yeah diyenler
Meryem verdiğin cevap hiç soruya göre değil ama...
Ha ayrıca herkes kendinden sorumludur acaba onlar nasıl düşünüyorlar ki...
Yine yazıyorum konuya hani hdp meclise girerse kan akmayacaktı ne olduda bu kadar şehit verdik 7 hazirandan sonra acaba?

Meryem verdiğin cevap hiç soruya göre değil ama...
Ha ayrıca herkes kendinden sorumludur acaba onlar nasıl düşünüyorlar ki...
Yine yazıyorum konuya hani hdp meclise girerse kan akmayacaktı ne olduda bu kadar şehit verdik 7 hazirandan sonra acaba?
Acaba onlar nasıl düşünüyor u varsa bu da öyle bir mesele işte

Bencede kimse açılım demesin bizde gördük akp nin kürt açılımını bizede çözüm sürecinden açılımdan bahsetmesinler
Acaba bizede sen anlat neydi farkları anlatında bilelim yahu bilmememk ayıp değil öğrenmemek ayıpmış
Hımm asmak kesmek güzeldir bulduğun yerde beslemeye çekmeyecen vuracan
Daha 13 yıl öncesine kadar kimse kürtüm yada türküm demiyordu ama maşallah birileri geldi ırk sorunu başladı malum kendinin ırkı ne bilen yok var mı bilen ?

birilerinin çıkıp kürdüm demesi neden sizi bu kadar rahatsız etmiş anlamış değilim.. Bir insan kürt ise ısrarla ona türküm dedirtebilir misiniz ?
Bende kürdüm.. Böyle ayrıştırdığınız sürece, bu topluma insan kazandıramazsınız..

Ben rahatısz değilim neden rahatsız olayım benin anlatmak istediğimi siz anlamadınız sanırım ama dediğim gibi eskiden insanlar söylermiydi size sorarım var mı idi böyle şu açılımı bu açılımı Allah için konuşun mübarek cuma günü hayrına
Hayır kimseye zorla bişey yaptırtamam dedirtemem kürt olabilirsiniz saygım sonsuz ama ben de sizleri anlayamıyorum neden kürt olduğunuzu açıklamak zorundasınız zira Gülay da kürt ama o hiç rahatsız olmuyor neden se
İnsanları ayrıştıran lütfen dikkatinizi çekerim bizler değiliz daha öncede dedim yinede diyorum 13 yıl öncesine kadar böyle şey yoktu
Topluma insan kazandırmak mı...

birilerinin çıkıp kürdüm demesi neden sizi bu kadar rahatsız etmiş anlamış değilim.. Bir insan kürt ise ısrarla ona türküm dedirtebilir misiniz ?
Bende kürdüm.. Böyle ayrıştırdığınız sürece, bu topluma insan kazandıramazsınız..
Özellikle forumda gördüğüm, Türkler ben Türküm deme ihtiyacı hissetmezken Kürtler ben Kürdüm diye belirtiyor. Bunun sebebi nedir sence?

Özellikle forumda gördüğüm, Türkler ben Türküm deme ihtiyacı hissetmezken Kürtler ben Kürdüm diye belirtiyor. Bunun sebebi nedir sence?
Tamda anlatmak istediğim bu işte neden deme söyleme gereği duyuyorlar bende anlamadım
Bizim her dine ırka saygımız sonsuz en önemliside insan olmak

Kürt Türk beraber kurtuluş savaşını kazandı Hatta Malazgirt savaşını da beraber kazandılar .
Tarih bunları gizlemeye devam ettikçe hep kaybedeceğiz .

Tamam yanan yürekler için can sıkıcı olabilir ama bu da bir caydırmadır. Teşviktir.
Belki gitmekten vazgeçerler , gruplar böyle böyle dağılır. Bilemiyorum..

X