PJ Yorumluyor :)

PJ yorumundan memnun kaldınız mı ?

• Evet

OY: 6 100,0%
  • Hayır

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    6
annem babamı frenliyor. yoksa anlaşamazlar :) babamın kafasında hep planlar programlar vardır annemse realisttir. gerçeğe döndürür babamı

Tabi bayan erkek durumu da var bizde ters burçlar o yüzden sordum ve çok teşekkür ederim :)

iPhone 'dan gönderildi

ben kova yükselenim balık ay burcum yengeç...
eşim oğlak yükselenini bilmiyorum ama ay burcu başak

Ben de geldiim:)

Burcum başak yükselenim terazi kendimde en sevmediğim huyum kararsız olmam, en sevdiğim huyum merhametli olmam.
Aday adayı diyim anla sen burcu aslan yükselen bilmiyorum. sevdiğim huyu ağırbaşlı olması sevmediğim huyu ise sessiz olması

Ben basak o aslan. Benim yükselen akrep onu bilmiyorum. Yas ikilisinde 30. Kendinde sevmedigim inadimsevdigim de İnancimin olması.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben basak o aslan. Benim yükselen akrep onu bilmiyorum. Yas ikilisinde 30. Kendinde sevmedigim inadimsevdigim de İnancimin olması.

Onda sevdiğim bütün yardimcimdir evde. Her iste yardim eder. Sevmedigim onunda inadi ondakurt inadi bendearnavutdamari

Günaydınnnn, hayırlı olsun yeni topic :)

Ben 22 Ocak Kova, Nişanlım 01 Nisan Koç. Yükselenim Koç, O'nun yükseleni de Kova. Hem çok zor bir ilişki hem de öylesine uyumlu ki nasıl tanımlanır bilemiyorum :)
En sevdiğim özelliğim; kin tutmam, uzun süre küs kalamam (tabi inadım tutmazsa ). En sevmediğim huyum; çok planlı yaşamaya çalışmam, kontrol altında olmalı herşey diye düşünürüm, sürprizleri sevmem (sevgilimin yaptıkları hariç ), mükemmelliyetçilik daha çok varda bunlar ilk akla gelenler :)
Sevdiceğimin en sevdiğim huyu(ları), ağırbaşlılığı, dürüstlüğü, çocuksuluğu, zeki ve tutkulu olması.. Sevmediklerimse; bencilliği, ben erkeğim yaparım sen yapamazsın tavırları, başına buyrukluğu, özgür takılma çabaları, inatlığı ve trip atmalarını sevmiyorum. İki lider ruhlu yönetmeyi seven kişinin ilişkisi bizimkisi... Ona isteklerimi kabul ettirmekte zorlanıyorum çoğu zaman ve n'apacağımı henüz çözemedim:) Cilve naz gibi şeyler söker tabi de ben yapamam öyle şeyler

Hadi bakalım ne yorumlar çıkacak burdan, merakla bekliyorum :)

Canım yorumladım, memnun kalıp kalmadığını bize buradan yazar, ankete katılırsan sevinirim

Bu arada karşında ki adam yemeği çok sever, yemek onun için sanat gibidir, ama ne kadar yerse yesin kilo almaz , ama güzel yemek yapan bir hatun hayalidir hep öbürlerini de yazdım zaten bunu unutmuşum

Canım yorumladım, memnun kalıp kalmadığını bize buradan yazar, ankete katılırsan sevinirim

Bu arada karşında ki adam yemeği çok sever, yemek onun için sanat gibidir, ama ne kadar yerse yesin kilo almaz , ama güzel yemek yapan bir hatun hayalidir hep öbürlerini de yazdım zaten bunu unutmuşum
canım sadece önünde şapka çıkarıyorum
evet gerçekten yemeği cok seviyo ben yemek yaparken konuşursak benim yemeklerim daha bi güzel oluyo çünkü beni hep güldürüyo ve moral veriyo gaz veriyo

çokkkk teşekkür ederim pj'imm ne kadar güzel yorumlamışsın ve ne kadar moral verici şeyler söylemişsin
ellerin dert görmesinn
dediklerin tıpa tıp aynısı uyuyoo aynı ya ne 1 adım ileri ne 1 adım beri tam bizi anlatmışsın senn:13::13::13:

memnun kalmak halt etmiş yanında senin

Canım ben tarot bakmıyorum, özelden yorumunu yazdım, bize memnun kalıp kalmadığını söyler ankete katılırsan sevinirim

Sana birkaç şey daha yazacağım benim hayatımın erkeği de boğa , biz emin ol şanslıyız

pj bende istiyorum benim hakkımda yorumla yapar mısın ? ben 27 eşim 32 yaşında benim burcum terazi eşimin başak...ben biraz pimpirikli miskin biriyim eşim benim aksime rahat ve soğukkanlı...yorum yaparsan sevinirim .hoşçakal

Yorumunuzu gönderdim, memnun kalıp kalmadığınızı belirtir ankete katılırsanız sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…