- 21 Haziran 2013
- 2.147
- 647
- 373
- 36
Özelden cevap yazıyorum, senin zaten en büyük hayalin güzel mutlu bir yuva , ama biraz talihsizsin bu konuda![]()
evlenemeyecek miiym ben yoksaaaaaaaaaaaaa:26::26::26::26:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Özelden cevap yazıyorum, senin zaten en büyük hayalin güzel mutlu bir yuva , ama biraz talihsizsin bu konuda![]()
Kızlar siz buraya yazın ben özelden cevap vericem![]()
ben sıraya gireyim ilk olayım
ben yengeç eşim terazi AYNI YAŞTAYIZ 36
ilgin için sağol şimdiden![]()
ben balık, eşim yengeç
ben 38 eşim 41 yaşında.,eşimin hiç sevmediğim yanı hep olumsuz düşünmesi-olaylara kötü yönden bakması, çok kızgın sinirli olduğunda hiç bişeyi gözünün görmemesi.
sevdiğim yönü ise, çalışmaktan hiç bıkmaması-yorulmaması, iş olduktan sonra gece -gündüz çalışır, ama maalesef şu anda işsiz.
kendimin sevmediğim özelliği utangaç-sıkılgan bir tip olmam.
bana yeni bir msj yazdın mı canm gelen kutumda göremedim en son sorduğum şeyle ilgili bir de sen tarot mu bakıyorsun arkadaş öle yazmış yukarda:44::44::44:
sağol canım, yorumların için çok teşekkür ederim. Bazı konular hariç çoğu şeyde haklısın.Canımm yazdım özelden, memnun kalıp kalmadığını bizimle burada paylaşırsan iyi olur, ayrıca sormak istediğin olursa sorablilirsin![]()
ben oğlak yükselenim başak yaş 28 , eşim ikizler yaş 30 yükselenini bilemiyorum
eşimin beni sinir eden özelliği yap dediğim şeyleri farklı anlayıp ona göre yapması :) bu huyu çoğu zaman beni güldürüyor ama bazende sinir küpü olup saatlerce söyleniyorum.Sevdiğim huyu düşünceli olması insanlara iyi davranması saygılı olması
kendi sevmediğim özelliğim çok kararsız oluyorum bazı konular da
Yok bebekim tarot falan bak balık burcu hemen her söylenene inanma
Ne yaptığımı ilk sayfada yazdım bebeğim, başka yaptığım birşey yok, size yaptığım gibi yorum yapıyorum sadece![]()
MErhaba kızlar, ben falcı yada astroloji uzmanı değilim,
ama bu konuda çok fazla araştırma yapıyorum, çok ilgim var ve senelerin vermiş olduğu bir öğrenim var.
Bir topikte bayanlar ve eşleri hakkında burç yorumları yaptım, çoğu gayet memnun kaldı ve motivasyon topladılar,
ve bu konuda çok büyük talep oldu, bende bunun üzerine topik açıp bu konuda bayanlara yardımcı olmak istedim.
Merak ettiğiniz birileri varsa bana onları yazın.
Yazarken, kendinizde ve sorduğunuz kişinin burcunu, biliyorsanız yükselenini, yaşını , en sevdiğiniz ve en nefret ettiğiniz özelliğini yazın (kendinizinde )..
Cevapları özelden gönderiyorum, sizden de memnun kalıp kalmadığına dair yorumlarınızı buraya bekliyorum.
kısa kısa cevaplar vermiyorum, o yüzden hemen cevap gelmeyebilir, mümkün olduğunca yazıyorum, ve direk gerçekleri yazıyorum, alınmaca kırılmaca yok
hepinizi öptüm
Kızlar yorum başvurusunu buradan yapıyorsunuz, ben özelden atıyorum cevabı, özelden direk yazanlara cevap vermiyorum, sayfadan yorum sırasına göre alıyorum
PJ cim ozelden mesaj attim, bakarsan sevinirim![]()
Canım buraya yazarsan daha iyi olur, yorum sırasına göre ben özelden hemen cevap atıyorum, biraz zaman alabilir çünkü kısa kısa yzmıyorum ya da bir yerden kopyalaıp herkese aynısını yazmıyorum , soruları da cevaplıyorum![]()
Basima gelenleri uluorta yazmak istemedim sekerim
Benim de hayatimda kimse yok, ne zaman olacak diye emrak ettigim icin yazdimBalik burcuyum, yukselenim yengec, ayrintilar mesajda
![]()
Canım özelden cevap attım, memnun kalıp kalmadığını bizimle burada paylaşabilir misin ?![]()