Çok merak ettim biri oğlak biri kova :) sana göre anlaşabiliyorlar mı??
iPhone 'dan gönderildi
annem babamı frenliyor. yoksa anlaşamazlar :) babamın kafasında hep planlar programlar vardır annemse realisttir. gerçeğe döndürür babamı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok merak ettim biri oğlak biri kova :) sana göre anlaşabiliyorlar mı??
iPhone 'dan gönderildi
annem babamı frenliyor. yoksa anlaşamazlar :) babamın kafasında hep planlar programlar vardır annemse realisttir. gerçeğe döndürür babamı
Tabi bayan erkek durumu da var bizde ters burçlar o yüzden sordum ve çok teşekkür ederim :)
iPhone 'dan gönderildi
Ben basak o aslan. Benim yükselen akrep onu bilmiyorum. Yas ikilisinde 30. Kendinde sevmedigim inadimsevdigim de İnancimin olması.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bu maç bizim olucak sponsorlugunda geldim cağnımm
hayırlı olsun topiğin şimdiden
aklımda birisi var şimdeye kadar hayatımda biri olmadı acaba buna sans versem mi demiyorum degil
12 nisan dogumlu
ben 3 ocak
ortak pek cok özelliğimiz var neredeyse hakkımızda herseyi biliyoruz![]()
5 yıldır okuldan arkadasız 1 yılımız aynı okulda 4 yılda mesajlasarak telefonla internetle
bak bakalım neler neler diyceksin bu arada ikimizde 96 dogumluuyuz
benim hakkımda en nefret ettigi sey gece mesajlasırken yorgunluktan uyuya kalmam zorlama kendini yıpratıyosun uyu der
benim nefret ettigim ise kıskandıgı zaman inkar etmesi hemen konuyu kaynatması ve utangaclıgı![]()
bu maç bizim olucak sponsorlugunda geldim cağnımm
hayırlı olsun topiğin şimdiden
aklımda birisi var şimdeye kadar hayatımda biri olmadı acaba buna sans versem mi demiyorum degil
12 nisan dogumlu
ben 3 ocak
ortak pek cok özelliğimiz var neredeyse hakkımızda herseyi biliyoruz![]()
5 yıldır okuldan arkadasız 1 yılımız aynı okulda 4 yılda mesajlasarak telefonla internetle
bak bakalım neler neler diyceksin bu arada ikimizde 96 dogumluuyuz
benim hakkımda en nefret ettigi sey gece mesajlasırken yorgunluktan uyuya kalmam zorlama kendini yıpratıyosun uyu der
benim nefret ettigim ise kıskandıgı zaman inkar etmesi hemen konuyu kaynatması ve utangaclıgı![]()
evet canım..benim özelliklerimi tam anlamıyla anlatmıştın..süpersin![]()
Canım yorumladım, memnun kalıp kalmadığını bize buradan yazar, ankete katılırsan sevinirim![]()
canım sadece önünde şapka çıkarıyorum
Bu arada karşında ki adam yemeği çok sever, yemek onun için sanat gibidir, ama ne kadar yerse yesin kilo almaz , ama güzel yemek yapan bir hatun hayalidir hepöbürlerini de yazdım zaten bunu unutmuşum
![]()
slm:) ilk kez kk datarot baktırıyorum. seneler önce baktırmıştım ankarada % 100 tuttu sneler sonra farkına vardım olaylar gerçekleştikçe. benada bakarsan sevnirim. ben ve eşim 34 yaşındayız ben koç eşim oğlak yükselenlerimizi bilmiyorum.bu ara gerçekleşmesini beklediimiz şeyler var. maddi manevi bakalım ne diceksin. şimdiden tşkkrler.
canım sadece önünde şapka çıkarıyorum
evet gerçekten yemeği cok seviyo ben yemek yaparken konuşursak benim yemeklerim daha bi güzel oluyo çünkü beni hep güldürüyo ve moral veriyo gaz veriyo
çokkkk teşekkür ederim pj'imm ne kadar güzel yorumlamışsın ve ne kadar moral verici şeyler söylemişsin
ellerin dert görmesinn
dediklerin tıpa tıp aynısı uyuyoo aynı ya ne 1 adım ileri ne 1 adım beri tam bizi anlatmışsın senn:13::13::13:
memnun kalmak halt etmiş yanında senin![]()
buna nasıl sevindim anlatamammmmSana birkaç şey daha yazacağım benim hayatımın erkeği de boğa , biz emin ol şanslıyız![]()
MErhaba kızlar, ben falcı yada astroloji uzmanı değilim,
ama bu konuda çok fazla araştırma yapıyorum, çok ilgim var ve senelerin vermiş olduğu bir öğrenim var.
Bir topikte bayanlar ve eşleri hakkında burç yorumları yaptım, çoğu gayet memnun kaldı ve motivasyon topladılar,
ve bu konuda çok büyük talep oldu, bende bunun üzerine topik açıp bu konuda bayanlara yardımcı olmak istedim.
Merak ettiğiniz birileri varsa bana onları yazın.
Yazarken, kendinizde ve sorduğunuz kişinin burcunu, biliyorsanız yükselenini, yaşını , en sevdiğiniz ve en nefret ettiğiniz özelliğini yazın (kendinizinde )..
Cevapları özelden gönderiyorum, sizden de memnun kalıp kalmadığına dair yorumlarınızı buraya bekliyorum.
kısa kısa cevaplar vermiyorum, o yüzden hemen cevap gelmeyebilir, mümkün olduğunca yazıyorum, ve direk gerçekleri yazıyorum, alınmaca kırılmaca yok , kimseye aynı yorumları yazmıyorum, bir yerden alıntı da yapmıyorum , bunu zaten anlayacaksınız
hepinizi öptüm
Kızlar yorum başvurusunu buradan yapıyorsunuz, ben özelden atıyorum cevabı, özelden direk yazanlara cevap vermiyorum, sayfadan yorum sırasına göre alıyorum
Ben de bu merakla sıraya girmiş olayım :) Ben İkizler Burcuyum, nişanlım Koç. Ben 29 yaşındayım nişanlım da 31 yaşında.
Onun en zor özelliği inatçı ve dediğim dedik olması; ben de sabit fikirliyimdir. Çabuk sinirlenip çabuk sakinleşiyoruz ikimiz de.
Ben de bekliyorum yorumunu özelden![]()